- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.561
hayırllııısı yasakımm bende böle düşüorummmm banada dediler düşük yapıncada ben ilgilenmedim hiç Allah bilio ya inanmadımmm
bana gelen msj yokk amaaakutummu dolıudu kiiii
tamamm bitanem Allah kabul etsinnnnn
bitti ipem iyice dinledim bi öndeki sayfaya yazdim bi okusana yok dedi ipem inanmayin öyle seylere elhami okuyun sürekli dedii:26:
progestan adet düzenleyici etkisi var canım, adet gelmesi döneminde bu hormonun azalıp kanamanın başlaması gerekiyo ..doktor başlatyo dimi kendin içmysun ??hosbulduk sağolun bat 10uydu ama yaptım ben normalde her ay batdan 5 6 gün önce gelir oyüzden.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu ay progestan isimli bir ilac var ona baslıcam pkolularda hormon seviyesini dengeliyormuş
ipemmm hoş geldinnn cankuşummmmm
bak sende görmüsüsn moremmm kizdi yadinde öyle sey yok dedi sadece namaz kilin bolca elhami okuyun dedii:26:bide illaki dua edince olacak diye bisey yok dedii...hayirlisi degildir demekki dedi doru gercekten biz üzüntümüzden bunlari düsünemiyoruz ama allahim hayirsiz durumla karsilastirmasin bizi:26:
hosgeldin destinamhoşgördüm canım keyifler nasıl
Hosbulduk canim
Yoksa yine kaynanalarimi cekistiriyorsunuz
inşallahhhhh zuhalimm ama bu ay 2 hamişimizzz vaar inş... kat ve kat verir rabbimmmm
hoşgördüm canım keyifler nasıl
Allaha şükürr canımm sen nasıl oldunn cigarasızlıpa alıştınmıı
hosgeldin destinamcanim bende kk daki topiklerden duymustum görünmeyen varliklar bebegi öldürüp düsüge neden oluyomus diyee:26:
Hu
bu seferde ümmü sübyani konusuyoz kiscem kaynana dündü bugün konu baska
Bu ay gecikince hersey birbirine girdi:) normalde 26 gunde bir olurum ama bu ay ile birlikte ne ovulasyon gunu ne adet gunu hicbirsey bilmiyorum.
Sogan kurunu adetten hemen sonra uygulayin diyorlardi,sizce adet olmadan baslasam yarari olur mu kizlar?(Adetim 10 gun gecikti)
Yorumlarinizi bekliyorum,tesekkurler.
morem bende inanmiyodum baska topiklerde okuyunca aklim karisiyodu :26:esim hic inanmaz öyle seye dua et namazini kil yeterli diyodu..benim israrlarima daynamayip kendin bilirsin demeye baslamistii:26:
kim var canımmmgeçen ay canoomu biliyorum en son
arada kriz gekiyoda iyiyim canım yaa mecbur bırakacam artık tüp tedavisiyle sigara bi arada olmuyo iğnelerin etkisini azaltıyo daha öncede iğne vuruldum ordan biliyorum
melek 1984 ile eccemmmm hamişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?