- 26 Şubat 2013
- 805
- 23
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.901
hee yaa hem yazar hem oynarım ben böleçok severim kafiyeli şeyler yazmayı onu buna uydurmayı
canım yaa istiyorum ben de ama hiç dorudüzgün fotom yaok yaww düşünyrum nerde vardı die aklıma gelmio ???
olsun moreee ne olcam şimdi gördğün yaaaahoşbulduk nazımmmmmm..
ya ben senihiç görmedim ama yaww(
valla anlamadım yaa karın ağrısı ya da gaz sancısı midemde şiş gibi... sürekli de tuvalete gidiyorum... 4 gündür ... sabah işe geldiğimden beri 6-7 defa gittimregl mi gelecek anlamadım bi türlüü,akıntı var hafif ama ... erken gelmez benim pek günü sekmez ama bakalımm
canım benden sonra herkesin bakış açısı değişti birzck sen de öle düşün .. adet olmak yeni denemeler demek nasip Allahım hayırlısını versin ..
tamam kısma örtmenm ... inşallah bu akşam yum vardırda çalışabilirim, sonra sana güzel bi sınav verebilirm, sen de bana güzel bi not verirsin, mesela hcg>1000 olsa neka süper olurrr :13::13::13::13::13:
buryukum nuarinim nörüyonuz
selam verip ben çıkacaktım kızlar lafa tutuyo
yaw ipeem ben bu ay yumoş dönemi olmalı die kendimi çok kastım ondan mı nedir bilmem şimdi üzülmüyom hakkımı o zaman kullandım galibacanım benden sonra herkesin bakış açısı değişti birzck sen de öle düşün .. adet olmak yeni denemeler demek nasip Allahım hayırlısını versin ..
sınıf atlatırım sana hamiş sınıfına geçersintamam kısma örtmenm ... inşallah bu akşam yum vardırda çalışabilirim, sonra sana güzel bi sınav verebilirm, sen de bana güzel bi not verirsin, mesela hcg>1000 olsa neka süper olurrr :13::13::13::13::13:
hmm belkimmm bebeiştirr moreee inşallahhhhh
bu fatih erkoçdan sana gelsin buryukum
hamişliğe az kaldı doktorum nerde .. bir bebişcik yüzünden çıldıracağımmm
güzel kızçem benm, ortada yum yoktuki şimdiye kadarbu akşam dr yollarındaym zaten .. belkim yum çatlıodur inşallah hayırlara vesile olsun :))
napem mersahım sizi özledim.çok giremiyom.
kızlar çok seviyo çıkmanı istemiolar ondan lafa tutuyorlar kızçem:))
yaw ipeem ben bu ay yumoş dönemi olmalı die kendimi çok kastım ondan mı nedir bilmem şimdi üzülmüyom hakkımı o zaman kullandım galiba
sınıf atlatırım sana hamiş sınıfına geçersin
hoş geldin canım
ayyyyyyyy ipeğmmm koptum:)))
bu hastahalimlen güldürdün ya:)
hasta derken sabah durduk yere nefes alamıyo gibioldum.sol kolum uyuştu ağrıyo.doktora gittik ama gebelik süphesi yüzünden hiç bişi yapmadı.
omzuna sadece sıcak sutorbası koy.üşütmüş olabilirsin dedi.
ipğimsen de resmini koyben hiç görmedim yaw..
canım hoşgeldin
iyidir canımsın senin haberlerini bekleyecez kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok bekle bakalım....buryukum nuarinim nörüyonuz
selam verip ben çıkacaktım kızlar lafa tutuyo
olsun moreee ne olcam şimdi gördğün yaaaa
lattee
saol tatlım ben herkesi çok seviyom da laf yetiştirmeye çalışıyom
anam gelcek biraz toparlanaım pasaklı dicek yoksam okuldan geldim giysilerimi dağıttım
nuarinim yaptım bi test dayanamadım yok bişicanım hoşgeldin
iyidir canımsın senin haberlerini bekleyecez kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok bekle bakalım....
nazlımyaw ne güzel profil resmi öyle möölerçok tatlılar
hoşbulduk kızçemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?