- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.881
ipeğmmm 1 hafta var inşallah.kendimi hep frenlerdim ama busefer kaptırdm ya.allahtan hayırlısı.beklemek zor geliyo...
yaw ben test yaptım negatif kop koyu bi tek çizgiKarnım ağrıyo galibaregl olacağım zaman bile ağrımaz erken mi gelecek yokssaaaaa
25 kapalıyım aslında yakın resim bu var die koydumgencsin güzelsin dee ondannn bende ole sanardım tanımasaydımmm kızzz kaç yasındasınn kiiiiii merak ettm bakk
bencede aynı ölesinnnn maşşaalllhhhhh örmeniimmmmm
mersahımı da gördüümm MAŞALLAH sana ne güzelsin kuşummm
yaw ben test yaptım negatif kop koyu bi tek çizgi
25 kapalıyım aslında yakın resim bu var die koydum
yaaa benm de kasıklarmda ağrım var baya anlayamadm ama gaz sancısı gibi sanki tuvalte sıkışmışım gibi noluyo yaa ????
olsun kuşumm üzülmek yok.... benimde günü gelse de test yapıp rahatlasam...
gaz hamişlik belirtisi hadi bakalım
hoş geldin gülüm nasılsın?
hoşş geldnizzzz canlarımmmmm
üzülmedim bu sefer beklemiyodum ama gelmese yapmadıkça test gelin güvey olmaya başlıyorum kendi kendime:18::18::18::18:
bu fatih erkoçdan sana gelsin buryukum
hamişliğe az kaldı doktorum nerde .. bir bebişcik yüzünden çıldıracağımmm
güzel kızçem benm, ortada yum yoktuki şimdiye kadarbu akşam dr yollarındaym zaten .. belkim yum çatlıodur inşallah hayırlara vesile olsun :))
ayyyyyyyy ipeğmmm koptum:)))
bu hastahalimlen güldürdün ya:)
hasta derken sabah durduk yere nefes alamıyo gibioldum.sol kolum uyuştu ağrıyo.doktora gittik ama gebelik süphesi yüzünden hiç bişi yapmadı.
omzuna sadece sıcak sutorbası koy.üşütmüş olabilirsin dedi.
ipğimsen de resmini koyben hiç görmedim yaw..
hayırlısı olsun mersahım hiç üzülme nasip bakalım :)))
olsun bana ne ben öle diyosam öledir. örtmene karşı gelme
hoşgeldinn cnmm
inşallah gelmez canım yaa... nasip dielim :26:Karnım ağrıyo galibaregl olacağım zaman bile ağrımaz erken mi gelecek yokssaaaaa
kısmet diilmiş bu ay :44::44::44::44:
üzülmedim bu sefer beklemiyodum ama gelmese yapmadıkça test gelin güvey olmaya başlıyorum kendi kendime:18::18::18::18:
kısmet diilmiş bu ay :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?