- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.181
pinarimmmmm hos geldin beaaa
öyle gerçekten yaa tam sevincekken ne hale geldim baksanaAllahıma havale ediyorum üzüntülerimi endişemi ne diyebilirim başka
oşşşbuldummm beyawww...iyimisinis kızçıklar.....
bugün doktora giderkende konusuyorom kendi kendime rabbim kimsenin emmeklerini bosa cikarma diyee artik doktorlar evimiz oldu nerdeyse bebek icin gitmedigim bölüm kalmayacakkkksende öyle nerdeyse günde bir doktor kapisina kosuyoz bende yoruluyorum artikk
bugün doktora giderkende konusuyorom kendi kendime rabbim kimsenin emmeklerini bosa cikarma diyee artik doktorlar evimiz oldu nerdeyse bebek icin gitmedigim bölüm kalmayacakkkksende öyle nerdeyse günde bir doktor kapisina kosuyoz bende yoruluyorum artikk
hoşbuldummmmm canooooooo....nabersiniz iyisiniz turpsunuz dimi yawwwwww
nazımmm hoşbuldukkk kuzumm napıyosunn
Emekleriniz ,,,niyetlerinizzz,,,umutlarınız boşa çıkmaz inşallah balım....Siz elinizden geleni bıkmadan usanmadan yapın,,,gerisini Allaha havale edin.......
yaa kizlar benim bu mantar hapini bizim gelin hocasina sormus hocasida icmesin sakin, bebegin daha organlari olusmadi cok etkiler demis. bu tür antibiyotikler 13 , haftadan sonra icilir bence beklesin sonra icsin demis. mantar bu süre icinde bisi yapmaz demis....siz ne diyorsunuz? ben yarin doktoru arayip ne dicem senden emin olamadim baska doktora mi sordum dicemm.. üfff yaaaa.....
napimm can kuşşş çamaşır astımm geldim geneee
sen napyonn hiç sesin çıkmıo buraa bi derdin mi kuzummm
allaha şükürrr canımmmm
büyümüşünüzz moreee nasılll fındığımızzzz
ülemiiii :26::26::26::26: bilemedimmm kii canım şimdiiii bi dokttara falanda mı sorsakkk napsakk
annem bizim gelin doktor bugün hastaneye götürdü ilaci. önce üretici firmayi aramis hamilelerde kesinligi ne diye. yok demisler. sonra hocasina sormus. oda böyle demis. doktorumuda üzmek istemiyorum valla ikilemde kaldim. yarin olmazsa gelin arasin bir soruversin benim doktora. belki doktorum ikna edebilir...
yeni kapattim teli gelen kizceler hepiniz hosgeldinizz
canım nasılsın nasıl gidiyooo hamilelik ?
canımm merabaa nasılsınn sen kaçıncı ayında hamile kaldınn
nerdensinn canım tanışmadık seninle sanırımm :26::26::26::26:
miamoremmm sen doktoruna guven bence ve ic derim ben sonucta doktor niye sana olmayacak bisey versin ki :26:
yokkk canımm yaa çok şükür bebektenn başka bir derdimm yokk şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?