- 26 Şubat 2013
- 805
- 23
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.701
amin canım tabiki kimseyi boş çevirmesin inşallah ..
aynen senin gibi düşünüyorum ve haklısın bir ümit yapılan her çaba karşılık bulmazsa yoruyo insanı..
senin dediğini ben de diyorum işte gittiği yere kadar bakıcam, bu yaz sonu gibi hala gelişme olmazsa
artık ileri tedaviler ne gerekiyorsa onlara başvurulcak ne gelir elden başka.. ama işte ,
Allahım verecekse bir kaşık bal olur vesilesi, vermeyecekse tüp bebekler neyin nesi ??
kocişimede bırakındaa sonrammm kızmasınnn
hep ısırıo yanacıklarımıııısarkıtcak sonundaaaa
kis yerim seni kilon bilem yok ye yarasin garpuzumaaacilekler cikti al onalrdan bol ye loorimm miamorem bak tam 8 kilo almisss
tamam tamam yanaklarin kocisine kalsinn bizde koluna saat yapariz
inşallah canım.rabbim hiç birimize daha fazla aratmadan nasip etsin.
kis yerim seni kilon bilem yok ye yarasin garpuzumaaacilekler cikti al onalrdan bol ye loorimm miamorem bak tam 8 kilo almisss
tamam tamam yanaklarin kocisine kalsinn bizde koluna saat yapariz
aa ivettt bide ayvaa loorimmm bebemizz güzel olsunnn ayvayı unutmaaa moreee
anlaştıkk
afiyet olsun yarasın marim :125::125::125::125::125::125::125::125::125: bende çok severim canım istedi şimdi yaasabah beri nazım da kek diyp duruodu zati :125::125::125::125::125::125::125::125:
ahh cilek deme markete gittigimde aliyorum pasoo he yaa miamorem baya hizli gidiyo
inşallah canım.rabbim hiç birimize daha fazla aratmadan nasip etsin.
kocisin doymadimi daha
sarkitsin morem kocis ne yaparsa hakkidirrr
benşm sbah kahvaltım olduu moree kek
sada yollummm ipemmm
ana ayva sozumuz vardi dimii 3.aya girdigimde ayva yicektim bak ben onu tamamenn unutmusum
ana ayva sozumuz vardi dimii 3.aya girdigimde ayva yicektim bak ben onu tamamenn unutmusum
kızçelerim ben biraz yataym.çıkom yine gelmeye çalışırım..
öptüm hepinizi..
ahh cilek deme markete gittigimde aliyorum pasoo he yaa miamorem baya hizli gidiyo
kızçelerim ben biraz yataym.çıkom yine gelmeye çalışırım..
öptüm hepinizi..
doru bendede unutmustummayvayi ikiye kesip yanaciklarina bastiracan gamzeli olacakmi bebiisimiz banada haber verecenn
yaa şimdi kek bulamm lasm benm hemencik
gamzeli olurmuş derler ayvadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?