- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.401
nere gityonn geneee
selammm kızlarr hayırlı cumalar hepinizeeee
selammm kızlarr hayırlı cumalar hepinizeeee
ipemmm sen o kadar takılmaa beaa onlaraaa hem doktorun çok ciddi olaydı uyarmazmıydı seniii
ipeğimide göremiyrum ne zamandır
kuzum bu sefer işim kısa benimkileri doyurayım namazı kılayım bide dünden kalan ufak bir iş var dışarı çıkıp gelicem inşallah bişey çıkmazsa sonra burdayım
dün gelemedim baksana hiçbişeyden haberim olmuyor
sen yazınca farkettim ipekten hiç haberim yokkız gelmiş yazmış ama benim haberim yok
okudum canm geneli aldırmış bunu dr bana şimdilik bişeye gerek yok dedi .. ben bu akşam soğan kürüne başlıcam .. bilmyrum artk canm yaa hayırlısı olsun hakkımda ne diyim .. bu ay sonu ne olucak bakalım ??hamile kalmak tabiki isterim .. kötü bişey olsun tabiki istemem ... ben şmdi bilemyrum ki benm için doğru olan nedir ??
a.slm cnm hoşgeldin
sanada hayırlı cumalar olsun göbüşün bebişle dolsun
ben yıllardır doktora gidyrum da nazım .. sen pkolusun hem arada hormonların da delirio, böle durumda gebe kalmak zor ve uzun sürebilir, yaşında küçük sayılmaz hemen başla çalışmalara die uyarmadı beni bi tane bile doktor.. burda 20 lerde olup 2 denemeden sonra doktora koşanları görünce doktorlara da kızdım açıkçası neden beni uyarmadılar die... kime güvenceğini bilemyo insan biyerden sonra ??? çok bilmek çok okumak da yanlış, o zamanda kafan karışıyo haliyle ??????
okuduğm kadarıyla küçük olanlarda tüp bebek tedavilerinin bile durdurulmadığı zamanlar olmuş .. fazla da incelemedm buna rağmen gebe kalan da vardır belki .. şuanda drum prof güven veriyo bana .. ama bilemem artık ne olacaksa kaderde görücez.. hayırlısını dilerim .. sadece bi heyecanlanamyrum bişeye sevinemyrum ben, bu bile üzüyo artk beni hep bi endişe hep bi tedirginlik(
burdaym karamelim sen nerdesin asıl ??
ben yıllardır doktora gidyrum da nazım .. sen pkolusun hem arada hormonların da delirio, böle durumda gebe kalmak zor ve uzun sürebilir, yaşında küçük sayılmaz hemen başla çalışmalara die uyarmadı beni bi tane bile doktor.. burda 20 lerde olup 2 denemeden sonra doktora koşanları görünce doktorlara da kızdım açıkçası neden beni uyarmadılar die... kime güvenceğini bilemyo insan biyerden sonra ??? çok bilmek çok okumak da yanlış, o zamanda kafan karışıyo haliyle ??????
okuduğm kadarıyla küçük olanlarda tüp bebek tedavilerinin bile durdurulmadığı zamanlar olmuş .. fazla da incelemedm buna rağmen gebe kalan da vardır belki .. şuanda drum prof güven veriyo bana .. ama bilemem artık ne olacaksa kaderde görücez.. hayırlısını dilerim .. sadece bi heyecanlanamyrum bişeye sevinemyrum ben, bu bile üzüyo artk beni hep bi endişe hep bi tedirginlik(
günanydınnn prensesimmm cannkuşummmm hayılrı cumalarrınn olsunnnn
ipeğim burdamıydın sen :26:
aşada görünmüyordun ama :44:
nasılsın?
senin için doğru olan tek şey hamiş olman
doktorun bişeye gerek yok dediyse ya güveneceksin yada başka bir doktorun fikrini alacaksın ama ne kadar çok fikir okadar çok akıl karışıklığı
sen yazıyosunda ahh ben görüyomuyum iepeğim
sorma çok özlüyorum ben sizibugünler biraz yoğun geçiyor ama malum bahar geldi biraz dışarı çıkalım ne var ne yok bakalım
çok güzel günler geçiyorum dün yine yeni doğmuş bir bebiş gördüm dünyalar benim old ipeğim kokladım kokladım boynunda dua ettim size ama bırakıp geliyoruz işte :2: annesinden istesem bir günlüğüne verirmiki uyusam onla bennnntamam saçmaladım
bıraktım kendi haline karamelim .. sadece böle bişey olmasaydı tam konsantre ve mutlu bi deneme yapıcaktım .. moralim daha yüksek olucaktı .. kendimi dha iyi hissedicektim yani .. olursa da sevinip olmasa da üzülmicektim .. şimdi ne hiisdeceğmi bile bilmyrumki .. zaten aklım öle karışıkki geçen düşünceleri ben bile takip edemyrum artk( bu sefer bşey yapmıcam biraz zaman vericem sonra duruma göre bakarım artık ne diyim.. tam sevincektm ya yumş çatladı önüme bakıyrum die, şimdide bu oldu .. beterinden korusun napalım karamelim ...
anlıorumm ipemmm okadr haklısınnn baen nele duyuyorzzz doktorlarr hakkındaa
işte sen şimdiii çatlamış yumurtaları değerlendirmeye bakkk bakalım inş... Rabbim ne dediysee ooo :26::26::26:
şimdi dün konuştuğun doktorun güven duyduğun prof mu o mu dedi polipleriii :26::26::26:
sen yazıyosunda ahh ben görüyomuyum iepeğim
sorma çok özlüyorum ben sizibugünler biraz yoğun geçiyor ama malum bahar geldi biraz dışarı çıkalım ne var ne yok bakalım
çok güzel günler geçiyorum dün yine yeni doğmuş bir bebiş gördüm dünyalar benim old ipeğim kokladım kokladım boynunda dua ettim size ama bırakıp geliyoruz işte :2: annesinden istesem bir günlüğüne verirmiki uyusam onla bennnntamam saçmaladım
bıraktım kendi haline karamelim .. sadece böle bişey olmasaydı tam konsantre ve mutlu bi deneme yapıcaktım .. moralim daha yüksek olucaktı .. kendimi dha iyi hissedicektim yani .. olursa da sevinip olmasa da üzülmicektim .. şimdi ne hiisdeceğmi bile bilmyrumki .. zaten aklım öle karışıkki geçen düşünceleri ben bile takip edemyrum artk( bu sefer bşey yapmıcam biraz zaman vericem sonra duruma göre bakarım artık ne diyim.. tam sevincektm ya yumş çatladı önüme bakıyrum die, şimdide bu oldu .. beterinden korusun napalım karamelim ...
çatlamış ama biraz tedirgin oldum melek ya kafam karışık açıkçası( polip varmş rahimde .. şimdi hiçbişey düşünemyrum inan
ben de keyifsizim biraz işte, idare edyrum şu polip çıkmasaydı heralde ayaklarım yere basmazdı bugn(
hayırlısı olsun hep dediğin gibi sağlıkla olcağı zaman olsun inşallah ..
Amiin inşallah cnaım ...
inş.. aynı mutluluğu sende yaşıcannnn karamelimmmmm
canım sakın kafana takma bendede vardı polip küçüldü gitti seninki kaç santim o önemli minik bişeyse hiç önemli değil inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?