Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iste hep kafamiz karisik ipem yinede hep bi umut pesindeyiz inslalah rabbim yolumuzu sasirmadan yardim eder bizee:26:

saol canım allah razı olsun evet ya ilk bikaç günü atlatınca gerisi kolay geliyo 6 gün oldu (gün sayıyom vay halime) bundan sonra içmem heralde

ilk 1 ay öle oluo canımm sonrası kollayyyy

iste hep kafamiz karisik ipem yinede hep bi umut pesindeyiz inslalah rabbim yolumuzu sasirmadan yardim eder bizee:26:

amin inşallah yasağm .. senin için çok istyrum ben candan ve halis niyetle Allahım yazdıysa nasibine, inşallah daha fazla bekletmez, inşallah daha fazla zorluk çekmeden, herşey kolaylıka yoluna girer kendikendine akar gider .. bakmışın kucağında evlat
hepimizin ve senin selametini huzuru ve şifayı diliyorum Rabbimden, kaderimizi bize hayırlı, bizi kaderimize razı kılsın inşallah . Amin ..

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten
lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
ALLAH 'ım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olan kız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.
Bizi de Anne-Babalarımıza hayırlı, saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAH'ım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma,AFFET !
Katından hayırlı,nur yüzlü,sağlıklı EVLATLAR ver Rabbim
ALLAH'ım sen okuduğum AYETEL KÜRSİLERİ bebeğimin gelmesi için vesile kıl.
Rabbim sen katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.
Rabbim sen her daraldığımda yar ve yardımcım ol .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin. AMİN…

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et

aminnnnnnnnn ipemmmmmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................

güle güle canım iyi bak kendine

ya ben annamadım bu ne mevzuu nazım ??
sanırmmm gebelik testi durdukca yer çizgisi beliii olumuşşş ipemm onu do kızçerrr
bende bilmiodummmm :13::13::13::13:

kopayaladim kiscem hep böyle dua edecemmm

sanırmmm gebelik testi durdukca yer çizgisi beliii olumuşşş ipemm onu do kızçerrr
bende bilmiodummmm :13::13::13::13:

çok güzelmiş .. Allahım kabul etsin inşallah .Amiiiinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…