Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoşgeldinnn nası ya bu sonuçlara normalmi dedi engel değil mi dedi çok süper o zzaman biz boşuna endişeleniyruz demekki ???

ipem nörün he öyle dedi bide dediki ben 25 yillik doktorumm bunlar normal sayilir dediivalal bakim hap ne vermezse baska doktor bulmaliyim kendimeee

Kizcem hakkinda hayirlisi olsunnn insallahhhh artik bi sorun kalmadi dimi masallahh

kiz bi durun yetisemedimm hosgeldin nunummm ruyabusemmm hosgeldinn sende
merhaba canım hoşbulduk kuzum

merhaba canım hoşgeldinn şükür herşey yolunda....

hoş geldin canım..... bu doktorlarda bi alem hangisi doğru söylüyorki şimdi acaba....:26:kafam karıştı...:44::44::44: değer sonuçları sende de var mı.....Bir de kendin analiz etseydin bildiğin kadarıyla...

yasakhayalim sevindim ya iyi olsunda kotu olmasinn ama niye ikiside farkli seyler soyledi onu anlamadim acaba o zaman yuksektide simdi dustumu :26:

cnm sen bir dra daha mı gitsen acaba.

yaw bide cok bilgili bi adama benziyo yasida baya vardi gencte degil cokta hastasi var benimde aklim karisti bi sonucu beklim hap yazmassa baska endokrinoloji bulmaliyim kendimeeee

inş tatlım inş gelmez bu ay da bebişin seninledir inş.. ben de aynı moddayım bir kaç gün geçti ama her an gelecekmiş gibi...inş gelmez...

Takma çok kafana canım daha 8 ay çok kısa bir süre sonuçta....Ancak olacaktır..Soranlara da boşver .....İnşllh hamilesindir...

kislar bide sey demesine gülecektim ben 25 yillik doktorum deyince alla ala ben biseymi dedimki süphem yokki diycektimmmzoruna gitti galiba kendi doktorum yüksek dedi deyincee

kıslar çıkmam lazım kocişim geiyo hepinizi gocamannnn öptüm

yasakhayal geçmiş olsun canım inşallah bi an evvel verirsin güzel haberi

Kizcem hakkinda hayirlisi olsunnn insallahhhh artik bi sorun kalmadi dimi masallahh
bu doktora göre pek yok gibi ama bi kan sonucun ciksin nediycek bakalimm
merhaba canım hoşbulduk kuzum

:
merhaba canım hoşgeldinn şükür herşey yolunda....
saol nuarinimmm

tiroid degerim tam sinirda ama prolaktin yüksekk

iyiyimm ipegimm basim agriyodu ama daha iyiyimm Allaha sukur sen nasilsin nasil gidiyo

sağol tatlım kociş geldide yazamadım yaa şimdi de yemek vermem lazm ona (

inşallah hayırlı haberler alırsın canım üzülme hepimiz benzer durumlar yaşyruz nasip Allah vericek inşallah :))

sağol tatlım kociş geldide yazamadım yaa şimdi de yemek vermem lazm ona (

inşallah hayırlı haberler alırsın canım üzülme hepimiz benzer durumlar yaşyruz nasip Allah vericek inşallah :))

tamam canimm yemek yedirr kocisine sonra acikinca yasakhayalimin kocaisi gibi koluna fln tuz dokup yemesinn

şükürr yasakım ama benim kafam takıldıı şimdiiii biri öle derken nie biri böle demişş ya biri çok bilio yada bildikleri farkılııı kime inancas şimdiii inş. bu doktorumun dediği kesin olandırrr çok ii sölemişş hamileliğe engel değişş ağzı bal yesinnn onunnn

hoşş gelidnn kızçemm yalnız değilsinn
inş... hamişisindirr canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…