- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.141
yawww şimdi bu sözü okuyunca aklıma başka bi söz geldii ama Allahım affet yawww bende şu sözü sevioıru hani varyaa klavuzu karga olanın die başlayannnanlamadigin herseyi acikca sor... ayip degil anlamamak... bak cok hos bir söz var " ögreticisi alim olmayanin ögretici seytan olur" harika bir söz dimii....
morem ikimiz bi arada olunca bunlar yasaniyo gennelliklemiamoremde napalim aydinlatacak bizi baska topikte kimse yokk
benimde matematim cok iyi degildirrrr
doru vallaanlamadigin herseyi acikca sor... ayip degil anlamamak... bak cok hos bir söz var " ögreticisi alim olmayanin ögretici seytan olur" harika bir söz dimii....
yok morem seni anliyom yaw bu gün sadece iki kere oldu bazen degisik yazilar oluyo onu kasdettimmbenim cümlelerimde miii
anam bende tam b i problemim haaa
he valla yasakımmmm bu gün çokkk geliştirdik kendimiziii
her yyeni bilgiii beyinde olusan bi kapı oluooo
kıscelerim iyi akşamlar
yawww şimdi bu sözü okuyunca aklıma başka bi söz geldii ama Allahım affet yawww bende şu sözü sevioıru hani varyaa klavuzu karga olanın die başlayannn
olabilirrrrvar moree ikmizde bi sorunnn
yasakım sen bendesinnnn
doru vallaben sorarim miamoremm cekinmemm oksa nasi aklima takilani halledecemm
yok morem seni anliyom yaw bu gün sadece iki kere oldu bazen degisik yazilar oluyo onu kasdettimm
ögrenemiin yasi yokki morem herkesden hergün yeni biseyler ögreniyozzzz
hoş gelsinn melekimmmmm
hoşbuldum kızlariyi aksamlarrr.....
hoşbuldum kızlar
melekim hosgeldinnnartikin gece geliyon simcik iyi aksamalr yatacam diycen biliyom benn
melekim hosgeldinnnartikin gece geliyon simcik iyi aksamalr yatacam diycen biliyom benn
öyle hep ders hep ders olmazzz, insan sikilirrr:)))::60
öyle hep ders hep ders olmazzz, insan sikilirrr:)))::60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?