- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.261
hoşbulduk canımsın...
gönlüler aldı beaaa yemeğiiii
nuarinim hamile kalinca bizi sen birakmadinbaska kiscelerimiz gelmiyo bilem artikinn senle inslalah 9 ayi tamamliycazzzz
evet melekim öle olmuss yawwsimcik geldim bi bakim dedim yine yoksunn
organik garpuz canımbugün zor melekim yarin giibim gözüküyoo garpuzzz ziyafetii
ivet morem yaben ünlüleri istiyodum inslalah eleme oyununu alirlarr
organik garpuz canımçekti
hoşbulduk canım sen nasılsın asıl bugün yoruldun bayahoş geldinnn canımmmmm
evet ya aldılar bizde izliyoruz eşim hastası:)gönüllüler aldı beaaa yemeğiiii
nuarinim hamile kalinca bizi sen birakmadinbaska kiscelerimiz gelmiyo bilem artikinn senle inslalah 9 ayi tamamliycazzzz
ii oldu yasakım bende ünlüleri tutyo ama açlıktann birbirlerin yicekleriidii yazsıkk ii olduu
hoş geldinnn melekimmmmm
kızlar beeen geeldim ütüyü bitirdim yemek yedik bide düğüne gittik bugünlük mesai doldu
siz napıyonuz yawww
oooooo nasıl dayancak bu midem bi gece daha garpussmelekim yapamiycaz bugün kislar gelmediki bi yarina kesin ama
dayan bi gün daha
inş canım bide san yetişiriz senin hamilelik takvimin yokmudu daha önce :26:hoşbulduk canım sen nasılsın asıl bugün yoruldun baya
evet ya aldılar bizde izliyoruz eşim hastası:)
rabbim izin verirse inşallah bitanem ben sizinle başladım bu sürece en zor anımda siz vardınız en iyi oldugumda zmandada siz vardınız başka yere gerek yok inşallah sizle devam ederim Rabbim kaza bela vermezse sizde bana yetişirsiniz allahın izni ile arada bakıyorum başka topiklere ama yazmıyorum yazacak birşey bulamaıyorum burda zaten istediğim zman herşeyin cevabını alıyorum yardım etmem gerekenlerede elimden geldiğince paylaşıyorum bilgimi.....
hoşbuldum cankuşumhoş geldinnn melekimmmmm
ama dün köpek baligi yediler o kadar ac degillerdi moremmminsllah elemeyi ünlüler alir
destinam bizde moremle survivora bakiyoz bude buraya yaziyozzz
ooo bide düğüne gittin geldin he hoşgeldin destinam güzel kıscemkızlar beeen geeldim ütüyü bitirdim yemek yedik bide düğüne gittik bugünlük mesai doldu
siz napıyonuz yawww
morem melekim garpuz istiyo ama bugün yok dedim
kızlar beeen geeldim ütüyü bitirdim yemek yedik bide düğüne gittik bugünlük mesai doldu
siz napıyonuz yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?