- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.221
aminnnnnn...
olmayanlarada bir an önce nasip etsin inş....
bende ondan gelcek herşeye razıyım zaten teyzesiii....olsun varsın....
aminnnnnn...
olmayanlarada bir an önce nasip etsin inş....
bende ondan gelcek herşeye razıyım zaten teyzesiii....olsun varsın....
haklisin sende canim o zaman gelininizin tanidigi doktor bi ilac versin onu kullan kendi doktoruna fln bisey belli etme
canımmm benimmm inşallahh sende hep iyi olll kıyamamm
normal dusunuyorum canim guveniyorum kendime korkmuyorum da ve zaten burada yurt disinda baska sansim yok epidural flnda istemiyorumya sen?
bende kırşehirden canım hayır değilim malesef 6 deneme bizimde bu ay
düsünmedim degil ama olay su.. doktor asla ilac vermem diyor 13. haftaya kadar...bende bu yüzden tirsiyorum yaa
ee napcaksin bitanemm mantar var enfeksiyon kapmissin icmicekmisin ilac fln :26::26:
hmmm anladım Türkiyedede baya sınırlama getirdiler ztennnn...
bende herşey normal giderse normal doğum yapmayı çok istiyorummmm...sadece epidural konusunda kararsızım....sen neden epidural düşünmedin ki?
daha erken gülüm...hemen moralini bozma ....morallle gerçekten de alakası var bu işin....kaç yıllık evlisiniz?
hmmm anladım Türkiyedede baya sınırlama getirdiler ztennnn...
bende herşey normal giderse normal doğum yapmayı çok istiyorummmm...sadece epidural konusunda kararsızım....sen neden epidural düşünmedin ki?
daha erken gülüm...hemen moralini bozma ....morallle gerçekten de alakası var bu işin....kaç yıllık evlisiniz?
doktor bisey olmaz demis geline. beklesin 3 hafta daha. aman yaa bilemedim. esim bir gelsinde onla bir karar verelim. bugün onun haplarinida aldim...
doktor bisey olmaz demis geline. beklesin 3 hafta daha. aman yaa bilemedim. esim bir gelsinde onla bir karar verelim. bugün onun haplarinida aldim...
bir buçuk yıl oluyor canım bir yıldan sonra korunmayı bıraktıkk
bekliyoruz bakalım rabbim bizede nasip eder inşallahhh
cevremde gordugum bircok epidural yaptiranlar bin pisman ben herseye raziyim acisina fln hic sorun degil
wayyyyy maaasalllahhhhhh
kiz mantar var nasil 3 hafta bekliceksin doktor icsin demisse niye icmiyosun :26:
cevremde gordugum bircok epidural yaptiranlar bin pisman ben herseye raziyim acisina fln hic sorun degil
bir buçuk yıl oluyor canım bir yıldan sonra korunmayı bıraktıkk
bekliyoruz bakalım rabbim bizede nasip eder inşallahhh
miamoremm cok cesaretliyimdir soylemesi ayipp
ilac gebeler icin güvenli degildir yaziyor.... bunu yarin doktora soracagim o kadar...artik doktor ne derse...
miamoremm cok cesaretliyimdir soylemesi ayipp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?