Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımmm hayırlı cumaların olsunn saolll

öncelikle kocişe sporda yaptırrr yürüş sperler için çok önemliii

ben hiç ilaç kullnamdımm bilmiourm ama kürlerinn bir yan etkisi yokk

buradaa nıkıym var oda bal tarçını kuulandı şimdi hamilee rabbimm sağlıklı versinn

sıkma canını bitanemm herşeyin hayırlsıı

canm polip varmş da onu öğrendm dün braz canm sıkıldı ...[/QUOTE]

canım polip nedir (cahilliğime ver) sıkma canını mutlaka vardır bi çözümü sıkıntı yapma Allah hastalığı derdi sevdiği kullarına verirmiş...bizi seviyo unutma...:)

bizim bebişler naz yapıyor :) gelcekler ama birazcık geç olcak işde ama gelcekler yani :) geldikleri günde bizden mutlusu olmcak :)

bencedeee civcivimmm minik kuşummmm

dün dedimmm doğum yapayım hemşireye dicemm sen vurma dur ilk ben vurcam popisine dicemmm

canm polip varmş da onu öğrendm dün braz canm sıkıldı ...

canım polip nedir (cahilliğime ver) sıkma canını mutlaka vardır bi çözümü sıkıntı yapma Allah hastalığı derdi sevdiği kullarına verirmiş...bizi seviyo unutma...:)[/QUOTE]

canım rahim ağzıında oluşan böle ben gibi şeylere denioo

benim annemde vardı 2 sene öncee aldılarrr ama işte o koca kadınn hemen aldırla ipemm bebek isito die doktoru almıoo şimdilikk

ama çok zararı yokmuşş zati küçükkk

inş.. ii olcakkk

Çok tşk ederim canım
Hemen sporada başlıyor :)
Sıkmak istemiyorum ama elimde olmuyor her ay hep bi umut oluyor
Hakkımızda herşeyin hayırlısı

zararı yoksa sıkma canını canımcım ne gelirse Allahtan hepsi geçecek başka bi topik açcaz inşallah orda benimki gaz çıkaramıyo, benimki yemiyo artık dertlerimiz bunlar olcak inşallah haydi inananalımmm....

yeni teşhis edilen tip 2 diyabet hastalarının kan şekerini düzenlemek için doktorların ilk tercihi ettiği molekül. gerekli görüldüğünde hamileler tarafından da kullanılabilmesi, dahil olduğu ilaç grubundaki benzer ilaçlardan daha güvenli olduğu izlenimini yaratır. ayrıca pkos tedavisinde de kullanılmaktadır.
paylaş30.04.2006 00:48 ukaladumbelegi
şikayet
pcosda insülin direnci üzerine etkili. insülin direncini azalttığı, androjen reseptörlerini azalttığı ve ovulasyona yardımcı olduğu saptanmış. kullanım yerlerinden biri, polikistik over sendromuna sahip infertil hastaların tedavisinde, klomifen sitrata direnç oluştuğu durumlarda yardımcı olarak kullanılır.

bak kızçemmm bi zarraıı yok o ilacın hata san faydaı varr

sen bal tarçını yap ama 2 kere yimede 1 kere yi sabahları olmasaa

fasla yükleme oolmasın yumuşlaraaa

Çok tşk ederim canım
Hemen sporada başlıyor :)
Sıkmak istemiyorum ama elimde olmuyor her ay hep bi umut oluyor
Hakkımızda herşeyin hayırlısı

aminnnn bitanemm sen hep ii düşünnnn ii olurr Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesinnn

aynen öyle tatlım bu kadar dua ediyoruz bu kadar bekliyoruz şimdi gelcek olan bebişlerimiz bizim için dahada değerli olucak belki hemencik hamiş olsaydık değerini bilmicekdik

evettt canımmm onlar
hep değerli ama bizim kiler daha değerli olcakk çünkü çok bekletilerrr köftehorlarrr

ben inanıorummmm ruh ikisimmmm hepsi geccek bunlarınnnn böle yapcass bebelermizee

evettt canımmm onlar
hep değerli ama bizim kiler daha değerli olcakk çünkü çok bekletilerrr köftehorlarrr

dün doktordan randevu aldım ya hani ben akşam kocişcim geldi :) söyledim böyle böyle dedim gidicem artık doktora dedim tamam git tabi dedi :) sonra erkek olduğunu öğrenince yok bayana git diye tutturdu onlar için normal diyorum hergün 40 tane kadın gidiyo oraya diyorum dinlemedi beni banane dedi ya :) sonra bugn iptal ettim onu bayandan aldım ama daha geç gidicem bu seferde doktora :) aslında iyide oldu bende çok utanırdım zaten

Allah razı olsun ilgilendiğin için çok sağol :)

Tamam ben günde iki defa yapacaktım günde bir yapim o zaman :)

Allah hrpimizin karnını bebişle doldursun inşalllaaaaaahh

sen nerde oturuosunn bebemmmm

hangi hasteneden aldınn aww bende kadın doğumcuya gidiırumm ama çok surattsın 1 kere erkeke gitimm anam adam nekadar dikkatlii hiç bakmıo önlemini almış yanii hem çok dikkatli ve ilgili oluoo ama işte kocişler bölee valla sağlık bı ben kadın erkek dinlemioırummm kocişimde bu konuda çok duyarlı çok şükürrr

Allah razı olsun ilgilendiğin için çok sağol :)

Tamam ben günde iki defa yapacaktım günde bir yapim o zaman :)

Allah hrpimizin karnını bebişle doldursun inşalllaaaaaahh

herzaman yardım ederizzz pinarımmm

ne zaman istesre gel sorr danışş elimizden gelidğnceee

biz burada herşeyi paylaşıoruzz inş. sende gel katıl aramızaaa kafanı dağıtırsınn

rabbim hepmize şifa versinnnn

bende önümzdeki ay yapcammm bal tarçınıı inş. gerek kalmazz ama işltee kürsüz duramam benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…