Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

onu bana da bi sölesene yasakım nedir ne değildir :18::18::18::18: hoca ne dedi hala annatymu ???

bitti ipem iyice dinledim bi öndeki sayfaya yazdim bi okusana yok dedi ipem inanmayin öyle seylere elhami okuyun sürekli dedii:26:

ben geldim kızlar test yaptım bu ayda negatif

hayurlsı olsunnn zikzakımmm üzülmeee

şeyy baktım hancekime okumamışın kırmısılar da yooken okusan mı aceppp :26::26::26::26:

hosbulduk sağolun bat 10uydu ama yaptım ben normalde her ay batdan 5 6 gün önce gelir oyüzden.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bu ay progestan isimli bir ilac var ona baslıcam pkolularda hormon seviyesini dengeliyormuş

kiscelerim biz dualarimi edelim ama kosulsuz istemeyelim rabbim hayirlisi ise ver senden gelen herseye raziyiz diyelimm:26:
ben hep öle derimmm herşeydee sacede bebekte değill iştee evde herşeydeee kendimi Rabbime emanet ettim ne verirse kabulumm ne gelecekse ondan gelsinn inş...

Sagol canim,aynen uzulmenin ne kendime faydasi oluyor ne esime.Umitle bekleyecegim o guzel haberi almayi.
Amin,hepimiz icin hayirlisi olsun canim.
Gecen ay ki gecikmen ne kadar surmustu canim,sonrasinda olabildin mi?

anlatırım ama kafanı kesinlikle takmıcaksın, bende çok fazla aksilik biraraya geliyo beni baz alma yani ..geçen defa 54 gün gecikmem oldu benm ( klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım, hesapta yum çatlamıştı .. ama sonra kist olmuş kist geciktiryo zaten .. dr adet görüceksinz rahim öle görnyo dedi ama olmadım .. prolaktin de yükseklmişti o da düzensizleştirir çok uzadı snra dr söktürücü verdi içtim ve galiba 8-9 gün sonra olabildim canım .. seninki basit bir gecikmedir burada kızlar yazar genelde birkaç gün en fazla bir hafta içinde olurlar senin de oledir.. stres yapıp kendini iyice geciktirmezsen bişeycik olmaz rahat ol yani :))

ben geldim kızlar test yaptım bu ayda negatif

hayırlısı olsun zikzakım üzülme Allahım bilir her şeyin en doğrusunu hayırlısını ...

ivet kızarken denk geldimmmm

bak sende görmüsüsn moremmm kizdi ya dinde öyle sey yok dedi sadece namaz kilin bolca elhami okuyun dedii:26:bide illaki dua edince olacak diye bisey yok dedii...hayirlisi degildir demekki dedi doru gercekten biz üzüntümüzden bunlari düsünemiyoruz ama allahim hayirsiz durumla karsilastirmasin bizi:26:

Bu ay gecikince hersey birbirine girdi:) normalde 26 gunde bir olurum ama bu ay ile birlikte ne ovulasyon gunu ne adet gunu hicbirsey bilmiyorum.
Sogan kurunu adetten hemen sonra uygulayin diyorlardi,sizce adet olmadan baslasam yarari olur mu kizlar?(Adetim 10 gun gecikti)
Yorumlarinizi bekliyorum,tesekkurler.

senin bat gelmiş miydi canım... nasip canım bakalım zamanı var demekki,,nisan pek iyi başlamadı umarım diğer kısçeler güzel haber verir:26:

inşallahhhhh zuhalimm ama bu ay 2 hamişimizzz vaar inş... kat ve kat verir rabbimmmm

hayırlsı olsunn ipemmm inş... şifa olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…