Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımsın hiç korkma kuzucum bende sen gibi korkuyordum ama öyle olmadı içini ferah tut bitanem bak olunca yazarsın korkulacak kadar değilmiş diye buna inan

İnşallahhhhh canım benim onu da bi yaptırsam içim rahatlayacak da bakalım dua et bizim için bebişine dikkat et Allaha emanet ol.

ilhannazzimm kalpcigin hayirli olsunn güle güle kullannnnn

kizcelerr yaw bol bol konusunkiiiii kalpcikler artsinnnnnnnn 5 olmali en azzz

Hoşbuldumm bitanemmm nasılsın??Balık almaya gidecektin gittinmi???

yok hancekim yaww bugün miskinliğm tuttu bişey yapmadımmm sonraya kaldı gene sen naptın nasıl geçti günün çok yorulmuşundur

İnşallahhhhh canım benim onu da bi yaptırsam içim rahatlayacak da bakalım dua et bizim için bebişine dikkat et Allaha emanet ol.

yaptırısın kuzum genelde %98 sorun çıkmıyor emin ol
etmezmiyim canımsın etmezmiyim Rabbim hepinize nasip edecek dualarımda olacaksınız herzman

ANaaaaaaaaammmm yasak hayalim gelmiş kız nerelerdesin

yaw bende acaba yanlis topigemi yaziyorum diye birden süphelendimmm

minikkusummm ben hep kk daydimmm sen beni yeni gördünn

hosgeldinnn asetonummmmmmm anammmm görkemimm 26 haftalikk olmus masallahhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
bi 10 kilo almalisinnn nuarinimmmm balik olmak icinnn..nuarinimm folikasit sende kilo yapmiyomu yaw bende hemen yapiyooo

yokbe bitanem ne yaptıysam olmadı yesem olacak da nişanlandığımda 54 kiloydum nişandan itibaren hepsi gitti, tek umudum bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…