- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.961
baktımm cankuşummm baktımmm
özele bak nasımmmmmmmmmm......:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:m
kıslarr ben geldim..kendimi alamıyorum sizlerden ders aralarında bile yanınızda olmaya çalışıyorum..birazdan bitecek inş.snra eve gideceğim ve ne pişirsem diye düşünmeye başlayacagım... kafamı dagıtmam lazım dimi
neyee baktın canımmmmm anlayamadımm
Allah razı olsunnnn zenbenim sonraaa hancekimden sonraaa canoma okucas kısmetsee
aslında hamileleri sona bıraksak daha iyi olmaz mı nazım sadece fikir ama???????????
aslına öleee canım ama canomm taa ilk başta rica etmişti ozaman hamiş değildii bizde sözverdik ortaya aldıkk şimdii değştirmek istemiorumm sözüm havada kalırr dieee
kızlar moralim çok bozuk...bugün genetik tarama sonuçlarımı aldım pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı...corasprine başladı doktor..hamile kaldığımda da iğne olacakmışım sanırım hergün...ilk düşüğü olup doktor araştırmaya gerek yok diyen arkadaşlarım mutlaka genetik testlerinizi yaptırın..bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi..
anladım canım o zaman ona bebeğine sağ salim kavuşsun diye okuyalım... eğer hamileysem bende öncelik iisteyeceğimm sırf bu yüzdenn
kızlar moralim çok bozuk...bugün genetik tarama sonuçlarımı aldım pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı...corasprine başladı doktor..hamile kaldığımda da iğne olacakmışım sanırım hergün...ilk düşüğü olup doktor araştırmaya gerek yok diyen arkadaşlarım mutlaka genetik testlerinizi yaptırın..bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi..
canım çok daha iyi olmuş bunu erken öğrenmen... ben hala araştıramadım başka bi şehire gitmem gerekli ,, kalp atışı alınamamıştı kürtaj olmuştum........ şimdi yine denemelere başladık ama böyle bir durum varsa diye korkuyorum... sana çok geçmiş olsun ama moralini bozma bu sorunu olup da ne kadar çok doğum yapan insan var... sadece iğne ve ilaç kullanacaksın o kadar.. üzme kendini
cnım nuarin de iğne oluyo şuan o da hamiş yardımcı olabilir sana .. benm de düşüğm oldu genetik yaptırmam gerekirmi acaba yaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?