- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.121
hani miamoremin son yazdigi yazi vardiya onda isik ne cikacak parmak arasindan deyince onu sormustum yaziyi okuyunc görürüsünm oremmm
kizma miamoremm napalim bizide böyle idare edecennn
ahahahaha. iyi güldürdünüz beni... aslinda dua ederken ya i icten dua ederken beyin dalglarimiz acaip isildiryor ama biz göremiyoruz... bununla ilgili cok deney yapilmis en cok beyni calistiran seyin zikir oldugu cikmis ortaya...
ahahahaha. iyi güldürdünüz beni... aslinda dua ederken ya i icten dua ederken beyin dalglarimiz acaip isildiryor ama biz göremiyoruz... bununla ilgili cok deney yapilmis en cok beyni calistiran seyin zikir oldugu cikmis ortaya...
kizma miamoremm napalim bizide böyle idare edecennn
ahahahah yok ben kizmam, ablalik taslarim en fazla.... gercekten kizmam kolay sinirlanmem yani....
bilmiok ama öğreniokk yasakımmm
miamorem tamda kislarin eline düstün biri ben biri morem ikimiz bi araya gelince böyle seyler cok olurrr idare edecennn
ülemiiiiihiç bilmiodummmm :44::44::44::44::44:
ben hep matematik sanıordummm
ivett doğruuu miamorem kızsa ba kızar en geç ben anlıorummmm
ülemiiiiihiç bilmiodummmm :44::44::44::44::44:
ben hep matematik sanıordummm
ahahahah matematik aslinda bir cok seyin ana maddesi gibi bisi. mesela yabanci dillerin cogu yari matematiksel yada tam matematikseldir. mesla bugün saba uyandiginda gününü planlarken kac tane matematik problemi yapmis oluyorsun... mesela evi toplucam, carsiya gidiem öglen yemek yapca vs....anlatabildim mi
bende bazi cümlelerde ne deniliyo onu cözmeye calisiyomm
bende bazi cümlelerde ne deniliyo onu cözmeye calisiyomm
morem ögreniyoz bak görüyonmu cogu seyden haberimiz yokmusss
anlamadigin herseyi acikca sor... ayip degil anlamamak... bak cok hos bir söz var " ögreticisi alim olmayanin ögretici seytan olur" harika bir söz dimii....
evetttt tencere kapakkkk
:44::44::44::44: adanda ben bıoşuna kalmamışım matematikden ben hiç planalı yaşamam moreee aklıma eser temizlik yaparımmmaklıma eser yatarım geserimmm bide muasebeci olcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?