- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.101
sana katiliyom morem birazda stresten kurtulmakta kendi elimizde negatifi ada regli görünce depresyona girilmemelii gelecek bebekte gecikiyo
hihhhh iste sizlere bu günkü dualarim kizlarr
bende daha kilmiyorum moremmm:26:
Allah razı olsunn miamoremmmm
bunu yapcam inş.. 2 rekat namaz kılıpp okucammm
Allah kabul etsinnnn inş...
DUA'NIN ŞEKLİ
DUA ederken bazı hareketler oldukça önemlidir...
Dua ederken, kollar koltuk altı görülecek bir şekilde yana açılıp, eller yüze paralel bir şekilde öne uzatılmalıdır. Takriben yüzden otuz santimetre mesafede parmak aralıkları hafif açık olan ellerin, parmaklardan çıkan ışınların, alından çıkan ışınlarla ilerde bir birleşim yapacak şekilde yönlendirilmesi son derece faydalıdır.
Bakın bu konuda Hazreti Rasûl AleyhisSelâm ne buyuruyor:
Herhangi bir kul, koltuğunun altı görülecek şekilde ellerini kaldırır ve Allâh'tan bir dilekte bulunursa; acele etmediği takdirde kesinlikle duasına icabet edilir...
Acele nasıl olur yâ Rasûlullâh?..
Dua ettim ettim, kabul olmadı, der (de vazgeçer)... İşte bu yanlıştır; olana kadar ısrar etmek gerekir.
Ellerden parmak uçlarından yayılan dalgalarla, beyinden "yönlendirilen" dalgalar(1) bir noktada birleşerek lazer ışını gibi etki ederek belli hususların oluşmasında son derece önemli rol oynarlar.
(1) Yönlendirilmiş dalgalar konusunun detaylarını "İNSAN VE SIRLARI" isimli kitabımızda bulabilirsiniz.
Burada fark edileceği gibi, DUA'nın oluşmasını sağlayan ana güç, insana dışarıdan gelmeyip; tamamıyla, insanın varlığında mevcut olan Allâh isimlerinin manevî gücünden ortaya çıkmaktadır.
Kısacası DUA, kişinin kendindeki ilâhî güçler eşliğinde isteklerini gerçekleştirme faaliyetidir. Ve elbette ki bunun bir tekniği ve bilimsel açıklaması vardır.
DUA esas itibarıyla, beynin "yönlendirilmiş dalgalarıdır."
Evrenin oluşumu, Allâh tasavvurunun, ilim boyutunun enerjiye ve kuantsal yapıya dönüşümüyle meydana geldiği gibi; insanın bütün istek ve arzuları dahi, bilincin ilim boyutundan kaynaklanan istek ve arzularının beyinin yönlendirilmiş dalgalarıyla yoğunlaştırılması suretiyle meydana gelir.
Bu sebepledir ki, konsantrasyon ne derece güçlü olursa, DUA'ya icabet de o derece süratli olur... Bunun için denmiştir, "Mazlumun duası yerde kalmaz; âh alan felâh bulmaz!"
Zira, o "âh" eden kişi, öyle bir sıkıntıyla, öyle bir konsantrasyonla, menfi beyin dalgalarını o kişiye yöneltir ki, o yayın okundan kurtulmak asla mümkün olmaz.
Dedesinde çıkmasa, torununda çıkar o "âh"ın neticesi!.. Nasıl mı, çok basit!
Dedenin aldığı "âh" dalgaları, onun genetik düzenini öyle bir etkiler ki; neticesi kendisinde ortaya çıkmasa bile, çocuğunda veya torununda genetik intikâl dolayısıyla ortaya çıkar ve dedesinin cezasına maruz kalır. İşte bu yüzden denmiştir; "Dedesi erik çalmış, torunun dişi kamaşmış" diye...
Evet, eller ileri kollar açık dua demiştik... Efendimiz böyle yapmış... Çölde yaralı bir hâlde kendilerini bulan, yaralarını temizleyen, onları iyileştiren kimseleri öldürüp kaçanlar için Hazreti Rasûlullâh (s.a.v.) ayakta, elleri yukarıda tarif ettiğimiz biçimde açık olarak ashab ile beraber dua etmiş ve kaçan kişiler çok kısa süre içinde bulunarak yaptıklarının karşılığını almışlardır.
Ayakta, eller tarif ettiğimiz biçimde avuç içleri yüze, kollar ileriye dönük olarak parmak uçları aracılığıyla "yönlendirilmiş" dalgalar şeklinde yapılan DUA gibi, ayrıca, SECDE hâlinde yapılan DUA da son derece etkilidir.
gittin en kolayini sectin dimiiii, seni cakma sarisin seniii:)))
evet bu hacet namazi ya iki rekat kilcan :26:
kislar isin nasi cikacak onu anlamadim parmaklarin arasindann
gittin en kolayini sectin dimiiii, seni cakma sarisin seniii:)))
aynen öleee yasakımm şükür şimdi siz varsınızzz
benim hiçç arkadaşımmm yokkk
sizde olmasınızz napardmm bilmiorummmm
Allaha şükürrr ki varsınn varsnızzz
kislar isin nasi cikacak onu anlamadim parmaklarin arasindann
bende ne dedğini anlamadımm moreee
dünyada hersey bir enerjiden yarattilmadir. yani sende bir enerjisin, telepati denilen bisi vardir enerjinle baskasiyla iletisime gecersin duydun mu hic... onun gibi bisi... yani öyle hissedeceksin ki, vücudun belli noktalarindan enerji girisi ve cikisi vardir mesela parmak uclari gibi.. yani anlatamamis olabilirim... umarim anlatmisimdir:)
ana morem sen cok tatli bi kissin nasi senle arkadas olunmuyoo
bende ne dedğini anlamadımm moreee
he görünmeyen isikbende nasi isik cikacak diye onu düsünüyodummm
he görünmeyen isikbende nasi isik cikacak diye onu düsünüyodummm
yazdim yaaaaaa.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?