- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.861
Cannımmm benim sormasan aklıma gelmiyordu bugün bizim şu çilekli pudingli kurabiye varya onun kakaolusunu denedim şekeride tadıda enfes oldu çok beğendiler şekerli şeyleri sevenlere şiddetle tavsiye edilir eşim bile hıh işte şekeri çok iyi olmuş şimdi dedi...Naptım bugün sarmalardan pişirdim onlara,kurabiyeyi yaptım tembihlediler beni bişey yapma diye onlar çarşıdan gelirlerken bişeyler almışlar sağolsunlar oturduk çay içtik kahve içtik derken 17:30 gibi gittiler,yemek telaşı işte öyle bitanemm..Geçecek o miskinlikte bitanem hele bi güneş çıksın sizin orda bak bakalım miskinlikten eser kalacakmı
loorimmm baktim tam 4300 puanin var..5000 olunca 5 kalpcigin olcekkk.ha gayret tam 700 mesaj yaz al 5.kalpcigiiii
loorimmm baktim tam 4300 puanin var..5000 olunca 5 kalpcigin olcekkk.ha gayret tam 700 mesaj yaz al 5.kalpcigiiii
hanccekimmm sana maşşallhhhahanda burdaa bişy diemiorumm Allahım ellerine derman versn inş. o sarmalar zati aklıma kazınmışş hala ağzımın suyunu tutamıorum aklıma geldikçee bende yapcam o kurabiyeden kısmetsee yeriss mis gibii
kızlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah öpüyom sizleri.
kizz allah senin iyiligini versin valla ben anlatamam simdi sakalli ip nasil olur diye hancegim bi el atsin bu konuya
oyy az kalmışş lorimm hade klavyene kuvvett:126::126::126::126::126::126::126:
kizz allah senin iyiligini versin valla ben anlatamam simdi sakalli ip nasil olur diye hancegim bi el atsin bu konuya
Hemmen gülümm şimdi bu makrome ipleri vardıya eskiden şimdide varda hani öyle tarif ediiim dedim o ipin yanlarından tüy gibi bişeylerin çıktığını farzet
böyle oluyo paspasıda bebişimmm
Oyy kuzum hayirdir ya git bi ilik dus al belki rahatlarsin
Hemmen gülümm şimdi bu makrome ipleri vardıya eskiden şimdide varda hani öyle tarif ediiim dedim o ipin yanlarından tüy gibi bişeylerin çıktığını farzet
böyle oluyo paspasıda bebişimmm
ilhannaazimmmmmm kiz senin resmini gördüm profilinde ayy neka tatlisinnnmsallahh yakismissiniz esinle resmin var
kuzum senin su an 1047 puanin var 1500 de 4 kalpcigin olcekk ha gayrettttt
hancekim senin hep misafirin var oyy kuzum ya yorucu oluyordur şimdi allahtan pratik birisin
ilhannaazimmmmmm kiz senin resmini gördüm profilinde ayy neka tatlisinnnmsallahh yakismissiniz esinle resmin var
kuzum senin su an 1047 puanin var 1500 de 4 kalpcigin olcekk ha gayrettttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?