- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.361
Kussumm gelmedi kirmizilar bende saskinim... ama bekliyorum hala cesaret edemedim test yapmaya belki gecikme olacaktir bilemiyorumm ki.. eger cesaret edersem yarin sabah yaparim ise gitmeden sanirimm hala emin degilim yapip yapmamaya saliyi mi beklesem diyorum saskinim
yazdim canimm insallahta yarin canoma basliyozinslalah bi herkesi tamamlasakta rahatlasakkk:18:
aynenn canım ya :18::18::18::18:
iyice dağıldı sanki gelen çıkıyo
kislar banada müsade allaha emanet olun iyi gecelerrrrrr
aynen canim ya inslalah herkes sözünde durur liste tamamlanirrr :26:bide dua sahibine okumayan sayisi artinca cok kaliyo
[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]Dua Sahipleri[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td]Sonuc[/td][td] Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]2[/td]
[td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2 [/td][td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td]
[td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td]
[td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]10 [/td]
[td] [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td]pazartesi başlanıcak [/td]
[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]
[td]***[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]
[td]*** [/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ayynuuurr [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]*** [/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]
[td]***[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]
[td]2 [/td]
[td]okudu[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41 [/td]
[td][/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]
canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....
benim anladığım dildenn
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
Allah kabul etsin inşallahhh
canımmm hakkında hayırlısı inşallah bebeğin sağlıkla gelirrr
Günaydın kızlar............. Malesef hala regl olamadım... malesef diyorum çünkü bu sabah idrar testi yaptım bariz NEGATİF... şimdi bu gecikme neden oldu kafam ona takıldı... bugün bekleyeceğim yine,,yarın için randevu aldım doktora,,umarım mevsim geçişleri gibi bir nedendir gecikme nedeni..ve hemen adet olurum... ben adet düzensizliğine hiç alışkın değilim
günaydın canım hayırlısı olsun bi git bakalım doktor ne diyecek umutsuz olmaGünaydın kızlar............. Malesef hala regl olamadım... malesef diyorum çünkü bu sabah idrar testi yaptım bariz NEGATİF... şimdi bu gecikme neden oldu kafam ona takıldı... bugün bekleyeceğim yine,,yarın için randevu aldım doktora,,umarım mevsim geçişleri gibi bir nedendir gecikme nedeni..ve hemen adet olurum... ben adet düzensizliğine hiç alışkın değilim
günaydın canımGunaydin kizlar.
Annem bende rahatsiz giremiyorum cok yogunum isle gucler fln. benimde regl gelmedi batta test yaptim cikmadi 4 unde olmam lazimdi hala olmadim
günaydın canımGunaydin kizlar.
Annem bende rahatsiz giremiyorum cok yogunum isle gucler fln. benimde regl gelmedi batta test yaptim cikmadi 4 unde olmam lazimdi hala olmadim
günaydın canım hayırlısı olsun bi git bakalım doktor ne diyecek umutsuz olma
günaydın canım
mersahım bende seni sordum gecen ne yaptın diye sen gidecek misin?doktora
Gunaydin kizlar.
Günaydın kızlar............. Malesef hala regl olamadım... malesef diyorum çünkü bu sabah idrar testi yaptım bariz NEGATİF... şimdi bu gecikme neden oldu kafam ona takıldı... bugün bekleyeceğim yine,,yarın için randevu aldım doktora,,umarım mevsim geçişleri gibi bir nedendir gecikme nedeni..ve hemen adet olurum... ben adet düzensizliğine hiç alışkın değilim
Gunaydin kizlar.
:26::26:insalalh yarina kadar bi haber gelirrrrr
canım hemen telaş yapmana doktora gitmene gerek yok bence benimde adetlerim çook düzenlidir ama yılda 1 2 defa bikaçç gün geciktiğide olabiliyo ben hep 26 günde olurum arada 24 gün veya 28 gün gündede olabiliyo çook nadir olsadacanım valla benim bir gün gecikti daha ama ben yarın doktora gideceğim üzülüyorum açıkcası inşallah mevsimsel geçiş filan nedeniyledir. ilaç filan kullanmak zorunda kalmayız...
ipekim hoşgeldin kıscemüzülme canım daha 1 gün geçmiş .. birkaç gün beklemeden doktora gitmenin bi yararı muhtemelen olmaz .. zaten gitsen de bi bakar birkaç gün bekleyelim diyebilir .. endişe edilcek bişey olduğunu sanmyrum .. psikolojik ya da dış etkenlerden kaynaklanabilir .. rahat olmaya çalış olursun muhtemelen zaten ..
bakarsın da iyi bi haber alırsın beklemedğn anda belli olmaz dur bakalım biraz daha hayırlısı olsun tatlım ...
bende aynı şekilde çok yoğunum .. senin de gecikmen oldu ama test yok anladığm kadaryla?? hayırlısı olsun inşallah güzel haberlere vesile olur ..
çok telaşım vardı( haftasonu okuyamadım ( bu akşam canomun ve hancekin beraber okucam inşallah .. hanceke de mesajla bildirdim zaten durumu .. okuduktan sonra da mesajla bildiricem, kalan surelerden 2 tane eksiltebilir hancek böylece ..
sizler nasılsınız neler yaptınız ??
canım valla benim bir gün gecikti daha ama ben yarın doktora gideceğim üzülüyorum açıkcası inşallah mevsimsel geçiş filan nedeniyledir. Ilaç filan kullanmak zorunda kalmayız...
Gunaydin kizlar.
üzülme canım daha 1 gün geçmiş .. birkaç gün beklemeden doktora gitmenin bi yararı muhtemelen olmaz .. zaten gitsen de bi bakar birkaç gün bekleyelim diyebilir .. endişe edilcek bişey olduğunu sanmyrum .. psikolojik ya da dış etkenlerden kaynaklanabilir .. rahat olmaya çalış olursun muhtemelen zaten ..
bakarsın da iyi bi haber alırsın beklemedğn anda belli olmaz dur bakalım biraz daha hayırlısı olsun tatlım ...
bende aynı şekilde çok yoğunum( senin de gecikmen oldu ama test negatif anladığm kadaryla?? hayırlısı olsun inşallah güzel haberlere vesile olur ..
çok telaşım vardı( haftasonu okuyamadım ( bu akşam canomun ve hancekin beraber okucam inşallah .. hanceke de mesajla bildirdim zaten durumu .. okuduktan sonra da mesajla bildiricem, kalan surelerden 2 tane eksiltebilir hancek böylece ..
sizler nasılsınız neler yaptınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?