- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.841
o kadar konustugum halde benim hala 4
hancegimi tenhada yakalicaz aslinda eve goturucez bize fulll yemek ogreticek herseyii
yokbe bitanem ne yaptıysam olmadı yesem olacak da nişanlandığımda 54 kiloydum nişandan itibaren hepsi gitti, tek umudum bebiş
loorim hani sen 1 ay kadar gelmedin ya onun icin 5 kalpcigin daha olmadi olur yakinda sen merak etme..simdi puanin kac bi bakim gelimm
yokbe bitanem ne yaptıysam olmadı yesem olacak da nişanlandığımda 54 kiloydum nişandan itibaren hepsi gitti, tek umudum bebiş
loorim hani sen 1 ay kadar gelmedin ya onun icin 5 kalpcigin daha olmadi olur yakinda sen merak etme..simdi puanin kac bi bakim gelimm
ne puani kiz puanda mi var
he yaaa örgüyüde unutmayalımm lorimmmiyice öğretene kadar bırakmayalımm amaa
çok konuşunca mı oluo yasakım onlarrr
kiz kalpcikler öylesinemi veriliyo saniyodun neke cok mesaj yazarsaniz puaniniz cogaliyo be belirli bi puani asinca kalpcik kazaniyosunn
dur ben senin profiline bi gidimde bakimmmmm
kızlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah öpüyom sizleri.
nazimm ben banyo ya pas pas ormek istiyorum biliyosundur onlari boyle sakalli ip diyo hancegim onlarla oluyo ya onlardan yapicam benim kocayi gonderiyorum tr ye aldiricam sonrada hancegimden ogrenicem
yok hancekim yaww bugün miskinliğm tuttu bişey yapmadımmmsonraya kaldı gene sen naptın nasıl geçti günün çok yorulmuşundur
kızlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah öpüyom sizleri.
ipin sakallısıdamı varr lorimm yawwwabovvv bak sen gene benden ii bilyonnn
Cannımmm benim sormasan aklıma gelmiyordu bugün bizim şu çilekli pudingli kurabiye varya onun kakaolusunu denedim şekeride tadıda enfes oldu çok beğendiler şekerli şeyleri sevenlere şiddetle tavsiye edilir eşim bile hıh işte şekeri çok iyi olmuş şimdi dedi...Naptım bugün sarmalardan pişirdim onlara,kurabiyeyi yaptım tembihlediler beni bişey yapma diye onlar çarşıdan gelirlerken bişeyler almışlar sağolsunlar oturduk çay içtik kahve içtik derken 17:30 gibi gittiler,yemek telaşı işte öyle bitanemm..Geçecek o miskinlikte bitanem hele bi güneş çıksın sizin orda bak bakalım miskinlikten eser kalacakmı
Cannımmm benim sormasan aklıma gelmiyordu bugün bizim şu çilekli pudingli kurabiye varya onun kakaolusunu denedim şekeride tadıda enfes oldu çok beğendiler şekerli şeyleri sevenlere şiddetle tavsiye edilir eşim bile hıh işte şekeri çok iyi olmuş şimdi dedi...Naptım bugün sarmalardan pişirdim onlara,kurabiyeyi yaptım tembihlediler beni bişey yapma diye onlar çarşıdan gelirlerken bişeyler almışlar sağolsunlar oturduk çay içtik kahve içtik derken 17:30 gibi gittiler,yemek telaşı işte öyle bitanemm..Geçecek o miskinlikte bitanem hele bi güneş çıksın sizin orda bak bakalım miskinlikten eser kalacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?