- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.921
napem mersahım sizi özledim.çok giremiyom.
kızlar çok seviyo çıkmanı istemiolar ondan lafa tutuyorlar kızçem:))
canım hoşgeldin
iyidir canımsın senin haberlerini bekleyecez kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok bekle bakalım....
nazlımyaw ne güzel profil resmi öyle möölerçok tatlılar
more avatarında mor inek var latte içecem diyon bak inekler kustu
hoşgeldin kutuktupemsemmmmmmmmm:)))
tamam gülüm.toparla da hemen gel yaw özlettme ama...
canım hoşgeldin
iyidir canımsın senin haberlerini bekleyecez kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok bekle bakalım....
nazlımyaw ne güzel profil resmi öyle möölerçok tatlılar
ahanda benimm presensessimmm gelmişşşşş
sizi okadar çok sevoruzz ki ayrı kalmak istemioruzzm moree ondannn
şairem benimmmmm.
olunca koyrsın artıkın:))
dimi ipeğimm ne güzel dedinn........
hee heee ipeğim bugün formun yerinde
yaw ipeem ben bu ay yumoş dönemi olmalı die kendimi çok kastım ondan mı nedir bilmem şimdi üzülmüyom hakkımı o zaman kullandım galiba
sınıf atlatırım sana hamiş sınıfına geçersin
hoş geldin canım
maşallah ipeme seside pek güzelllll
lattee
ben yiyom ama :26::26:olsunn moreeee hep seviorummm hemm kuullanırummm zati etini yimennn sütünü içerinnnn bişey olmazzz
bebiş yapamadık bunu yaptık nazımla aşkımızın meyvesisaolll camımmm mersahımlaa ikimizz inecikleriiii
slmm kızlarr nasılsınız kuzularımm
hoşbuldukk tatlımm nasılsınnn
ben yiyom ama :26::26:
bebiş yapamadık bunu yaptık nazımla aşkımızın meyvesi
selam nikym
tabiki koyarım
eft öle olmya çalışıom sayenisde :13::13:
yaa bak benm de folikul gördü ama iğne vermedi mersah , pkoluym biliousn kendiliğnden çatlaması bazen zor oluo ya da olmuo ama düşünmemeye çalışyrum ben de napym, sende düşünme yumuş filan die olmayınca da üzülünmemeli gerçekten ben bunu çok iyi öğrendim bak belki bu aya boşa geçicek zar zor adet oldum ama akıbeti belirsiz be tatlım.. sende önündeki maçlara bak ama kasma germe kendini sakın
abowww örtmenm başarılarımın devamını dilerim ben de kendime bizzat .. öle bi sınıfa atlamak neka güzeldir
Eki Görüntüle 676435
tabiki koyarım
eft öle olmya çalışıom sayenisde :13::13:
yaa bak benm de folikul gördü ama iğne vermedi mersah , pkoluym biliousn kendiliğnden çatlaması bazen zor oluo ya da olmuo ama düşünmemeye çalışyrum ben de napym, sende düşünme yumuş filan die olmayınca da üzülünmemeli gerçekten ben bunu çok iyi öğrendim bak belki bu aya boşa geçicek zar zor adet oldum ama akıbeti belirsiz be tatlım.. sende önündeki maçlara bak ama kasma germe kendini sakın
abowww örtmenm başarılarımın devamını dilerim ben de kendime bizzat .. öle bi sınıfa atlamak neka güzeldir
Eki Görüntüle 676435
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?