Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoca kisdi yok öyle bisey dedi..:26:elhami oku bolca dedi kadina:26:dinde ümmü sübyan diye bisey yok dedi icim raahatladi hep burda okuyodumm bazi kislar var diyodu:26:

hoş geldin presensimm Allah kabul etsinnnnn

inş canım öyledir ya ben burda okumuşdum hamilelikden önce böle düzensizlik oluyomuş vücut hamileliğe hazırlanıomuş buna bağlamak istemiorum ama bunu düşünüorum şuan :26::26:

inşallahhhhh civcivimmm ben dedimm geçen eğer hep süzenli olan adeitn değişiosa ve 6 gün sğreken daha kısa sürosa rahim kendini hamilleğe hazırlıor olabilirmiş demişleri banada ben hamiş olmadan önceki ay 1 hafta önce erken adet oldum du ve 3 gn sürdü düü loorimde öle olmuşşş inş.. öledirr bebemmm

hoca kisdi yok öyle bisey dedi..:26:elhami oku bolca dedi kadina:26:dinde ümmü sübyan diye bisey yok dedi icim raahatladi hep burda okuyodumm bazi kislar var diyodu:26:

bana geçen arakadşım dediii sübyan okutsana die ben bilmiorum die ilgilenmedim dii

saol bitanem hoşbuldukk nasılsınn kaç gündür göremedim seni

Allaha şükürrr canımmm iimm hafta sonu yoğun geçti azcıkkk ama kür bittii sizi nasıl ölüorum anlatama içim gidio giremirıummm yazamıorum dieee gece uyyamıorum bileee

:) inş tatlım benm yaa

yasakım ümmü sübyan neymiş ben duymadımm :26::26::26:

bana geçen arakadşım dediii sübyan okutsana die ben bilmiorum die ilgilenmedim dii

kutukutupensem hocayi bi kadin aradi hic hamile kalmiyomus sorunda yokmus kaynanasi seni hocaya götürüm belki hamile kaldin ama kötü varliklar bebegini karninda öldürmüs olabilir reglle düüsük yapiyosundur belkim demis...kizda hocayi aradi sordu hoca kizdi yok öyle bisey sen elhami oku allhtan iiste namazini kil dedi..bide her dua kabul olacak bisey yok dedi..hayirlisi neyse rabbimiz onu veriyomuss..allahimiz dermisti kulum isteyip durma senin hayir bildigin seyde şer vardir dermis :26:hoca öyle diyo:26:benimde düüsklerim vardi ya kk daki bazi kislar yaptir ümmü sübyan duasini diye hocaya gidecekmisiz o yazacakmis aklima takiliyodu ama hoca yok öyle bisey dedi icim rahatladi yoksa hep aklimdaydi:26:

kiscelerim biz dualarimi edelim ama kosulsuz istemeyelim rabbim hayirlisi ise ver senden gelen herseye raziyiz diyelimm:26:

zuhalim kistin varsa kücükte olsa gecimeyi oda yapilirrrr:26:

daha önceki hamileliğimde bi kist oluşmuş doktor çok önemsiz neredeyse farkedilmeyecek kadar küçük 2 mm civarında dedi yanlış anımsamıyorsam... geçen ay herhangi bir sıkıntı yaratmadı çok hafif ağrı o zamanda olmuştu ama bende içim rahat etsin hem gecikme hem kist ikisi birden çıksın başka doktora gideceğim .. kendime doktoruma da adet olunca 3. gün nisanda gel demişti..

hayırllııısı yasakımm bende böle düşüorummmm banada dediler düşük yapıncada ben ilgilenmedim hiç Allah bilio ya inanmadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…