Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

saba 11 de gelidmmm saat 17:00 de çıktım 20:00 de geri geldimm hala da burdayımmm
2. gözlüğü alcammm

Şiddetle katılıyorum karamelim kremam

Amin canımmm misafir gelsin herzaman başımın üstünde yerleri var...Yakın olsak sizde gelseniz keşkeee...Cansınız siz iyiki tanımışım sizleri çok ciddiyim çok rahatlıyorum burada

inan duygular karşılıklı cnm
bugün arkadaşlara sizden bahsediyorum yahu nerdeler kimler diyolar
burdan olduğunuzuda sölüyemiyorm antalyadan istanbuldan diyorum heee diyolar iyiki oralarda yaşadımda yalan olmuyor

ovffff pardon canım yaa

bende diyom bu kız 1 senelik evli zaten nası yani didim:26:
ayyy çok tatlıymış kedin ...pardon silver

burdan olduğunuzuda sölüyemiyorm antalyadan istanbuldan diyorum heee diyolar iyiki oralarda yaşadımda yalan olmuyor

evet bende sizi tanıyana kadarr böle arkadaşlarımm olu herşeyi paylaşırm derseler gülleriim inanması gç olyoo insanınn böle yerlerde arkadaşlığa ama şükürrr kocise desemmm kızar banaa

saba 11 de gelidmmm saat 17:00 de çıktım 20:00 de geri geldimm hala da burdayımmm
2. gözlüğü alcammm

kuzuuuuu maşallahhhhh gözlerine salatalık neyim koy arada iyi dayanıyorlar

valla bende sizi coooookkk sevdim icim birden kipir kipir oldu burda bide bebisler geldimi ohhh

bebişler gelecek inşallah belki bu ay belki bidahaki ay umutla biz çağırcaz onlar gelicek

ozaman halayyy çekiozzz kızçcemmmmm

bizim kıza biz ne diyoz o halay çekiyo hala

canımya 90 çıkmış 3 4 aydır düzensizlik vardı ama bu ay çok farklı oldu ondan olabilir mi diye düşündüm sende soğan kürü sonucu neler oldu

bitanem ben kürtaj sonra içtimmm şükür adetimi söktürdüü sonra 15 gün gene içtimmm taa bişey yokk :26::26::26: ama burda loorim vaa 1 ay onu içti hamiş kaldıdı

napimmm karamelimm sütlüçöreimm topicimizin güzellikkllerini anlatıorummmm

İstanbuldaymışsın aslında yazları geliyormusunuz buraya gelirsenki mutlaka tanımak isterim bi kahve içmek isterim:))
Mesela bugün miamorem geldi almanyadan onunla tanışacağız kısmetse..Sizlerlede tanışmak isterim

evet bende sizi tanıyana kadarr böle arkadaşlarımm olu herşeyi paylaşırm derseler gülleriim inanması gç olyoo insanınn böle yerlerde arkadaşlığa ama şükürrr kocise desemmm kızar banaa
yaa bide ben burda baya biseyler ogrendim yaa benim o hamile kalan arkadasa soyluyorum falan diyo kandinlar kulubu olmasa napardin acaba inanmiyor bilmeyene tuhaf tabi

benim kociş alıştı arada geç yatınca diyodu arkadaşların izin versede yatsak
napsın adam hadi dışarı çıkalım dediğinde olmaz kızlara uğramadım bugün diyodum
farkında değilsiniz ama baya baya varsınız bizim hayatımızda

inşallahhhhhh hancekimmmmmmmm

yaa bide ben burda baya biseyler ogrendim yaa benim o hamile kalan arkadasa soyluyorum falan diyo kandinlar kulubu olmasa napardin acaba inanmiyor bilmeyene tuhaf tabi

evet özellikle kocişlreee

ama şükürr burası olmasa zor geçerdi okaar ayy

valla bende istanbuldanim olursabende varim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…