- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.241
kizlar nerdesiniz bütün gün?
yine neka cok dua kalmissskutukutu pensem hastami okumamis halennn canomdam haberde yok daha:26:
kizlar geziyo artikinbende survivora bakiyom
hancek e cok kalmissss, bu dua isi cok aksiyor.. belkide istemiyorlardir.. bence acikca sormak lazimmm
bende bi bahnhoff a gittim geldim. gezerler tabiiii havalari güzel. gerci buarasida iyiydi bugünnn
evet miamorem hani artik okumak istemeyen varsa söylese iyi olurr..:26:yazik oluyo dua sahibine cok kaliyomiamorem tek tek sormakta istemiyoz kendileri söylese daha iyi olurrr
dua sayisi düsürülebilir. 7-9-11 gibi....
ben geldimmmmmm
yasakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım netim çok yavaş var mı güzel haberler yada kaçırdıgım bir durum..sizleri özledim.. sabah misafirlerim vardı kahvaltıya kayınvalidemler ve kendi ablamlar güzel bir kahvaltı yaptık.sonrada bütün bir hafta gerildim hastalandım ve istenmeyen kırmızılara boguldum diye aşkım beni gezmeye götürdü yeni geldik eve..Mevlama çok şükür ki böyle bir eşim var.. mevlam hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlar versin inş hepimize kızlar
moremmmm hosgeldinnn
hoş buldum yasakımmm kalcizimm okada temizki Allahıma şüküler olsunn çok kalamıcamm tam diodum kii yasakım görsemde öle gitsemmmmçok şükürrrrr
hosgeldinnmelek 1984 ve ecemmm kisceler hamileee
hayırlı akşamlar....
teyyyyyy teyyyyyy hop hopp ohhhhh ohhhh yaşasınnn süpperr yaa bu gün çokk güzel bir gün ya:):13: müjde verenin çok olsun hayalim göbüşün ikiz ikiz dolsun
öle kalpcin tabikim moremmmkiscem nere misafirin gitmedimi bende seni görmek icin geldimmm survivora bakiyodum bi bakim dedimm
ay cankusum gelmisssshosgeldin nuarinimmm
yeni gittilerr cankuşummm daha ama çooookkk yoruldummm getir götür sabanhım 6 dan beri ayaktayımmm
ş,mdi duş alcamm da yatcammm seni görmedennn uyymaıorummmmaklıam geliosun hepp şükürr rahatca yatarımm duş sonrasıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?