Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

haaa o zaman olabülürrr aslındaaa kılınıla bilir belli bi zamanı yok ozaman 41 olsun da her gece her gece olmasınn olumu :26::26::26:
aman bide pazarlık yapyomm yawwww

mümkünse her gece olsun kuzummm. bir tek zorunlu neden ile ara ver... amac burada bunu gerceklestirmekk.. sükür icin uykusuz kalip üsenmeden alt tarafi iki rakaaatttt

ben bu adamin hemen hemen bütün kitaplarini okudum, cok severim kendisini.....

2003 de büyük bir bunalim geciriyordum, gercek bir buhran. yeniden hayata döndüysem bu kitaplarla karsismamdandir.

geçmiş olsunnnn canımm herkesinn başından geçmiş demekki böle buhranlarrr rabbim tekrarını vermesin inş...

DUA VE ZİKİR46. BÜYÜK HÂCET DUASI
"Allâhumme ileyke eş'kû dâ'fe kuvvetiy ve kıllete hiyletiy ve hevâniy alennâs; Yâ Erhamerrahimiyn, ente Rabbül müstad'âfiyn; ente erhamu biy min entekileniy ilâ aduvvin baiydin yetecehhemuniy, ev ilâ sadiykın kariybin mellektehu emriy. İn lem tekûn ğadbâne aleyye, felâ ubâliy, ğayre enne âfiyeteke evse'u liy. Eûzü binûri vechikelleziy eşrekat lehuz zulûmatu ve saluha aleyhi emruddünya vel âhıreti en yenzile biy ğadabüke ev yehılle aleyye sehatük; ve lekel utbâ hatta terdâ ve lâ havle velâ kuvvete illâ bike."

Anlamı:

"Allâh'ım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakir hâle düştüğümü görüyorsun. Yâ Erhamer Rahımiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terk etmeyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahıymsin. Allâh'ım, bana karşı gazaplı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem... Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh'ım, gazabına maruz kalmaktan, yahut rızasızlığından, senin bütün zulmeti pırıl pırıl aydınlatan, dünya ve âhiret hâllerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NÛR'u Vechine sığınırım... Allâh'ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir."

kıscelerimmmm banada musadeee, önce bişiler yimem sonrada akşama yimek pişirmem ilazımmm görüşürüzzz öpüorumm hepinisiii kojjaaaammmannn

kizlar size doyum olmazz.. bende carsiya gitmem lazim belki sonra gidemem. sonra pazar kapali heryer burada... hediye neyin alayim:))) hepinizi öptüm nasip olursa aksama görüsürüz...

kıscelerimmmm banada musadeee, önce bişiler yimem sonrada akşama yimek pişirmem ilazımmm görüşürüzzz öpüorumm hepinisiii kojjaaaammmannn

görüşürüzzz canımmm gene gelll tamam bekliorum senii bırakma bizi canımmmm
afiyet olsunn ve kolay gelsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…