- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.521
canım psikolojikte olabilir mevsimsel değişikliklerde etkiler benimde gecikmem oluyo yaaa bi de ben gitsemm doktora
ilk defa gidicem testleri hemen yaparlarmı acaba ne testleri yapıyolar :26::26::26::26:
canım dur bakalım belli olmaz belkide geç döllenmedir inşallah bebiş vardırr
kislar kanal 7 de suan hoca ümmü sübyani anlatiyo bi dinlim gercekligi varmiymisss
hoş geldin presensimm Allah kabul etsinnnnn
inş canım öyledir ya ben burda okumuşdum hamilelikden önce böle düzensizlik oluyomuş vücut hamileliğe hazırlanıomuş buna bağlamak istemiorum ama bunu düşünüorum şuan :26::26:
hoca kisdi yok öyle bisey dedi..:26:elhami oku bolca dedi kadina:26:dinde ümmü sübyan diye bisey yok dedi icim raahatladi hep burda okuyodumm bazi kislar var diyodu:26:
hoca kisdi yok öyle bisey dedi..:26:elhami oku bolca dedi kadina:26:dinde ümmü sübyan diye bisey yok dedi icim raahatladi hep burda okuyodumm bazi kislar var diyodu:26:
saol bitanem hoşbuldukk nasılsınn kaç gündür göremedim seni
inşallahhhhh civcivimmm ben dedimm geçen eğer hep süzenli olan adeitn değişiosa ve 6 gün sğreken daha kısa sürosa rahim kendini hamilleğe hazırlıor olabilirmiş demişleri banada ben hamiş olmadan önceki ay 1 hafta önce erken adet oldum du ve 3 gn sürdü düü loorimde öle olmuşşş inş.. öledirr bebemmm
yasakım ümmü sübyan neymiş ben duymadımm :26::26::26:
bana geçen arakadşım dediii sübyan okutsana die ben bilmiorum die ilgilenmedim dii
zuhalim kistin varsa kücükte olsa gecimeyi oda yapilirrrr:26:
üzülme canım rahat olmaya çalış .. kendini serbest bırakmanda fayda var, hayırlısı olsun inşallah .. benm de geçen ay çok fazla gecikmem olmuştu .. 3 defa kanda gebelik yaptım negatif .. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ...
Sagol canim,aynen uzulmenin ne kendime faydasi oluyor ne esime.Umitle bekleyecegim o guzel haberi almayi.
Amin,hepimiz icin hayirlisi olsun canim.
Gecen ay ki gecikmen ne kadar surmustu canim,sonrasinda olabildin mi?
kislar kanal 7 de suan hoca ümmü sübyani anlatiyo bi dinlim gercekligi varmiymisss
ben geldim kızlar test yaptım bu ayda negatif
kutukutupensem hocayi bi kadin aradi hic hamile kalmiyomus sorunda yokmus kaynanasi seni hocaya götürüm belki hamile kaldin ama kötü varliklar bebegini karninda öldürmüs olabilir reglle düüsük yapiyosundur belkim demis...kizda hocayi aradi sordu hoca kizdi yok öyle bisey sen elhami oku allhtan iiste namazini kil dedi..bide her dua kabul olacak bisey yok dedi..hayirlisi neyse rabbimiz onu veriyomuss..allahimiz dermisti kulum isteyip durma senin hayir bildigin seyde şer vardir dermis :26:hoca öyle diyo:26:benimde düüsklerim vardi ya kk daki bazi kislar yaptir ümmü sübyan duasini diye hocaya gidecekmisiz o yazacakmis aklima takiliyodu ama hoca yok öyle bisey dedi icim rahatladi yoksa hep aklimdaydi:26:
ben geldim kızlar test yaptım bu ayda negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?