Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımmm hakkında hayırlısı inşallah bebeğin sağlıkla gelirrr

:26::26:insalalh yarina kadar bi haber gelirrrrr

canımmm hakkında hayırlısı inşallah bebeğin sağlıkla gelirrr

Daha once cok uzuldum cok agkadim kutuktupensemm o yuzden de korkuyirum teste cunku icimde hep korku var eger hamileysem tek istegim Rabbimden saglikla ona kavusmak.. cunku hep saglikla gelecegi zaman ver Allahim ne olur diye dua ettim... eger oyleyse insallah hamileyimdir degilse inan bana beklerim acelem yook

Günaydın kızlar............. Malesef hala regl olamadım... malesef diyorum çünkü bu sabah idrar testi yaptım bariz NEGATİF... şimdi bu gecikme neden oldu kafam ona takıldı... bugün bekleyeceğim yine,,yarın için randevu aldım doktora,,umarım mevsim geçişleri gibi bir nedendir gecikme nedeni..ve hemen adet olurum... ben adet düzensizliğine hiç alışkın değilim

Gunaydin kizlar.
Annem bende rahatsiz giremiyorum cok yogunum isle gucler fln. benimde regl gelmedi batta test yaptim cikmadi 4 unde olmam lazimdi hala olmadim

günaydın canım hayırlısı olsun bi git bakalım doktor ne diyecek umutsuz olma
Gunaydin kizlar.
Annem bende rahatsiz giremiyorum cok yogunum isle gucler fln. benimde regl gelmedi batta test yaptim cikmadi 4 unde olmam lazimdi hala olmadim
günaydın canım
mersahım bende seni sordum gecen ne yaptın diye sen gidecek misin?doktora

günaydın canım hayırlısı olsun bi git bakalım doktor ne diyecek umutsuz olma

günaydın canım
mersahım bende seni sordum gecen ne yaptın diye sen gidecek misin?doktora

tatlım benim hiç gecikmez ona üzülüyorum,sadece kürtajdan sonra hormonlar düşmediği için sıkıntım olmuştu ama martta tam 28. günümde geldi her zaman ki gibi.... şimdi daha 1 gün geçti ama olsun üzüldüm açıkcası çünkü hiç yaşamadığım bir durum.. şimdi acaba bi sorun mu var demekten alıkoyamıyorum kendimi...... hamile olup olmamak değil derdim çünkü diyorum hep sağlıkla geleceği zaman versin Rabbim daha yeni denemelere başladık hemen olacak diye birşey yok.. tek derdim adet gecikmesi.......

Gunaydin kizlar.

canım valla benim bir gün gecikti daha ama ben yarın doktora gideceğim üzülüyorum açıkcası inşallah mevsimsel geçiş filan nedeniyledir. ilaç filan kullanmak zorunda kalmayız...

üzülme canım daha 1 gün geçmiş .. birkaç gün beklemeden doktora gitmenin bi yararı muhtemelen olmaz .. zaten gitsen de bi bakar birkaç gün bekleyelim diyebilir .. endişe edilcek bişey olduğunu sanmyrum .. psikolojik ya da dış etkenlerden kaynaklanabilir .. rahat olmaya çalış olursun muhtemelen zaten ..
bakarsın da iyi bi haber alırsın beklemedğn anda belli olmaz dur bakalım biraz daha hayırlısı olsun tatlım ...

Gunaydin kizlar.

bende aynı şekilde çok yoğunum ( senin de gecikmen oldu ama test negatif anladığm kadaryla?? hayırlısı olsun inşallah güzel haberlere vesile olur ..

:26::26:insalalh yarina kadar bi haber gelirrrrr

çok telaşım vardı ( haftasonu okuyamadım ( bu akşam canomun ve hancekin beraber okucam inşallah .. hanceke de mesajla bildirdim zaten durumu .. okuduktan sonra da mesajla bildiricem, kalan surelerden 2 tane eksiltebilir hancek böylece ..
sizler nasılsınız neler yaptınız ??

Son düzenleme:
canım valla benim bir gün gecikti daha ama ben yarın doktora gideceğim üzülüyorum açıkcası inşallah mevsimsel geçiş filan nedeniyledir. ilaç filan kullanmak zorunda kalmayız...
canım hemen telaş yapmana doktora gitmene gerek yok bence benimde adetlerim çook düzenlidir ama yılda 1 2 defa bikaçç gün geciktiğide olabiliyo ben hep 26 günde olurum arada 24 gün veya 28 gün gündede olabiliyo çook nadir olsada
ipekim hoşgeldin kıscem

canım valla benim bir gün gecikti daha ama ben yarın doktora gideceğim üzülüyorum açıkcası inşallah mevsimsel geçiş filan nedeniyledir. Ilaç filan kullanmak zorunda kalmayız...

canım bende seni merak ettim benimde dündü adet tarihim seninle aynı acaba sende oldunmu diye merak ettim açtım hemn forumu. Bişey olmaz mevsimden stresten herbişeyden etkileniyor bünyemiz bugün olursun inş..

bende yasamiyordum canim, ama bazen stres yada baska birsey etkiliye biliyor iste...üzülme sakin.bende bilmezdim ama iki üc aydir 1 ile 5 gün arasi gecikmeler oluyor.

Gunaydin kizlar.

günaydin pureipek...

herkeseeeee günaydin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…