- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.981
bende yaptırdımmm ipemmm
benmde 1 düşükk iştee nuarinm yasakımm deyince yaptırdım bendeee
kimmiş bakym ruh ikisinn ???
yaww hangisini yapıcamı şaştım zaten işe gelyom die vaktim de olmuo( endokrin de var daha gdemeim ( bu genetik testini nası yaptırcz ki ?? eğer böle şeyler gerekirse doktorlar neden istemez de böle yorarlar insanı bilmemki ???
hetojenim moreee ama üüsldğm şimdiii bende de var olabülüü kan pıhtılşmasııı
kısçeylee aynı zamnada evlenmişzzz 10 gğn felan var ayamısaa bebeişlerde aynı zamanda düşmüşşş :26::26::26:
ya bende de varsa kan pıhtılaşmasııaratırmam lasımm deyatlıcaa bilgili hasta olumm barimmmm
ilk düşüklerde bişey yapmıoarr canımmmmbende 3 oldu dedimm sen almanyadadın dimii yasakım taa ii bilir orauyııı :26::26::26::26:
hetojenim moreee ama üüsldğm şimdiii bende de var olabülüü kan pıhtılşmasııı
kısçeylee aynı zamnada evlenmişzzz 10 gğn felan var ayamısaa bebeişlerde aynı zamanda düşmüşşş :26::26::26:
ya bende de varsa kan pıhtılaşmasııaratırmam lasımm deyatlıcaa bilgili hasta olumm barimmmm
inşallah yoktur canımm Allah korusun...
cnım nuarin de iğne oluyo şuan o da hamiş yardımcı olabilir sana .. benm de düşüğm oldu genetik yaptırmam gerekirmi acaba yaa((
yok yaa ben istanbuldaym
mutaka yaptır özel bi hastanede yaptırablirsin..benimde ilk düşüğümdü doktorum bidaha aynı şeyleri yaşama diye yapalım demişti iyikide yapmış..
üzülme sen de heterojencim .. Allahım şifa versin, iğnelerle filan devam ediyo gebelikler çok kişi sağlıklı bebek sahibi oluo canım :)
aaa karıltırdımm ben motre ozaman ben yarım ederiiim saanaaaa
ben cerrahpaşayı aradımm telden genetik tanıya randevu aldım hemen verolar sonra gttmmm sabha kan verdim geldimm 1 ay sonra çıkıo iştre sonuçlarrr mersahımda yaptıı sonraaa aynı yerdee
özeldemi yaptırdın peki canım ?? ne kadar tuttu öğrenebilrmyim acaba?
dur bakym ilhanazım olmassa özelde yaptıraym ben işyerinden izin alamazsam haftasonu giderim belkim özele .. önce şu endokrini halledem de sonra da buna bakym bari ? yaa nası karnım ağrıyo anlamdm belm de hafif hafif hayırlara vesile olsun yaa, neyseki dr giidcem akşama da öğrencem durumu ???
inşallah yoktur canımm Allah korusun...
sağol canım desteğin için aslında bu forumlarıda çok okumamak lazım pıhtılaşma sorunu topiğini biraz okudum da moralim bozuldu ...Allah ım sağlıklı ve hayırlı evlatlara hepimizi kavuştursun inşallah...
evet canım Ankarada fatih hastanesinde yaptırmıştım ..100 lira tutmuştu...bir ay sonra aldım sonucu..
İpegim ozelde pahaliymis bu test
dur bakym ilhanazım olmassa özelde yaptıraym ben işyerinden izin alamazsam haftasonu giderim belkim özele .. önce şu endokrini halledem de sonra da buna bakym bari ? yaa nası karnım ağrıyo anlamdm belm de hafif hafif hayırlara vesile olsun yaa, neyseki dr giidcem akşama da öğrencem durumu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?