Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

zuhalimmmm kırmızılar gelmedi miii

inşallahh gelmess de akşam bi çiftetelli oynarızzzzz

Kussumm gelmedi kirmizilar bende saskinim... ama bekliyorum hala cesaret edemedim test yapmaya belki gecikme olacaktir bilemiyorumm ki.. eger cesaret edersem yarin sabah yaparim ise gitmeden sanirimm hala emin degilim yapip yapmamaya saliyi mi beklesem diyorum saskinim

hani sende bu nickli kisi
xabu34 erkekti ya ama tam 6 arkadasi var listesindekislar bilmiyomu erkek oldugunuuu

Son düzenleme:

reglin düzenliyse yumurtlaman ne yarin yap zuhalimm varsa kesin cikar benceee

tamam canımcım uçarkene dikkat et üşütme emi
gel istersen senide atım boşuna benzin harcama
hani sende bu nickli kisi
xabu34 erkekti ya ama tam arkadasi var listesindekislar bilmiyomu erkek oldugunuuu
var ama bence onlar çakmadılar durumu zaten hala daha banlı ben arada takip ediyom onu
actığı konuları gördünmü hepsi sapıkca şeyler
iç giyim ve gecelikler bölümünde var onun gibi erkek üyeler

reglin düzenliyse yumurtlaman ne yarin yap zuhalimm varsa kesin cikar benceee

Canim aralikta kurtaj olduktan sonra estradiol hormonu dusmemis o yuzden tam 57. Gunde adet olmustum hayatimdaki ilk gecikme 9 subatta olmustum ardindan tam 28 gun sonra 9 martta... duzenim geri dondu diye sevindim hatta alisik degilim cunku hic. Bugun kesin gelir dedim tik yok.. yumurtlama hesaba gore 23 mart ben ovulasyon testi filan kullanmadim..

vay sapik vayysimcik aklima düstü senden girip baktimmmama actigi konulara bakmadimmm

heee kız benide şubat topiğine atsanya bide onlara bakem haberler varmı ???????

kızzlarr hepinizi çoook öptüm yarın karpuz kesmeye gelirim inşallah allaha emanet olun canlar

vay sapik vayysimcik aklima düstü senden girip baktimmmama actigi konulara bakmadimmm
bi baksan gözlerin böyle açılır
heee kız benide şubat topiğine atsanya bide onlara bakem haberler varmı ???????

kızzlarr hepinizi çoook öptüm yarın karpuz kesmeye gelirim inşallah allaha emanet olun canlar
gel o zaman atla arkama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…