- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.541
onu bana da bi sölesene yasakım nedir ne değildir :18::18::18::18: hoca ne dedi hala annatymu ???
ben geldim kızlar test yaptım bu ayda negatif
ben hep öle derimmm herşeydee sacede bebekte değill iştee evde herşeydeeekiscelerim biz dualarimi edelim ama kosulsuz istemeyelim rabbim hayirlisi ise ver senden gelen herseye raziyiz diyelimm:26:
hayırlsıı olsunnn canımm inş... Rabbm tez vekkite hepimizin göbüşünü doldursnnnn
Sagol canim,aynen uzulmenin ne kendime faydasi oluyor ne esime.Umitle bekleyecegim o guzel haberi almayi.
Amin,hepimiz icin hayirlisi olsun canim.
Gecen ay ki gecikmen ne kadar surmustu canim,sonrasinda olabildin mi?
ben geldim kızlar test yaptım bu ayda negatif
hayurlsı olsunnn zikzakımmm üzülmeee
şeyy baktım hancekime okumamışın kırmısılar da yooken okusan mı aceppp :26::26::26::26:
üzülme canım rahat olmaya çalış .. kendini serbest bırakmanda fayda var, hayırlısı olsun inşallah .. benm de geçen ay çok fazla gecikmem olmuştu .. 3 defa kanda gebelik yaptım negatif .. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ...
Sagol canim,aynen uzulmenin ne kendime faydasi oluyor ne esime.Umitle bekleyecegim o guzel haberi almayi.
Amin,hepimiz icin hayirlisi olsun canim.
Gecen ay ki gecikmen ne kadar surmustu canim,sonrasinda olabildin mi?
hoşş geldinnnn canımmmmm
onu bana da bi sölesene yasakım nedir ne değildir :18::18::18::18: hoca ne dedi hala annatymu ???
ivet kızarken denk geldimmmm
senin bat gelmiş miydi canım... nasip canım bakalım zamanı var demekki,,nisan pek iyi başlamadı umarım diğer kısçeler güzel haber verir:26:
Selam kizlar napiyosunuz bakem
s. a. hatunlar nasılsınız
hayalcim ümmü sübyanı ilk defa senden duydum ilginç
hosbulduk sağolun bat 10uydu ama yaptım ben normalde her ay batdan 5 6 gün önce gelir oyüzden.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu ay progestan isimli bir ilac var ona baslıcam pkolularda hormon seviyesini dengeliyormuş
okudum canım yazdım özelden dün giremedim söyleyemedim oyüzden
hosgeldinsohbet ediyoz kiscemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?