- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.381
Kızçelerr günaydın , nasılsınız var mı güzel haberler................
üzülme canım daha 1 gün geçmiş .. birkaç gün beklemeden doktora gitmenin bi yararı muhtemelen olmaz .. zaten gitsen de bi bakar birkaç gün bekleyelim diyebilir .. endişe edilcek bişey olduğunu sanmyrum .. psikolojik ya da dış etkenlerden kaynaklanabilir .. rahat olmaya çalış olursun muhtemelen zaten ..
bakarsın da iyi bi haber alırsın beklemedğn anda belli olmaz dur bakalım biraz daha hayırlısı olsun tatlım ...
hiç yaşamayınca şaşırıyor işte insan ipeğe de anlattım durumu adet olmazsam bugünde gideceğim rahatlarım hem benim için daha iyi...canım hemen telaş yapmana doktora gitmene gerek yok bence benimde adetlerim çook düzenlidir ama yılda 1 2 defa bikaçç gün geciktiğide olabiliyo ben hep 26 günde olurum arada 24 gün veya 28 gün gündede olabiliyo çook nadir olsada
canım bende seni merak ettim benimde dündü adet tarihim seninle aynı acaba sende oldunmu diye merak ettim açtım hemn forumu. Bişey olmaz mevsimden stresten herbişeyden etkileniyor bünyemiz bugün olursun inş..
canım hemen telaş yapmana doktora gitmene gerek yok bence benimde adetlerim çook düzenlidir ama yılda 1 2 defa bikaçç gün geciktiğide olabiliyo ben hep 26 günde olurum arada 24 gün veya 28 gün gündede olabiliyo çook nadir olsada
ipekim hoşgeldin kıscem
bende yasamiyordum canim, ama bazen stres yada baska birsey etkiliye biliyor iste...üzülme sakin.bende bilmezdim ama iki üc aydir 1 ile 5 gün arasi gecikmeler oluyor.
günaydin pureipek...
herkeseeeee günaydin :)
Kızçelerr günaydın , nasılsınız var mı güzel haberler................
canım valla benim bir gün gecikti daha ama ben yarın doktora gideceğim üzülüyorum açıkcası inşallah mevsimsel geçiş filan nedeniyledir. ilaç filan kullanmak zorunda kalmayız...
bende yasamiyordum canim, ama bazen stres yada baska birsey etkiliye biliyor iste...üzülme sakin.bende bilmezdim ama iki üc aydir 1 ile 5 gün arasi gecikmeler oluyor.
günaydın kıscem fotondaki senmisin çook tatlımışsın
Günaydın melekimm,,,,,,,,,,,,
haklısın canım olabiliyor haliyle ama bugün olmazsam beklemek rahatsız edecek beni yarına doktora randevu aldım gidip rahatlayayım
sen oldun galiba tatlım,,valla olsam üzülmezdim..çünkü Rabbim hayırlı zamanda versin,bekleriz... şimdi hamile olmadığıma değilde geciktiğine üzülüyorum.... bende mevsime yoruyorum umarım öyledir
bende ayni senin gibiyim..cok kafaya takiyorum....
simdi mesela diyorum, adet tarihim gelene kadar kafama takmicam, gecerse bile aaaa gectimi dicem diyorum...ama yaklastikcana kafama dahada cok takiyorum...bunu gecen esimlede konustum, oda aynisini diyor :)
Günaydın melekim ,,, fotodaki bendim de şimcik değiştirdim ama ,,,günaydın kıscem fotondaki senmisin çook tatlımışsın
Yok canim dra gitmicem simdilik gecen ay 21. Gun geldi onceki ay 4 gun gec geldi ikisinde de dr bisi yok dedi benim regl stresten etkileniyo galibagünaydın canım hayırlısı olsun bi git bakalım doktor ne diyecek umutsuz olma
günaydın canım
mersahım bende seni sordum gecen ne yaptın diye sen gidecek misin?doktora
günaydın canımdaha öncedende gecikirmiydi test yapsan belki vardır
Hosgeldin canimmerhaba kızlar benimde bu ay 3. denememiz 10 gün var bata daha ama sizlerle paylaşmak kafamdan atmak istiyorum...
gerçi geçen aya göre daha iyiyim bu ay :=)
rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin amin...
Hayirlisi olsunnasılsınız ben iyiyim valla rüyamda inşaat balık bide terlik gördüm üçüde iyi haber alıcağıma işaret ediyomuş inşallah sevindim bakalım ne olucak sizden ne haber
Kızlarrrr günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
keyifler nasıl??? varmı müjdeli haberler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?