Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aminnnnnn...
olmayanlarada bir an önce nasip etsin inş....
bende ondan gelcek herşeye razıyım zaten teyzesiii....olsun varsın....

o sağlıklı hayırlı olsunda gerisi hikaye...
amin rabbim hepimize nasip etsin inşallah

normal dusunuyorum canim guveniyorum kendime korkmuyorum da ve zaten burada yurt disinda baska sansim yok epidural flnda istemiyorum ya sen?

hmmm anladım Türkiyedede baya sınırlama getirdiler ztennnn...
bende herşey normal giderse normal doğum yapmayı çok istiyorummmm...sadece epidural konusunda kararsızım....sen neden epidural düşünmedin ki?

bende kırşehirden canım hayır değilim malesef 6 deneme bizimde bu ay

daha erken gülüm...hemen moralini bozma ....morallle gerçekten de alakası var bu işin....kaç yıllık evlisiniz?

cevremde gordugum bircok epidural yaptiranlar bin pisman ben herseye raziyim acisina fln hic sorun degil

bir buçuk yıl oluyor canım bir yıldan sonra korunmayı bıraktıkk
bekliyoruz bakalım rabbim bizede nasip eder inşallahhh

doktor bisey olmaz demis geline. beklesin 3 hafta daha. aman yaa bilemedim. esim bir gelsinde onla bir karar verelim. bugün onun haplarinida aldim...

canımm kendi doktorunu ne zamnadır tanıosunnn :26::26::26: sonuçta doktrr sana niee zararlı biiey versin kiii :26::26::26:

cevremde gordugum bircok epidural yaptiranlar bin pisman ben herseye raziyim acisina fln hic sorun degil

hmmm anladım canımmm...yok zaten normal doğumu göze alan herşeyi göze alırda....yorgunluk oluyomuş ıkınacak gücün kalmıyomuş ya....o sebepten epidural yardımcı olur mu acaba diye demiştim....

bir buçuk yıl oluyor canım bir yıldan sonra korunmayı bıraktıkk
bekliyoruz bakalım rabbim bizede nasip eder inşallahhh

hmmm Aminnnn gülümmm hemencecik oluveriri inşallahhh....bende 2 seneden fazla korundum....sonra bıraktım...ama hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…