Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet valla bayildim buraya cok sicak ve icten ... alin beni araniza bir dahada birakmayin :13::13::13:

Hoşgeldin canım aramıza tutuk vallahi bırakmayız bidaha:)))Bak arada saçcıklarından tutup çekerler canın yanmasın:))Bırakmayız bilgin olsun

aminnn canımm biz beklemeleri oynuorummm böle bi umut oy değil bu ay aa şimdi olmadı inş. bidaki ay
ne zaaman olusa olsun yeterki sağlıklı olsunn hayırlsı olsunnn
dogru soyluyorsun cnm bende son denememden sonra 1 sene beklicem dedim ... sonra en yakin arkadasim hamile kaldi onun gaziyla baslamaya karar verdim ve dedin gibi hayirlisi

iyi geceler kızçeler..

iyi gecelerrr

Evet bana çok gelir misafir sağolsunlar:)))

allah eksik etmesin hancekim

Cansınız siz yaaa varya keşke yakın olaydık yaaa size neler neler yapıp ikram ederdim varya

bizi yedi kabul et hancekim sohbetin öyle doyurucu öyle güzelki bize yetiyor

bencede bana gelen yokkk e bilior ki hamarat değilimmm

nazımmmm kız sende neler vardır allah bilir

dogru soyluyorsun cnm bende son denememden sonra 1 sene beklicem dedim ... sonra en yakin arkadasim hamile kaldi onun gaziyla baslamaya karar verdim ve dedin gibi hayirlisi

hayırlısı olsunnnn kuzummm inş.. son olurr umut olurrr

iyi gecelerrr

valla karamlimm bende bişey yokk elektirik süpürgesini açmayı evlenince öğrendimmm

yumurta kırdımm evlendimmm o derece yaniii

iyi gecelerrr

Amin canımmm misafir gelsin herzaman başımın üstünde yerleri var...Yakın olsak sizde gelseniz keşkeee...Cansınız siz iyiki tanımışım sizleri çok ciddiyim çok rahatlıyorum burada

hancek senin oğlan kaç yaşında gııı...
2. mi bebişimi istiyon

Oyyy gamzem senin haberin yok tabiki doğal olarak benim oğlandan pardon.Resimde görünen benim oğlan 1,5 yaşında aşırı kıskanç bir kedidir kendileri ismi silver ben silo diyorum adını duyarsan şaşırma bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…