- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.321
güzel gözcüklerini sevdiğim niye baktın öyle
garpuza az kaldi nasi mutlu olmasin moremm
dediklerin çook güzelde o sigarakelimesini çıkar cümlenin içinden
amin canım yavaş yavaş moralim düzeliyoallahım kimseye mutsuzluk vermesin dünden beri çook üzgündü yüreğim
ay morem sen cok yasa emi pehlivan lafina cok güldüm yawww
iyi geceler bitanem istanbula geldimmi senle görüşmeyi çook istiyorum kıscemkızçlerimmmm
yasakımmmm
ben çıkıorummm bulaşıllaırmıı topluuyumm duş alayımmdaa yatayımmm
saba gelcemm hemenn okucamm hepciniiii
şimdilikkk hoşcakalınnnn
Allah rahatlık versinnn hepcinizeee
kuzum adet oldumda ondan silkeleme falan olunca umut etmiştim belki olmuştur diye bide bu ay göğüslerim çoook büyümüş sertleşmişti olmayn bebeğin belirtilerin aradım işteyılların alışkanlığı birden gitmiyo bacım yaa olacak ama bırakcam şurda tedaviye ne kaldı
senin canın niye sıkkın melekim ????
amiiiiiiin canım allah rahatlık versin bende yatıcam az sonrahepisii geccekkk melekimmm Alllahım son vercekkk bu bekleyişinee ben innaıorummm inlş.. tez vakkite gelcekk evladınnn
güzel gözcüklerini sevdiğim niye baktın öyle
evet ya ağzımın suyu aktı garpuzyicez diye
sevincindeki bi ani bilem kacirmamk icin melekim böyle cokacmak istedim güzel gözcüklerimi
iyi geceler bitanem istanbula geldimmi senle görüşmeyi çook istiyorum kıscem
kuzum adet oldumda ondan silkeleme falan olunca umut etmiştim belki olmuştur diye bide bu ay göğüslerim çoook büyümüş sertleşmişti olmayn bebeğin belirtilerin aradım işte
amiiiiiiin canım allah rahatlık versin bende yatıcam az sonra
öyle ama işte yüreğine söz geçiremiyo insan bazencanım benim anlıyorum ama belirtileri takip ederken hayatı kaçırıyoz kuzum yaa boşver kendini dinleme diycem mümkün değil inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine canımmm inan çok istiyorum allahım dua niyetine kabul etsin
senin o saccıklarını yerim kısssss:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
hepisii geccekkk melekimmm Alllahım son vercekkk bu bekleyişinee ben innaıorummm inlş.. tez vakkite gelcekk evladınnn
öyle ama işte yüreğine söz geçiremiyo insan bazen
senin o saccıklarını yerim kısssss:78::78::78::78::78::78::78::78:
öyle ama işte yüreğine söz geçiremiyo insan bazen
senin o saccıklarını yerim kısssss:78::78::78::78::78::78::78::78:
kıscelerim bana müsaadeartıkın yuvama uçma zamanım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?