Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hani miamoremin son yazdigi yazi vardiya onda isik ne cikacak parmak arasindan deyince onu sormustum yaziyi okuyunc görürüsünm oremmm

gördümmmm canım yakalandımmm

kopyaladım yapıştırm ama okumadım dıı :18::18::18::18::18:

ahahahaha. iyi güldürdünüz beni... aslinda dua ederken ya i icten dua ederken beyin dalglarimiz acaip isildiryor ama biz göremiyoruz... bununla ilgili cok deney yapilmis en cok beyni calistiran seyin zikir oldugu cikmis ortaya...

miamorem tamda kislarin eline düstün biri ben biri morem ikimiz bi araya gelince böyle seyler cok olurrr idare edecennn

ahahahaha. iyi güldürdünüz beni... aslinda dua ederken ya i icten dua ederken beyin dalglarimiz acaip isildiryor ama biz göremiyoruz... bununla ilgili cok deney yapilmis en cok beyni calistiran seyin zikir oldugu cikmis ortaya...

ülemiiiii hiç bilmiodummmm :44::44::44::44::44:

ben hep matematik sanıordummm

ülemiiiii hiç bilmiodummmm :44::44::44::44::44:

ben hep matematik sanıordummm

ahahahah matematik aslinda bir cok seyin ana maddesi gibi bisi. mesela yabanci dillerin cogu yari matematiksel yada tam matematikseldir. mesla bugün saba uyandiginda gününü planlarken kac tane matematik problemi yapmis oluyorsun... mesela evi toplucam, carsiya gidiem öglen yemek yapca vs....anlatabildim mi

:44::44::44::44: adanda ben bıoşuna kalmamışım matematikden ben hiç planalı yaşamam moreee aklıma eser temizlik yaparımmm aklıma eser yatarım geserimmm bide muasebeci olcammmm

anlamadigin herseyi acikca sor... ayip degil anlamamak... bak cok hos bir söz var " ögreticisi alim olmayanin ögretici seytan olur" harika bir söz dimii....

çokkk güzellll cankuşummm

bugün çok özlü sölerriimmm olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…