Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anlıyorum ipeğimmmm..
evlat başka işte.inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine.
sonra burda oynadığınız oyunları anlatırsın bize.olcak inşallah canım sabırla bekleyelim:)

ipegimm kekmi bulman lazimm anaaaa

kiz yasakhayalim yanagimami bastiricamm benim annem bende bol bol yemis ama bisey yok yanlis uyguladi kesin

ya hamiş olmayında insan kek isteyemezmi kuzum yaa yicem işte :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

anlıyorum ipeğimmmm..
evlat başka işte.inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine.
sonra burda oynadığınız oyunları anlatırsın bize.olcak inşallah canım sabırla bekleyelim:)

amin canım inşallah hepimizle beraber olsun, dileyen herkese hayırlısıyla versin inşallah rabbim .. amin..

kiz yasakhayalim yanagimami bastiricamm benim annem bende bol bol yemis ama bisey yok yanlis uyguladi kesin

olabülüü loorimmm sennn hem yii hem yanacıklarına bastırrrr

lorim yenmiycekmis yaw kalani ye istersen ama banada karabiber demsiti yengesi yapmis bebek gamzeli dogmus valla kendi anlatimistiii..simcik ayvayi ortadan ikiye kes..cekirdekleri tam yanaciginin ortasina gelecek sekilde bastiracakmisin cekirdegin izi yanacigina cikacakmis ama..dayanabildigin dakikaya kadar tutacakmisin mesala 20 dk.. 4.aya kadar haftaDA kac kez yapabilirsen yapacakmisisn..senden haber bekliycemmmmm unutmaa

tamam yapicammm aklimda bakalimmm ne olucakkk dogru sonuc vericekmi

yii ipemmm afiyet olsunnn bol bol et olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…