Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

napim cnm ya tam hız calışıyorum homotolojide kan testlerim yapıldı yine vitamin ve kan eksikligi cıktı sen naptın nasılsın ya hamilemisin sen

igne dozu dozun belli oldumu ajdamhangi vitaminin eksikmisss:26:bide gecen ay calismistin reglini oldunmubende halen korunuyom en az haziran sonuna kadarr benimde tiroid sorunum cikti yükselmis biraz kadin doktorum onu düsürmeliyz dedi endokrinolojiye gönderdi gittim kan verdim sonucum bi hafta sonra cikacak herhalde tiroid hapina baslarim büyük ihtimalbi düzene girmeli tiroidim hem hamile kalmayi zorlastirirmis hemide hamilleikte bebegin gelisimini etkilermisss

kuzum ya yanlış ikon koymuşum bunu koyacaktım ama gerçekten sabırlı bi insanım çok doğru teshiş

kuzum ya yanlış ikon koymuşum bunu koyacaktım ama gerçekten sabırlı bi insanım çok doğru teshiş

bende sasirmistim nuarinim hic öyle smile kullanmazdi demmekki baya kizmis dedimbelli kiscemmm konusmalarindan nedenn

nuarinim canomu sende hic görmedin demi merak ediyorum bu kisceyi:26: moremde görmemis hicc

günaydınnnnnn kızçeler,

cumanız mubarek olsun, rabbim bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün,
bizlere de evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... AMİNN

bidaha hic giris yapmamis:26:insalah netiyle ilgili bi sorundan gelemiyodurbebisi ve kendi iyidir inslalhhh

Son düzenleme:
nuarinim kiscem kusura bakma benim gibi cok konusan biri topikte yalniz kalinca bunalima girdimde bi sen online sin sen cevap yazamasanda kendi kendime soru soruyom iste

ne kadarda tatlisin konyalimisin

arilarin yaptigi gül balimisinn

simdik müzik kanalinda bu sarki caliyoda sen geldin aklima konyali olarak

ama dur miamoremde galiba konyaliydi onada gelsinnn

nuarinim canomu sende hic görmedin demi merak ediyorum bu kisceyi:26: moremde görmemis hicc
görmedim canım hiç... mersahıda hiç görmedim oda yok
ama ne güzel kiscemm keske bende öyle olsammmson yillardaki yasanmisliklardan dolayi sakinlikte kalmadi bende

aynen canım keşke birazda olsa...ama maalesef insanı yaşanan olaylar iyice tahammülsüz yapıo..sabrın sonu selamet çok gzl bir söz ama olmuyo işte bazen..eskiden bende daha sabırsızdım olaylara daha tebkili kalabiliyodum ama şimdi eski tahammülsüzlüğüm sabrım yok sabırlı olmayı öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…