- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.281
hoşbulduk canım sen nasılsın asıl bugün yoruldun baya
evet ya aldılar bizde izliyoruz eşim hastası:)
rabbim izin verirse inşallah bitanem ben sizinle başladım bu sürece en zor anımda siz vardınız en iyi oldugumda zmandada siz vardınız başka yere gerek yok inşallah sizle devam ederim Rabbim kaza bela vermezse sizde bana yetişirsiniz allahın izni ile arada bakıyorum başka topiklere ama yazmıyorum yazacak birşey bulamaıyorum burda zaten istediğim zman herşeyin cevabını alıyorum yardım etmem gerekenlerede elimden geldiğince paylaşıyorum bilgimi.....
morem melekim garpuz istiyo ama bugün yok dedim
oooooo nasıl dayancak bu midem bi gece daha garpussyemeden
inş canım bide san yetişiriz senin hamilelik takvimin yokmudu daha önce :26:
hoşbuldum cankuşum
bizdede ben cok seviyom ben bakiyom diye esimde mecbur izliyodorusun nuarinimm sen bizimsinn baska yere vermeyiz zatenn insalalh bizde arkandan geliriz senin kuzucuguna yetsir biizmkilerdeeee
ben bi ara gördüminşallah rabbim yeterki saglık versin, vardı kaldırdım canım gerek yok o yüzden...
uçan süpürgeme atladım geldim yine
bizdede ben cok seviyom ben bakiyom diye esimde mecbur izliyodorusun nuarinimm sen bizimsinn baska yere vermeyiz zatenn insalalh bizde arkandan geliriz senin kuzucuguna yetsir biizmkilerdeeee
ooo bide düğüne gittin geldin he hoşgeldin destinam güzel kıscemnasılsın bakım eşinin sınavı nasıl geçmiş:26::26:
ben bi ara gördümsonra görmeyince acaba düşükmü oldu dedim allah korusun
neka güzel geldin melekimmm
ivetttt ben hiçbiriniiizii vermem biyereee
ağlarımmmm
sizi çok seviorummmm
,ivettt gördümm ama zorr bugünnn beaaaa
ben kendi pc deyimmm çokk yavaşşşşş
olmadı kız yazamadı klavye çok değişik geldi diyo neyseki bi dahaki alım seneye değil 9. ayaymış o zamana kadar çalışmaya devam edecek hayırlısı yaaaa
morem yeterki sen aglama
o zaman bugün ve yarın gündüz az konuşun akşam yapalım garpuz kutlamasınımelekim bugün daha dayanacak artikin yarin yerizzz
olsun canım sağlık olsun gidiyonmu peri bacalarına gezmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?