Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende yaptırdımmm ipemmm

benmde 1 düşükk iştee nuarinm yasakımm deyince yaptırdım bendeee

yaww hangisini yapıcamı şaştım zaten işe gelyom die vaktim de olmuo ( endokrin de var daha gdemeim ( bu genetik testini nası yaptırcz ki ?? eğer böle şeyler gerekirse doktorlar neden istemez de böle yorarlar insanı bilmemki ???

kimmiş bakym ruh ikisinn ???

hetojenim moreee ama üüsldğm şimdiii bende de var olabülüü kan pıhtılşmasııı

kısçeylee aynı zamnada evlenmişzzz 10 gğn felan var ayamısaa bebeişlerde aynı zamanda düşmüşşş :26::26::26:

ya bende de varsa kan pıhtılaşmasıı aratırmam lasımm deyatlıcaa bilgili hasta olumm barimmmm

ilk düşüklerde bişey yapmıoarr canımmmm bende 3 oldu dedimm sen almanyadadın dimii yasakım taa ii bilir orauyııı :26::26::26::26:

yaa sen yaptırdınya işte testlerini.. olsa çıakrdı morem abartma sende kızçem üzme kendini sakın

inşallah yoktur canımm Allah korusun...

yok yaa ben istanbuldaym

aaa karıltırdımm ben motre ozaman ben yarım ederiiim saanaaaa

ben cerrahpaşayı aradımm telden genetik tanıya randevu aldım hemen verolar sonra gttmmm sabha kan verdim geldimm 1 ay sonra çıkıo iştre sonuçlarrr mersahımda yaptıı sonraaa aynı yerdee

üzülme sen de heterojencim .. Allahım şifa versin, iğnelerle filan devam ediyo gebelikler çok kişi sağlıklı bebek sahibi oluo canım :)

sağol canım desteğin için aslında bu forumlarıda çok okumamak lazım pıhtılaşma sorunu topiğini biraz okudum da moralim bozuldu ...Allah ım sağlıklı ve hayırlı evlatlara hepimizi kavuştursun inşallah...

dur bakym ilhanazım olmassa özelde yaptıraym ben işyerinden izin alamazsam haftasonu giderim belkim özele .. önce şu endokrini halledem de sonra da buna bakym bari ? yaa nası karnım ağrıyo anlamdm belm de hafif hafif hayırlara vesile olsun yaa, neyseki dr giidcem akşama da öğrencem durumu ???

İpegim ozelde pahaliymis bu test

doğru canım bazen çok olumsuz etkileniyo insan bişeylerden .. ama bu topikte hep güzel yorumlar alırsın, herkes birbirine moral vermek için uğraşır .. benm de çok uzuzn adet gecikmem oldu ( herkes sağolsun destek oldu canım ..
yaa sen hiç üzülme ben çok duydum ama gerçekten diyorum pıhtılaşmada bebek sahibi olan anneleri .. tamam bazıları da aksilikler çıkıyo ama sen iyi düşün iyi olsun canım .. Allahım yardım edecek inşallah hepimize :)))

canım ben ssordum özelde 400 tl dediler ama sen bilinnn :26::26::26::26:

nuarin sende pıhtılaşma sorunu yaşıyormuşsun canım herhalde allahım seni ve bebeğini korusun inşallah beni neler bekliyo düşükten ne kadar sonra hamile kaldın iğne dozu neye göre belli oluyo nasıl giiyo hamileliğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…