- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.761
öle yasakım vala saba kızlara dedimmm küçükk bi tavsiyee dua sıranız gelmeden sizde kendinize okuyun en az 6 tane dedimmm inş.. okuuyup yaparlarr :26::26::26::26:
allaha sükür kiscemm
ayyy zikzkdan alıntı yapim derken neler etmişimbende halen zikzak olarak görünüyo ama orasıda ilginç, net dondunduğundan sanırsam
dorusun morem hani sirasi geleni beklemeye gercekten gerek yok cünkü isimiz cikiyo regl gelebiliyo hak gecmesin önceden okunsun ...dua sahibine az kalsin inslalahh.morem kiscem benim aklimdan hic cikmiyo meryem suresi bitsinde ya hani tefriciyeden iki kisi ses vermedi ya onu herkesle paylasip eksigi tammalayalimm:26:
dorusun morem hani sirasi geleni beklemeye gercekten gerek yok cünkü isimiz cikiyo regl gelebiliyo hak gecmesin önceden okunsun ...dua sahibine az kalsin inslalahh.morem kiscem benim aklimdan hic cikmiyo meryem suresi bitsinde ya hani tefriciyeden iki kisi ses vermedi ya onu herkesle paylasip eksigi tammalayalimm:26:
beni ii yapan sensizz moreee çok seviorumm seniiii
hepiniziiii
ilhanazımmm 10 nisan benide ekle son adet 10 mart
olurr yasakımm oda yarım kaldı sağolsunn kızçeler okumadııı
kis moremm yeterki sen üüzülme uyuyamiyomm zaten uyku sorunum var o hassas kalpciklerin üzülmesinn
çok şükür canım nolsun işte beklenmeyen adet tarihini bekliyorum yine bin bir umutla
ayyy zikzkdan alıntı yapim derken neler etmişimbende halen zikzak olarak görünüyo ama orasıda ilginç, net dondunduğundan sanırsam
hmmm hayırlısı olsun canım benim, stres yapma kendine, Allah gönlüne göre versin inşallah
dur more sada göstereim hemen kaldıırmmm
yaaa kizlarr ben bir dua kitabinda okumustum. ismi dua ve zikir. Ahmet Hulusi nin kitabi. oada br seyi cok istersen 41 gece sükür namazi kilin diyordu iki rakat sanirsam. her gece 12 den sonra iki rekat Allah rizasi icin sükür namazi kilacaksin ve her seferinde 41 tane ayetel kürsi okucaksin. duani dilegini yapacaksin... artik size kalmis...
bende uyyamıorummm yasakımmm hepimizz ii olalımmmm mutlu oolaımmm inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?