Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hancek e cok kalmissss, bu dua isi cok aksiyor.. belkide istemiyorlardir.. bence acikca sormak lazimmm

evet miamorem hani artik okumak istemeyen varsa söylese iyi olurr..:26:yazik oluyo dua sahibine cok kaliyomiamorem tek tek sormakta istemiyoz kendileri söylese daha iyi olurrr

ben geldimmmmmm

yasakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım netim çok yavaş var mı güzel haberler yada kaçırdıgım bir durum..sizleri özledim.. sabah misafirlerim vardı kahvaltıya kayınvalidemler ve kendi ablamlar güzel bir kahvaltı yaptık.sonrada bütün bir hafta gerildim hastalandım ve istenmeyen kırmızılara boguldum diye aşkım beni gezmeye götürdü yeni geldik eve..Mevlama çok şükür ki böyle bir eşim var.. mevlam hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlar versin inş hepimize kızlar

hosgeldinnmelek 1984 ve ecemmm kisceler hamileee

hoş buldum yasakımmm kalcizimm okada temizki Allahıma şüküler olsunn çok kalamıcamm tam diodum kii yasakım görsemde öle gitsemmmm çok şükürrrrr

öle kalpcin tabikim moremmmkiscem nere misafirin gitmedimi bende seni görmek icin geldimmm survivora bakiyodum bi bakim dedimm

Son düzenleme:
teyyyyyy teyyyyyy hop hopp ohhhhh ohhhh yaşasınnn süpperr yaa bu gün çokk güzel bir gün ya:):13: müjde verenin çok olsun hayalim göbüşün ikiz ikiz dolsun

amin cankusum rabbim senide en kisa zamanda güldürsün inslalahh bize diger ay hamileyim de inslalahhh

öle kalpcin tabikim moremmmkiscem nere misafirin gitmedimi bende seni görmek icin geldimmm survivora bakiyodum bi bakim dedimm

yeni gittilerr cankuşummm daha ama çooookkk yoruldummm getir götür sabanhım 6 dan beri ayaktayımmm
ş,mdi duş alcamm da yatcammm seni görmedennn uyymaıorummmm aklıam geliosun hepp şükürr rahatca yatarımm duş sonrasıııı

tamamm morem hadi yat sen dinlen yarin garpuz yiycezzzbende seni gördüm rahatimmmmallah rahatlik versinnn tatli uykularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…