Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Karnım ağrıyo galiba regl olacağım zaman bile ağrımaz erken mi gelecek yokssaaaaa
yaw ben test yaptım negatif kop koyu bi tek çizgi
gencsin güzelsin dee ondannn bende ole sanardım tanımasaydımmm kızzz kaç yasındasınn kiiiiii merak ettm bakk
25 kapalıyım aslında yakın resim bu var die koydum
bencede aynı ölesinnnn maşşaalllhhhhh örmeniimmmmm

mersahımı da gördüümm MAŞALLAH sana ne güzelsin kuşummm

bu fatih erkoçdan sana gelsin buryukum

hamişliğe az kaldı doktorum nerde .. bir bebişcik yüzünden çıldıracağımmm

ayyyyyyyy ipeğmmm koptum:)))
bu hastahalimlen güldürdün ya:)
hasta derken sabah durduk yere nefes alamıyo gibioldum.sol kolum uyuştu ağrıyo.doktora gittik ama gebelik süphesi yüzünden hiç bişi yapmadı.
omzuna sadece sıcak sutorbası koy.üşütmüş olabilirsin dedi.
ipğimsen de resmini koyben hiç görmedim yaw..

hee yaa hem yazar hem oynarım ben böle çok severim kafiyeli şeyler yazmayı onu buna uydurmayı
canım yaa istiyorum ben de ama hiç dorudüzgün fotom yaok yaww düşünyrum nerde vardı die aklıma gelmio ???

üzülmedim bu sefer beklemiyodum ama gelmese yapmadıkça test gelin güvey olmaya başlıyorum kendi kendime:18::18::18::18:

İyi etmişsin canım ben o gün akşama kadar beklerim ya akşam ya da pazartesi test yapar rahatlarım bende.... bende umutlu değilim daha doğrusu umut etmeyi sevmiyorum... ama vücut tuhaf tepkiler versin hepimiz acaba diyoruz.. işin tuhafı gece birşey yok gündüz oluyor benim vücutta vücudu dinliyoruzz işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…