- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.061
kızlar ben kaçıyım sonra görüşürüz
maşşllh nuarinm kocaman oldummm meleğimizzz
rabbim ikinizide koorun inş...
melekim denk gelir inşllh işlerinizde biran önce gidersiniz...
yapılmadı bu sefer çook embriyomuz olurda inş yapılır
hoş geldnn presesimmmm
du bi çamaşır asayımmmm
merhaba herkese tekrardan
canım naurin sağol bilgi destek için...
topik dediğin böyle olur arkadaş destekde son noktaaa.....
sağolun canlarım desteğiniz için moral oluyosunuz Allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin inşallah....
kısssslar kimse yokmu yaawwwwwwww
hosgeldin tatlikommm yaw senin bu profil foton beni acayip rahatlatiyo
kiz bi durun yetisemedimm hosgeldin nunummm ruyabusemmm hosgeldinn sende
canım dedim ben sana burada her zaman moral bulursun .. hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelir ebişin :))
yeni türküden destinaaa çok güzel beya güzel nickli kızçe seni, buyur dinlemedeyim ???
hosgeldin canim
yasakhayalim doktora gitmissin ne oldu insallah hayirli haberlerin vardir :26:
hoşbulduk hamişim tatlişimnasılsın bakalım ???
iyi aksamlar efemm
kisceler gittim endokrinolojiyeee...adam hem jinekolog nerdeyse muayene edecek alttan yok benim kendi kadin dogumcum var tiroid icin geldim dedim ve olaydan siyrildimmmneysem tiroid sonucuma bakti normal dedi ama kadin doktorum yüksek demisti prolaktin 46 normal dedi ben böle bunlar bu sonucla hamile kalmayi etkilemez dedi ben böyle kadin doktorum etkiler demistide neysem yine kan aldi tiroide prolaktine tekrar bakacakk bi hfta sonram bi ara dedi sonucu örenmek icinn hapi hemen vermedi kendi sonuclarini bi bekliycekmiss ciktim gezdim eve geldimm bu kadar iste
iyi aksamlar efemm
kisceler gittim endokrinolojiyeee...adam hem jinekolog nerdeyse muayene edecek alttan yok benim kendi kadin dogumcum var tiroid icin geldim dedim ve olaydan siyrildimmmneysem tiroid sonucuma bakti normal dedi ama kadin doktorum yüksek demisti prolaktin 46 normal dedi ben böle bunlar bu sonucla hamile kalmayi etkilemez dedi ben böyle kadin doktorum etkiler demistide neysem yine kan aldi tiroide prolaktine tekrar bakacakk bi hfta sonram bi ara dedi sonucu örenmek icinn hapi hemen vermedi kendi sonuclarini bi bekliycekmiss ciktim gezdim eve geldimm bu kadar iste
iyi aksamlar efemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?