Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hanccekimmm sana maşşallhhh ahanda burdaa bişy diemiorumm Allahım ellerine derman versn inş. o sarmalar zati aklıma kazınmışş hala ağzımın suyunu tutamıorum aklıma geldikçee bende yapcam o kurabiyeden kısmetsee yeriss mis gibii

bende bi cileklisini denicemm bakalim

kizz allah senin iyiligini versin valla ben anlatamam simdi sakalli ip nasil olur diye hancegim bi el atsin bu konuya

Hemmen gülümm şimdi bu makrome ipleri vardıya eskiden şimdide varda hani öyle tarif ediiim dedim o ipin yanlarından tüy gibi bişeylerin çıktığını farzet
böyle oluyo paspasıda bebişimmm

Hemmen gülümm şimdi bu makrome ipleri vardıya eskiden şimdide varda hani öyle tarif ediiim dedim o ipin yanlarından tüy gibi bişeylerin çıktığını farzet

bu ortaadaki papatya yi hayatta yapamam duz iyidir benim icin

ilhannaazimmmmmm kiz senin resmini gördüm profilinde ayy neka tatlisinnnmsallahh yakismissiniz esinle resmin var

kuzum senin su an 1047 puanin var 1500 de 4 kalpcigin olcekk ha gayrettttt

buldum yaaaa laa bumuu sakkalı ipp pek dadlımışşşş

Oyy kuzum hayirdir ya git bi ilik dus al belki rahatlarsin

eline sağlık canım yaaa çok güzel olmuş vallahi...

hancekim senin hep misafirin var oyy kuzum ya yorucu oluyordur şimdi allahtan pratik birisin

Allaha şükür bitanemmm çok severim misafiri heğp gelsinler ben hep pasta börek yapiim çok severim bide yapmasını Allaha şükür evet pratiğim elim çok hızlıdır.Severek yaptığım için yorulmuyorum bitanemm yaaa

ilhannaazimmmmmm kiz senin resmini gördüm profilinde ayy neka tatlisinnnmsallahh yakismissiniz esinle resmin var

kuzum senin su an 1047 puanin var 1500 de 4 kalpcigin olcekk ha gayrettttt

uyy saoll yasakımmm o senin datlığınnnn ozaman ben bol boll konuşayın ne kada çokm laff okada çok kalpcikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…