Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nere gityonn geneee

kuzum bu sefer işim kısa benimkileri doyurayım namazı kılayım bide dünden kalan ufak bir iş var dışarı çıkıp gelicem inşallah bişey çıkmazsa sonra burdayım
dün gelemedim baksana hiçbişeyden haberim olmuyor
sen yazınca farkettim ipekten hiç haberim yok kız gelmiş yazmış ama benim haberim yok

ipemmm sen o kadar takılmaa beaa onlaraaa hem doktorun çok ciddi olaydı uyarmazmıydı seniii

ben yıllardır doktora gidyrum da nazım .. sen pkolusun hem arada hormonların da delirio, böle durumda gebe kalmak zor ve uzun sürebilir, yaşında küçük sayılmaz hemen başla çalışmalara die uyarmadı beni bi tane bile doktor.. burda 20 lerde olup 2 denemeden sonra doktora koşanları görünce doktorlara da kızdım açıkçası neden beni uyarmadılar die... kime güvenceğini bilemyo insan biyerden sonra ??? çok bilmek çok okumak da yanlış, o zamanda kafan karışıyo haliyle ??????

okuduğm kadarıyla küçük olanlarda tüp bebek tedavilerinin bile durdurulmadığı zamanlar olmuş .. fazla da incelemedm buna rağmen gebe kalan da vardır belki .. şuanda drum prof güven veriyo bana .. ama bilemem artık ne olacaksa kaderde görücez.. hayırlısını dilerim .. sadece bi heyecanlanamyrum bişeye sevinemyrum ben, bu bile üzüyo artk beni hep bi endişe hep bi tedirginlik (

ipeğimide göremiyrum ne zamandır

burdaym karamelim sen nerdesin asıl ??

karamelimm sütlü çöreğimm yaww sen ne ii bir kızzınn Allahım şükürki senle tanışmışım demek bende iimmm

Rabbiimm yarım eli uzattğın herkese yardım etsinnnn oğlulunu da öp benim iççinnn ben burdaymm gell senn

ipeğim burdamıydın sen :26:
aşada görünmüyordun ama :44:
nasılsın?
senin için doğru olan tek şey hamiş olman
doktorun bişeye gerek yok dediyse ya güveneceksin yada başka bir doktorun fikrini alacaksın ama ne kadar çok fikir okadar çok akıl karışıklığı

anlıorumm ipemmm okadr haklısınnn baen nele duyuyorzzz doktorlarr hakkındaa

işte sen şimdiii çatlamış yumurtaları değerlendirmeye bakkk bakalım inş... Rabbim ne dediysee ooo :26::26::26:

şimdi dün konuştuğun doktorun güven duyduğun prof mu o mu dedi polipleriii :26::26::26:

sen yazıyosunda ahh ben görüyomuyum iepeğim
sorma çok özlüyorum ben sizi bugünler biraz yoğun geçiyor ama malum bahar geldi biraz dışarı çıkalım ne var ne yok bakalım
çok güzel günler geçiyorum dün yine yeni doğmuş bir bebiş gördüm dünyalar benim old ipeğim kokladım kokladım boynunda dua ettim size ama bırakıp geliyoruz işte :2: annesinden istesem bir günlüğüne verirmiki uyusam onla bennnn tamam saçmaladım

bıraktım kendi haline karamelim .. sadece böle bişey olmasaydı tam konsantre ve mutlu bi deneme yapıcaktım .. moralim daha yüksek olucaktı .. kendimi dha iyi hissedicektim yani .. olursa da sevinip olmasa da üzülmicektim .. şimdi ne hiisdeceğmi bile bilmyrumki .. zaten aklım öle karışıkki geçen düşünceleri ben bile takip edemyrum artk ( bu sefer bşey yapmıcam biraz zaman vericem sonra duruma göre bakarım artık ne diyim.. tam sevincektm ya yumş çatladı önüme bakıyrum die, şimdide bu oldu .. beterinden korusun napalım karamelim ...

inş.. aynı mutluluğu sende yaşıcannnn karamelimmmmm

herşeyin hayırlsııı ipemmmm :26::26::26::26:
inş.. beterinden korusunn

ipemmm sıkma canını rahat ol biraz her şey olacağına varır karamsar olma rabbim hakkında hayırlısını versinnn

evet o dedi bi tane varmş zaten cnm küçükmüş .. bıraktm naz dediğin gibi o yokmuş gibi, prolaktin de düşmüş gibi düşünyrum ben, aklıma getirmyrum artk bunları napym, hayırlısı olsun ...

çık canım biraz iyi olur tabi, kendine versin inşallah bol bol öper koklarsın inşallah ...

ipeğim bak elbetteki hayırlısı olsun ama sen kendini böyle bırakma emi sen elinden geleni yapıyorsun içine biraz daha umut kat
inşallah cnm duyucaz sendende o güzel haberi duyucaz bak daha geçenlerde batını bekliyorduk

canım sakın kafana takma bendede vardı polip küçüldü gitti seninki kaç santim o önemli minik bişeyse hiç önemli değil inan bana

inş.. aynı mutluluğu sende yaşıcannnn karamelimmmmm

cnm ben seneler öncede olsa tattım o duyguyu rabbim sizede tatırsın
öyle çok özledimki evde bebek olmasını akşam benim oluşa gel yanımda yat azcık dedim güya saçını koklarım dedim eşşek sıpası uyuduktan sonra beni atıyodu yataktan benim kadar boyu var tutupta kenarada çekemiyom
koklamayı bırak yatakta bile kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…