Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım dedim ben sana burada her zaman moral bulursun .. hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelir ebişin :))

kısssslar kimse yokmu yaawwwwwwww

yeni türküden destinaaa çok güzel beya güzel nickli kızçe seni, buyur dinlemedeyim ???

iyi aksamlar efemm

kisceler gittim endokrinolojiyeee...adam hem jinekolog nerdeyse muayene edecek alttan yok benim kendi kadin dogumcum var tiroid icin geldim dedim ve olaydan siyrildimmmneysem tiroid sonucuma bakti normal dediama kadin doktorum yüksek demistiprolaktin 46 normal dedi ben bölebunlar bu sonucla hamile kalmayi etkilemez dedi ben böylekadin doktorum etkiler demistideneysem yine kan aldi tiroide prolaktine tekrar bakacakk bi hfta sonram bi ara dedi sonucu örenmek icinnhapi hemen vermedi kendi sonuclarini bi bekliycekmissciktim gezdim eve geldimmbu kadar iste

yasakhayalim sevindim ya iyi olsunda kotu olmasinn ama niye ikiside farkli seyler soyledi onu anlamadim acaba o zaman yuksektide simdi dustumu :26:

hoşgeldinnn nası ya bu sonuçlara normalmi dedi engel değil mi dedi çok süper o zzaman biz boşuna endişeleniyruz demekki ???

cnm sen bir dra daha mı gitsen acaba.

kizlar benimde 8 aydır bebişim olmuyor. her ay aynı şeyi yaşıyorum bazen boşver diyorum ama dışardan sürekli bebek varmı diyip sormalarından sıkıldım bana dua edin haftasonu adet günüm olmim inş bu ay hamileyimdir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…