Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ipemmm sıkma canını rahat ol biraz her şey olacağına varır karamsar olma rabbim hakkında hayırlısını versinnn

iyiym yine de, daha kötü olurdum aslında ama, son zamanlarda iyice metin olmayı öğrendim artk, çok teşekkürler canım ..

herşeyin hayırlsııı ipemmmm :26::26::26::26:
inş.. beterinden korusunn

amin inşallah herşey iyi olur artık ..

karamelim diyorum ya çıkardm aklımdan, ne polip, ne prolaktin, ne gebelik hiçbişey düşünmyrum .. akışına bıraktım artık ne gelirse Allahtan .. yaa sorma batı bekliyduk zar zor geldi şimdi de böle bi durum .. neyse kızlar yaa polipi olup da hamile kalan üstüne bebişini sağlıkla kucaklayan ilk kişi ben olurum icabında .. yapamammı sanıysunuz ? çok yanılıyosunuz .. hakkımda hayırlısını diliyorum artık Allaha havele ettim herşeyi zaten .. haa bi de doktora dedim şuan gebe kalamasam adet olmam gerekir dimi dedm .. evet kesinlikle görüceksiniz dedi .. en azından düzensizlik olmıcak inşallah bakalım artık ...

amin güzel ipeğim...
benim çıkmam lazım kızlar çok öpüyorum hepinizi gıdıklarınızdan

canım sakın kafana takma bendede vardı polip küçüldü gitti seninki kaç santim o önemli minik bişeyse hiç önemli değil inan bana

yaa bi santimden küçükmüş sanırım .. küçülmesi için bişey yaptınmı peki? ben zaten soğana başlıcaktm bu akşam inşallah faydası olur .. içimi rahatlattın sağol almadılar o zaman kendiliğinden küçüldü yani ???

inşallahh karamelimmmmm

ne gzelll yaaaa Rabbimmm o zamanları bzede gösterir inş...

ama ben innaıorumm bakım bizz hep beraber hamiş kalcasss Rabbimm bu gzel dualamrızı

kabul etcekkk bak yukarda yazmışşın karamelim bi hafta önce ipemm

adet olsun diee dua etyoduk şimdii de yumuşları çatladıı hayırlsı olsunn diee

inş.. rabbimm yardım edicekk herşey düzelcekkk

şifa olsunnn ipemmm başlaa bakalımmm inş.. iii olcakkkk

cannkuşummmm günün aydın olsunnnn hoş geldinnnn meleğimmmmmm

canım nazım ruh ikizim yuh ikizim hoşbuldum negatif hiç bişey duymayız inşallah bugüüünnn...

inş.. duymucasss canımmm ama duysak ta soru yokk burada beraber üstesinden gelces herşeyinnn

herkese günaydın ve hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul eder ve en kısa zamanda hamiş oluruz inş

günnayydınnnn civcivmmm

hayırlıı cumalarrrr canımmm inş... dualarımızzz kabul olcakkk

herkese günaydın ve hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul eder ve en kısa zamanda hamiş oluruz inş

hoşgeldin civcivimmmm inşallah canımmm inşallahhhh bu mübarek günde negatif haber almıcaz ve patır patır hamiş olcaz..

amiiinn inşallah canım ..

şifa olsunnn ipemmm başlaa bakalımmm inş.. iii olcakkkk

inşallah şifama hayırlara vesile olsun ..

günaydın canlaaarr... ipek hayırdır canım bi sıkıntı mı var...

canm polip varmş da onu öğrendm dün braz canm sıkıldı ...

hoşgeldin civcivimmmm inşallah canımmm inşallahhhh bu mübarek günde negatif haber almıcaz ve patır patır hamiş olcaz..

kızçelrimmm çokta düşünmemek lazım Aslındaa bebeişlerii biliırum biraz zor ama hep diorum yaaa sabredip beklemelk oluruna bırakmak en iyisii inş. rabbimm fasla beklemeden verir hepimizee yeterki sağlıklı olsunnn

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin ve hepimiz kısa zamanda hamiş kalırız :)
Ben pkoluyum ve 3 aydır Metformin kullanıyorum, geçen ayda ovulasyon testi kullanmaya başladım
Ama malesef dün kırmızılarım geldi bu arada eşiminde sperm sayısı düşük çıktı.
Onada 2 gündür çakşir kökü tozuyla bal karışımını yediriyorum inşallah bir faydasını görürüz.
Sizlere birşey sormak istiyordum, metformin kullanıpta yanında çörek otu bal tarçın kürünü yapan yiyen varmı acaba
Bi zararı olurmu sizce?
Şimdiden cvplar için tşk ederim :)
Hayırlı cumalar

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td]okudu [td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
9
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td][td]pazartesi başlanıcak …[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…