- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.721
hatırlattımm loorimmm sende bana hatırlatcann tamam mııı
amiiin canım amiin... inan ki hayırlısıyla bi alsam kucağıma hiç saklambaç oynamıcam onla .. dicem ben seni bulana kadar çok uğraştım, daha da arayamamm gücüm yok, gözümün önünden ayırmıcam hiç ama hiç
yok moree doymasın die az veryommm,
hor değil hergün kuullan diorummmm
iyi ediyon al bolca miamorem almiycak artikin dikkat edecek söz verdii
haklisin bak bunlar benim aklima gelmemisti demek hor degil hergün kullan lafa bak lafa
kızçelerim ben biraz yataym.çıkom yine gelmeye çalışırım..
öptüm hepinizi..
allaaha emanet ol kendine iyi bak buryukumm
doru bendede unutmustummayvayi ikiye kesip yanaciklarina bastiracan gamzeli olacakmi bebiisimiz banada haber verecenn
dinlennn bidenemm görüşürüzzzz
ipegimm kekmi bulman lazimm anaaaa
kiz yasakhayalim yanagimami bastiricammbenim annem bende bol bol yemis ama bisey yok yanlis uyguladi kesin
anlıyorum ipeğimmmm..
evlat başka işte.inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine.
sonra burda oynadığınız oyunları anlatırsın bize.olcak inşallah canım sabırla bekleyelim:)
sağol çıtırçipsim sen de allaha emanet ol:))
kiz yasakhayalim yanagimami bastiricammbenim annem bende bol bol yemis ama bisey yok yanlis uyguladi kesin
lafa gelll lafaaaa
(Hor Degil Hergun Kullan)
haklisin bak bunlar benim aklima gelmemisti demek hor degil hergün kullan lafa bak lafa
olabülüü loorimmm sennn hem yii hem yanacıklarına bastırrrr
gorusuruz buryugummmm
lorim yenmiycekmis yaw kalani ye istersen ama banada karabiber demsiti yengesi yapmis bebek gamzeli dogmus valla kendi anlatimistiii..simcik ayvayi ortadan ikiye kes..cekirdekleri tam yanaciginin ortasina gelecek sekilde bastiracakmisin cekirdegin izi yanacigina cikacakmis ama..dayanabildigin dakikaya kadar tutacakmisin mesala 20 dk.. 4.aya kadar haftaDA kac kez yapabilirsen yapacakmisisn..senden haber bekliycemmmmm unutmaa
ya hamiş olmayında insan kek isteyemezmi kuzum yaa yicem işte :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
amin canım inşallah hepimizle beraber olsun, dileyen herkese hayırlısıyla versin inşallah rabbim .. amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?