Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sana katiliyom morem birazda stresten kurtulmakta kendi elimizde negatifi ada regli görünce depresyona girilmemelii gelecek bebekte gecikiyo

aynen öleee yasakımm şükür şimdi siz varsınızzz

benim hiçç arkadaşımmm yokkk

sizde olmasınızz napardmm bilmiorummmm

Allaha şükürrr ki varsınn varsnızzz

bende daha kilmiyorum moremmm:26:

bende yasakımm bazen çok kendimi suçlu hissediorummm :26::26::26:

diorum okadar Allaha yakarıorunn dilek tutosunn okuyrun ama namazını kılmıosunnn

utanıorum valla bazennn

bunuda kaydettimmm cankuşummmm saoll Allah razı olsunnnnn

kislar isin nasi cikacak onu anlamadim parmaklarin arasindann

dünyada hersey bir enerjiden yarattilmadir. yani sende bir enerjisin, telepati denilen bisi vardir enerjinle baskasiyla iletisime gecersin duydun mu hic... onun gibi bisi... yani öyle hissedeceksin ki, vücudun belli noktalarindan enerji girisi ve cikisi vardir mesela parmak uclari gibi.. yani anlatamamis olabilirim... umarim anlatmisimdir:)

aynen öleee yasakımm şükür şimdi siz varsınızzz

benim hiçç arkadaşımmm yokkk

sizde olmasınızz napardmm bilmiorummmm

Allaha şükürrr ki varsınn varsnızzz

ana morem sen cok tatli bi kissin nasi senle arkadas olunmuyoo

he görünmeyen isik bende nasi isik cikacak diye onu düsünüyodummm

ana morem sen cok tatli bi kissin nasi senle arkadas olunmuyoo

bilmioru kiiii var aslında herekes kendi aleminde artıkkk

ben daha deli doluyummm öle evlendm die kabuğuma giremiorumm ayak uyduramıorum ev hanımlığınaaa

he görünmeyen isik bende nasi isik cikacak diye onu düsünüyodummm

ahahahaha. iyi güldürdünüz beni... aslinda dua ederken ya i icten dua ederken beyin dalglarimiz acaip isildiryor ama biz göremiyoruz... bununla ilgili cok deney yapilmis en cok beyni calistiran seyin zikir oldugu cikmis ortaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…