Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bozulmasınnn bitanemm rabbim daha büyük dert vermsinnn inş..

canım ben ssordum özelde 400 tl dediler ama sen bilinnn :26::26::26::26:

neyyyyyyyyyyy 200 hadi belkm 250 ye ka tamam da 400 çokmuş beya .. zsaten önümdeki muhtemel giderler .. hsg 400 tl, genetik testi + endokrin muayene ve tahliller .. özele gitmesszem işyernden sürekli çıkmam lasm .. neyse ben yarn öğlen çıkıp da bakym bi devlet hastanelerinden randevu almaya çalşym bakym nolcak ??

çok eski değil heralde dimi ne zamandı ??

örtmenm yaa istanbulda pahalıdır zaten özelden özele bile farkeder ama bi öğrenym bakym kaça patlıcak ????

hayır canım 1,5 ay önce kürtaj oldum zaten ama daha kapsamlı testler sanırım pahalıdır... benimkinde dört ayrı şeye bakılmış

Canin ben randevu aldim ogleden sonra okul bitince gittim yarim saatlik is var

Canim randevu kolay aliniyo. Hemen de kan aliyolar isi fazla asmazsin

hayır canım 1,5 ay önce kürtaj oldum zaten ama daha kapsamlı testler sanırım pahalıdır... benimkinde dört ayrı şeye bakılmış

ben geç kalmym çıkyrum kızlar bakym akşam girebilrsem yazarım .. yaa bide yumrta çatlarsa neka güzel olur yaa

herhastane yapmıoo ippekimmmm üniversşte hastanesi olcakk booşuna çıkma netten bul hataneyi ara sorr burdaa cerrahpaşa ile samatya yapıooo

bende gityommm vcanlaa azcık uzancamm popimm ağrıdıı moree otu otu

canım üzülme şükür ki tedavisi var bunu unutma....
canım testi yaptırabilirsen yaptır .....
benimde aynıı zuuhalim kap atışı durmıtu 8. haftadaaa

ii ve endişelendiimmm artıkkkk :26::26::26::26:

ay sonu gelsedee rahatlasam yahuuu
canımsın nazlım sakın endişelenme ya bi dur hele
cnım nuarin de iğne oluyo şuan o da hamiş yardımcı olabilir sana .. benm de düşüğm oldu genetik yaptırmam gerekirmi acaba yaa ((

nazlım öyle düşünme ya bi bekle bakalım sonuç çıkmadan telaş etme

özeldemi yaptırdın peki canım ?? ne kadar tuttu öğrenebilrmyim acaba?
canım özelde yaptırma üniversite hastanesine git maliyetli bu testler ama gitttiğinde bir düşük yaptım deme en az 2 de
moralini bozma bu şekilde bebğini kucağına alan çok kişi var
canımsın ben ilk bebeğimi 7+6 kenken kalbi durdu üniversite hastanesine gidip test yaptırdım bende
2 ay sonra tekrar hamile kaldım

MTHFR A1298 homozigot
mutasyon saptanmiştır
birde PAI-1(4G/5G) 5G/5G Clexane 4.000IU /0.4ml iğne vuruluyorum şuan ve folik asit desteği

bende heterozigot muş taşıyıcı mı oluyorum ben canım benim Allah seni ve bebeğini korusun inşallah ...ne zaman iğne olmaya başladın..

bende heterozigot muş taşıyıcı mı oluyorum ben canım benim Allah seni ve bebeğini korusun inşallah ...ne zaman iğne olmaya başladın..

ayy cok gecmis olsun iyikide yaptirmisin sükürler olsunki yaptirmisin ya kuzum rabbim yol göstermis benim korkma erken tesbit edildi bu pihtilasmanin tasiyicisisın hastası değilsin ben hastasıyım heterojen canım herezigot tasiyicisi homozigotlar hastasi oluyo cünkü

amin teşekkürler şükür 10+3 olduk darısı başına canım ama korkma şükür ki öğrendin

özele gidiyorsan dozunuda APTT diye bi test var ona göre dozajını ayarlıyorlar

canım naurin sağol bilgi destek için...
topik dediğin böyle olur arkadaş destekde son noktaaa.....
sağolun canlarım desteğiniz için moral oluyosunuz Allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin inşallah....

gönlünü ferah tut sadece hamilede kalırsın gene kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyor genelde , bu arada belki iğneye bile gerek kalmaz senin aspirinle devam bile edebilirsin hamileliğine
bende ilk öğrendiğimde kötü oldum düşün ki ben hamileydim ve 8 haftalıktım daha iğne falan kullanmamıştım heran bebeğe birşey olacak diye korktum durdum, sağolsun burdaki arkdaşlar çok yardımcı oldu allah razı olsun onlardan ne gelirse rabbimden

Kizlar benim baya karnim agriyor sanirim regl olacagim ben...agrilli olmaz aslinda ama usuttum galiba bir kac gun oncesinden basladii agrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…