Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

amin canım yavaş yavaş moralim düzeliyo allahım kimseye mutsuzluk vermesin dünden beri çook üzgündü yüreğim

hepisii geccekkk melekimmm Alllahım son vercekkk bu bekleyişinee ben innaıorummm inlş.. tez vakkite gelcekk evladınnn

gittim mutfacımmm çok dağınıkkkkkk

:79::79::79::79::79::79::79::79::86::86::86::86::86::86::86:

kızçlerimmmm
yasakımmmm
ben çıkıorummm bulaşıllaırmıı topluuyumm duş alayımmdaa yatayımmm
saba gelcemm hemenn okucamm hepciniiii
şimdilikkk hoşcakalınnnn
Allah rahatlık versinnn hepcinizeee
iyi geceler bitanem istanbula geldimmi senle görüşmeyi çook istiyorum kıscem
yılların alışkanlığı birden gitmiyo bacım yaa olacak ama bırakcam şurda tedaviye ne kaldı

senin canın niye sıkkın melekim ????
kuzum adet oldumda ondan silkeleme falan olunca umut etmiştim belki olmuştur diye bide bu ay göğüslerim çoook büyümüş sertleşmişti olmayn bebeğin belirtilerin aradım işte
hepisii geccekkk melekimmm Alllahım son vercekkk bu bekleyişinee ben innaıorummm inlş.. tez vakkite gelcekk evladınnn
amiiiiiiin canım allah rahatlık versin bende yatıcam az sonra

Son düzenleme:
allaha emanet ol moram allah rahatlik versin cok yorma kendiniiii yarin görüsürüz insallahhhh

canım benim anlıyorum ama belirtileri takip ederken hayatı kaçırıyoz kuzum yaa boşver kendini dinleme diycem mümkün değil inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine canımmm inan çok istiyorum allahım dua niyetine kabul etsin

öyle ama işte yüreğine söz geçiremiyo insan bazen
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
senin o saccıklarını yerim kısssss:78::78::78::78::78::78::78::78:

öyle ama işte yüreğine söz geçiremiyo insan bazen

senin o saccıklarını yerim kısssss:78::78::78::78::78::78::78::78:

bilmemmi kız kaç aydır resmen gebelik belirtileri gösteriyodum yaw valla kafam karışıyodu gerçekmi psikolojikmi die

bu silkeleme ne komikmiş kızz çook güldüm haaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…