- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.441
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin ve hepimiz kısa zamanda hamiş kalırız :)
Ben pkoluyum ve 3 aydır Metformin kullanıyorum, geçen ayda ovulasyon testi kullanmaya başladım
Ama malesef dün kırmızılarım geldibu arada eşiminde sperm sayısı düşük çıktı.
Onada 2 gündür çakşir kökü tozuyla bal karışımını yediriyorum inşallah bir faydasını görürüz.
Sizlere birşey sormak istiyordum, metformin kullanıpta yanında çörek otu bal tarçın kürünü yapan yiyen varmı acaba
Bi zararı olurmu sizce?
Şimdiden cvplar için tşk ederim :)
Hayırlı cumalar
bizim bebişler naz yapıyor :) gelcekler ama birazcık geç olcak işde ama gelcekler yani :) geldikleri günde bizden mutlusu olmcak :)
canm polip varmş da onu öğrendm dün braz canm sıkıldı ...
bencedeee civcivimmm minik kuşummmm
dün dedimmm doğum yapayım hemşireye dicemm sen vurma dur ilk ben vurcam popisine dicemmm
canımmm hayırlı cumaların olsunn saolll
öncelikle kocişe sporda yaptırrr yürüş sperler için çok önemliii
ben hiç ilaç kullnamdımm bilmiourm ama kürlerinn bir yan etkisi yokk
buradaa nıkıym var oda bal tarçını kuulandı şimdi hamilee rabbimm sağlıklı versinn
sıkma canını bitanemm herşeyin hayırlsıı
Rabbim bazen gerçek mutlulukların önüne hüzünler koyuyor ki değerlerini anlayalım..
Çok tşk ederim canım
Hemen sporada başlıyor :)
Sıkmak istemiyorum ama elimde olmuyor her ay hep bi umut oluyor
Hakkımızda herşeyin hayırlısı
aynen öyle tatlım bu kadar dua ediyoruz bu kadar bekliyoruz şimdi gelcek olan bebişlerimiz bizim için dahada değerli olucak belki hemencik hamiş olsaydık değerini bilmicekdik
zararı yoksa sıkma canını canımcım ne gelirse Allahtan hepsi geçecek başka bi topik açcaz inşallah orda benimki gaz çıkaramıyo, benimki yemiyo artık dertlerimiz bunlar olcak inşallah haydi inananalımmm....
evettt canımmm onlar
hep değerli ama bizim kiler daha değerli olcakk çünkü çok bekletilerrr köftehorlarrr
yeni teşhis edilen tip 2 diyabet hastalarının kan şekerini düzenlemek için doktorların ilk tercihi ettiği molekül. gerekli görüldüğünde hamileler tarafından da kullanılabilmesi, dahil olduğu ilaç grubundaki benzer ilaçlardan daha güvenli olduğu izlenimini yaratır. ayrıca pkos tedavisinde de kullanılmaktadır.
paylaş30.04.2006 00:48 ukaladumbelegi
şikayet
pcosda insülin direnci üzerine etkili. insülin direncini azalttığı, androjen reseptörlerini azalttığı ve ovulasyona yardımcı olduğu saptanmış. kullanım yerlerinden biri, polikistik over sendromuna sahip infertil hastaların tedavisinde, klomifen sitrata direnç oluştuğu durumlarda yardımcı olarak kullanılır.
bak kızçemmm bi zarraıı yok o ilacın hata san faydaı varr
sen bal tarçını yap ama 2 kere yimede 1 kere yi sabahları olmasaa
fasla yükleme oolmasın yumuşlaraaa
Allah razı olsun ilgilendiğin için çok sağol :)
Tamam ben günde iki defa yapacaktım günde bir yapim o zaman :)
Allah hrpimizin karnını bebişle doldursun inşalllaaaaaahh
dün doktordan randevu aldım ya hani ben akşam kocişcim geldi :) söyledim böyle böyle dedim gidicem artık doktora dedim tamam git tabi dedi :) sonra erkek olduğunu öğrenince yok bayana git diye tutturdu onlar için normal diyorum hergün 40 tane kadın gidiyo oraya diyorum dinlemedi beni banane dedi ya :) sonra bugn iptal ettim onu bayandan aldım ama daha geç gidicem bu seferde doktora :) aslında iyide oldu bende çok utanırdım zaten
ben inanıorummmm ruh ikisimmmm hepsi geccek bunlarınnnn böle yapcass bebelermizee
Allah razı olsun ilgilendiğin için çok sağol :)
Tamam ben günde iki defa yapacaktım günde bir yapim o zaman :)
Allah hrpimizin karnını bebişle doldursun inşalllaaaaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?