Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ipem nörün he öyle dedi bide dediki ben 25 yillik doktorumm bunlar normal sayilir dediivalal bakim hap ne vermezse baska doktor bulmaliyim kendimeee

sen memnun kalmadın mı moree doktordannn :26::26::26::26::26:

kislar bide sey demesine gülecektim ben 25 yillik doktorum deyince alla ala ben biseymi dedimki süphem yokki diycektimmmzoruna gitti galiba kendi doktorum yüksek dedi deyincee

ülemiiii gücenmişitrrrr

ama kafa karıştıcı kim dopru şindiiii

ipem nörün he öyle dedi bide dediki ben 25 yillik doktorumm bunlar normal sayilir dediivalal bakim hap ne vermezse baska doktor bulmaliyim kendimeee

yawfff bende dr dan geldim şimdi kociş geldi yazamadm ortalık karıştı .. bi iyi bi kötü haberm var benm de ..
iyi haber yumurta çatlamış yawff hem şaştım hem sevindim ben bugn biraz ağrım vardı zaten demek ondanmış
kötü haber polip varmş rahimde anladığm kadarıyla belki opersyın gerekbilcek düşüğe sebep olabiliomuş şimdilik mudahele etmicez dedi .. inşallah kötü bişe olmaz
diğer kötü haberde önceden vardı zaten, prolaktin, ama şimdi senin doktor mesele değil demiş ya zaten ben de salladm onu bu sefer artk nasip Allahtan ....

amin canim uzulme sakin stres yapma olucak dua et

bu ay doktura gitmeye karar verdim randevuda aldım bugün. önceden özele gittim hiç ilgilenmediler 1 sene dolmadan bakmıyoruz dediler ama okuyorum burda 1 sene dolmadanda tahlil yapılıyormuş. şimdi doktra gittiğimde çocuk düşünüyoruz gerekli tahlilleri yaptırmak istiyorum desem yaparlarmıki ? ( ay doktrda erkek ben çok utangacımdır nasıl dicemide bilmiyorum oda ayrı bi sorun tabi :)

ohh maşşallhhhhh ipemmmm çalışcan ozamann bu haftaaa

polipleri alıolar hemen canımmm inş.. ii olcakk artıkkk herşeyyyyy

canim ne guzel yumurtan catlamis bos gecirme gunlerini hamile kaldiginda belki o polipi hallederler bi bilgim yok polip hakkinda insallah bi sorun yaratmazda kolaylikla hamis olursun canim

canım bende 7 ayda gitmiştim galiba 1 yıl olmadı die ilgilenmediii hiçç doktorr bekleyin dedii 1 yıl olsunn hala olmassaa glin dedii o kadaa sonra ben 8 ayda hamile kaldım ama malsesef kalbi durduuu :26::26::26::26:

rabbim herşeyişn hayırlsını versinn inş..

vavv ne yapıyoruz ozaman bol bol çalışıyoruz cnm:):)
ve hep iyi şeyler düşünüyoruz:):)

israr ediceksin canimm bakarlar niye bakmasinlar her yolu denedik fln de azicik pembe yalanlar yani erkek mi evet o biraz sikinti olabiliyo ama napcann utanmicaksin onun icin normal oldugunu dusun icini rahatlat en azindan ne kadar olduki evleneli

canim benim uzulmee olucak elbettt

ohh maşşallhhhhh ipemmmm çalışcan ozamann bu haftaaa

polipleri alıolar hemen canımmm inş.. ii olcakk artıkkk herşeyyyyy

ya evet çalışmam lazım birazdan çıkcam kendime kimyasal gecelik bakym da öle çalışym barim yasağım bana fikir verseydi iyi olcaktı

canim ne guzel yumurtan catlamis bos gecirme gunlerini hamile kaldiginda belki o polipi hallederler bi bilgim yok polip hakkinda insallah bi sorun yaratmazda kolaylikla hamis olursun canim

inşallah loorim herkes gibi benm de özlemim çok büyük dua et olurmu.. inşallah hayırlara vesile olsun bu sıkıntılar ...

kac polipin varmis pekii:26:tamda ne güzel yumurtada catlamisssya bu ay hamile kalirsannn :44rolaktinden bende bisey anlamadimki

insallah canim sikma canini sen kizz salla salla vur duvara fln diyolar yaa kizlar silkeletme fln filn Allah ne verdiyse uygula

ağustsda evlendim canım belkide aceleci davranıorum ama insan korkuyor işde elde değil. ya zaten şu 1 seneyide ben anlamıyorum baksan nolcak yani bi sorun varsa erkenden çözülür nie 1 sene bekliosunki. bazıları bakıyormuş tedavi etmiyorlarmış ama anlamadım ben bu doktorları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…