Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşallah canım.rabbim hiç birimize daha fazla aratmadan nasip etsin.

kis yerim seni kilon bilem yok ye yarasin garpuzumaaacilekler cikti al onalrdan bol ye loorimmmiamorem bak tam 8 kilo almisss

aa ivettt bide ayvaa loorimmm bebemizz güzel olsunnn ayvayı unutmaaa moreee

anlaştıkk

afiyet olsun yarasın marim :125::125::125::125::125::125::125::125::125: bende çok severim canım istedi şimdi yaa sabah beri nazım da kek diyp duruodu zati :125::125::125::125::125::125::125::125:

benşm sbah kahvaltım olduu moree kek

sada yollummm ipemmm

inşallah canım.rabbim hiç birimize daha fazla aratmadan nasip etsin.

amiiin canım amiin... inan ki hayırlısıyla bi alsam kucağıma hiç saklambaç oynamıcam onla .. dicem ben seni bulana kadar çok uğraştım, daha da arayamamm gücüm yok, gözümün önünden ayırmıcam hiç ama hiç

kızçelerim ben biraz yataym.çıkom yine gelmeye çalışırım..
öptüm hepinizi..

ahh cilek deme markete gittigimde aliyorum pasoo he yaa miamorem baya hizli gidiyo

evet moreee cankuşum sabah kalkmışşş ne yesem die düşünüomuşş maşşşallh çokk acık iştahııı

doru bendede unutmustumm ayvayi ikiye kesip yanaciklarina bastiracan gamzeli olacakmi bebiisimiz banada haber verecenn

yaa şimdi kek bulamm lasm benm hemencik

gamzeli olurmuş derler ayvadan

ipegimm kekmi bulman lazimm anaaaa

kiz yasakhayalim yanagimami bastiricamm benim annem bende bol bol yemis ama bisey yok yanlis uyguladi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…