- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.421
ipemmm sıkma canını rahat ol biraz her şey olacağına varır karamsar olma rabbim hakkında hayırlısını versinnn
herşeyin hayırlsııı ipemmmm :26::26::26::26:
inş.. beterinden korusunn
ipeğim bak elbetteki hayırlısı olsun ama sen kendini böyle bırakma emi sen elinden geleni yapıyorsun içine biraz daha umut kat
inşallah cnm duyucaz sendende o güzel haberi duyucaz bak daha geçenlerde batını bekliyorduk
evet o dedi bi tane varmş zaten cnm küçükmüş .. bıraktm naz dediğin gibi o yokmuş gibi, prolaktin de düşmüş gibi düşünyrum ben, aklıma getirmyrum artk bunları napym, hayırlısı olsun ...
çık canım biraz iyi olur tabi, kendine versin inşallah bol bol öper koklarsın inşallah ...
canım sakın kafana takma bendede vardı polip küçüldü gitti seninki kaç santim o önemli minik bişeyse hiç önemli değil inan bana
cnm ben seneler öncede olsa tattım o duyguyu rabbim sizede tatırsın
öyle çok özledimki evde bebek olmasını akşam benim oluşa gel yanımda yat azcık dedim güya saçını koklarım dedim eşşek sıpası uyuduktan sonra beni atıyodu yataktanbenim kadar boyu var tutupta kenarada çekemiyom
koklamayı bırak yatakta bile kalamadım
amin güzel ipeğim...
benim çıkmam lazım kızlar çok öpüyorum hepinizi gıdıklarınızdan
yaa bi santimden küçükmüş sanırım .. küçülmesi için bişey yaptınmı peki? ben zaten soğana başlıcaktm bu akşam inşallah faydası olur .. içimi rahatlattın sağol almadılar o zaman kendiliğinden küçüldü yani ???
günaydın canlaaarr... ipek hayırdır canım bi sıkıntı mı var...
canım nazım ruh ikizim yuh ikizim hoşbuldum negatif hiç bişey duymayız inşallah bugüüünnn...
herkese günaydın ve hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul eder ve en kısa zamanda hamiş oluruz inş
herkese günaydın ve hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul eder ve en kısa zamanda hamiş oluruz inş
amin tatlımmm..günnayydınnnn civcivmmm
hayırlıı cumalarrrr canımmm inş... dualarımızzz kabul olcakkk
şifa olsunnn ipemmm başlaa bakalımmm inş.. iii olcakkkk
günaydın canlaaarr... ipek hayırdır canım bi sıkıntı mı var...
hoşgeldin civcivimmmm inşallah canımmm inşallahhhh bu mübarek günde negatif haber almıcaz ve patır patır hamiş olcaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?