- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.081
hoşgeldinnnnası ya bu sonuçlara normalmi dedi engel değil mi dedi çok süper o zzaman biz boşuna endişeleniyruz demekki ???
iyi aksamlar efemm
kisceler gittim endokrinolojiyeee...adam hem jinekolog nerdeyse muayene edecek alttan yok benim kendi kadin dogumcum var tiroid icin geldim dedim ve olaydan siyrildimmmneysem tiroid sonucuma bakti normal dedi ama kadin doktorum yüksek demisti prolaktin 46 normal dedi ben böle bunlar bu sonucla hamile kalmayi etkilemez dedi ben böyle kadin doktorum etkiler demistide neysem yine kan aldi tiroide prolaktine tekrar bakacakk bi hfta sonram bi ara dedi sonucu örenmek icinn hapi hemen vermedi kendi sonuclarini bi bekliycekmiss ciktim gezdim eve geldimm bu kadar iste
merhaba canım hoşbulduk kuzumkiz bi durun yetisemedimm hosgeldin nunummm ruyabusemmm hosgeldinn sende
iyi aksamlar efemm
kisceler gittim endokrinolojiyeee...adam hem jinekolog nerdeyse muayene edecek alttan yok benim kendi kadin dogumcum var tiroid icin geldim dedim ve olaydan siyrildimmmneysem tiroid sonucuma bakti normal dedi ama kadin doktorum yüksek demisti prolaktin 46 normal dedi ben böle bunlar bu sonucla hamile kalmayi etkilemez dedi ben böyle kadin doktorum etkiler demistide neysem yine kan aldi tiroide prolaktine tekrar bakacakk bi hfta sonram bi ara dedi sonucu örenmek icinn hapi hemen vermedi kendi sonuclarini bi bekliycekmiss ciktim gezdim eve geldimm bu kadar iste
iyi aksamlar efemm
yasakhayalim sevindim ya iyi olsunda kotu olmasinn ama niye ikiside farkli seyler soyledi onu anlamadim acaba o zaman yuksektide simdi dustumu :26:
cnm sen bir dra daha mı gitsen acaba.
kizlar benimde 8 aydır bebişim olmuyor. her ay aynı şeyi yaşıyorum bazen boşver diyorum ama dışardan sürekli bebek varmı diyip sormalarından sıkıldımbana dua edin haftasonu adet günüm olmim inş bu ay hamileyimdir yaa
Takma çok kafana canım daha 8 ay çok kısa bir süre sonuçta....Ancak olacaktır..Soranlara da boşver .....İnşllh hamilesindir...kizlar benimde 8 aydır bebişim olmuyor. her ay aynı şeyi yaşıyorum bazen boşver diyorum ama dışardan sürekli bebek varmı diyip sormalarından sıkıldımbana dua edin haftasonu adet günüm olmim inş bu ay hamileyimdir yaa
yaw bide cok bilgili bi adama benziyo yasida baya vardi gencte degil cokta hastasi var benimde aklim karisti bi sonucu beklim hap yazmassa baska endokrinoloji bulmaliyim kendimeeee
hadi ya insallah iyi haberlerle gelir yaasenin milka ineklerini yerim yaaaa
kislar bide sey demesine gülecektim ben 25 yillik doktorum deyince alla ala ben biseymi dedimki süphem yokki diycektimmmzoruna gitti galiba kendi doktorum yüksek dedi deyincee
bu doktora göre pek yok gibi ama bi kan sonucun ciksin nediycek bakalimmKizcem hakkinda hayirlisi olsunnn insallahhhhartik bi sorun kalmadi dimi masallahh
saol nuarinimmmmerhaba canım hoşbulduk kuzum
:
merhaba canım hoşgeldinn şükür herşey yolunda....
hoş geldin canım.....bu doktorlarda bi alem hangisi doğru söylüyorki şimdi acaba....:26:kafam karıştı...:44::44::44: değer sonuçları sende de var mı.....Bir de kendin analiz etseydin bildiğin kadarıyla...
yimelik dğilll moreee loorimmmm sevmelikk ineciklerimmmm
iyiyimm ipegimm basim agriyodu ama daha iyiyimm Allaha sukur sen nasilsin nasil gidiyo
kizlar benimde 8 aydır bebişim olmuyor. her ay aynı şeyi yaşıyorum bazen boşver diyorum ama dışardan sürekli bebek varmı diyip sormalarından sıkıldımbana dua edin haftasonu adet günüm olmim inş bu ay hamileyimdir yaa
kıslar çıkmam lazım kocişim geiyo hepinizi gocamannnn öptüm
yasakhayal geçmiş olsun canım inşallah bi an evvel verirsin güzel haberi
ona bu sarkiyi armagan ediyorum zorunami gitti gardas zorunamii
sağol tatlım kociş geldide yazamadım yaa şimdi de yemek vermem lazm ona(
inşallah hayırlı haberler alırsın canım üzülme hepimiz benzer durumlar yaşyruz nasip Allah vericek inşallah :))
iyi aksamlar efemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?