- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.341
benim uyku kolay kolay gelmezde sana gelse iyi olur ne zamandır burasın güzel gözlerini çok yorma
benim bu ay beklenti olmadığından rahatım ama senin bebiş uykusuz anne istemez ona göre
zaten olunca uykuya hasret kalıcan
valla bende sizi coooookkk sevdim icim birden kipir kipir oldu burda
bak çok fena baskı kuuruozzzz
aama sevdğimiz kızçelere böle yapyokkk didemimmm senide sevdikkk
maşşllah umut dolusunnnn
benim uyku kolay kolay gelmezde sana gelse iyi olur ne zamandır burasın güzel gözlerini çok yorma
benim bu ay beklenti olmadığından rahatım ama senin bebiş uykusuz anne istemez ona göre
zaten olunca uykuya hasret kalıcan
valla bende sizi coooookkk sevdim icim birden kipir kipir oldu burdabide bebisler geldimi ohhh
Amin canımmm misafir gelsin herzaman başımın üstünde yerleri var...Yakın olsak sizde gelseniz keşkeee...Cansınız siz iyiki tanımışım sizleri çok ciddiyim çok rahatlıyorum burada
Şiddetle katılıyorum karamelim kremam
bebemm hoş gelidn sanırmmm ipekimm yüksek çıktıdıı :26::26::26:
soapn syyyndan sanmam bebem ben 2 ay içtmmm :26::26::26::26:
Oyyy gamzem senin haberin yok tabiki doğal olarak benim oğlandan pardon.Resimde görünen benim oğlan 1,5 yaşında aşırı kıskanç bir kedidir kendileri ismi silver ben silo diyorum adını duyarsan şaşırma bitanemm
inan duygular karşılıklı cnm
bugün arkadaşlara sizden bahsediyorum yahu nerdeler kimler diyolar
burdan olduğunuzuda sölüyemiyorm antalyadan istanbuldan diyorum heee diyolar iyiki oralarda yaşadımda yalan olmuyor
saba 11 de gelidmmm saat 17:00 de çıktım 20:00 de geri geldimm hala da burdayımmm
2. gözlüğü alcammm
valla bende sizi coooookkk sevdim icim birden kipir kipir oldu burdabide bebisler geldimi ohhh
ozaman halayyy çekiozzz kızçcemmmmm
canımya 90 çıkmış 3 4 aydır düzensizlik vardı ama bu ay çok farklı oldu ondan olabilir mi diye düşündüm sende soğan kürü sonucu neler oldu
kuzuuuuu maşallahhhhh gözlerine salatalık neyim koy arada iyi dayanıyorlar
bebişler gelecek inşallah belki bu ay belki bidahaki ayumutla biz çağırcaz onlar gelicek
bizim kıza biz ne diyoz o halay çekiyo hala
inan duygular karşılıklı cnm
bugün arkadaşlara sizden bahsediyorum yahu nerdeler kimler diyolar
burdan olduğunuzuda sölüyemiyorm antalyadan istanbuldan diyorum heee diyolar iyiki oralarda yaşadımda yalan olmuyor
yaa bide ben burda baya biseyler ogrendim yaa benim o hamile kalan arkadasa soyluyorum falan diyo kandinlar kulubu olmasa napardin acaba inanmiyorevet bende sizi tanıyana kadarr böle arkadaşlarımm olu herşeyi paylaşırm derseler gülleriim inanması gç olyoo insanınn böle yerlerde arkadaşlığa ama şükürrr kocise desemmm kızar banaa
evet bende sizi tanıyana kadarr böle arkadaşlarımm olu herşeyi paylaşırm derseler gülleriim inanması gç olyoo insanınn böle yerlerde arkadaşlığa ama şükürrr kocise desemmm kızar banaa
İstanbuldaymışsın aslında yazları geliyormusunuz buraya gelirsenki mutlaka tanımak isterim bi kahve içmek isterim:))
Mesela bugün miamorem geldi almanyadan onunla tanışacağız kısmetse..Sizlerlede tanışmak isterim
yaa bide ben burda baya biseyler ogrendim yaa benim o hamile kalan arkadasa soyluyorum falan diyo kandinlar kulubu olmasa napardin acaba inanmiyorbilmeyene tuhaf tabi
valla bende istanbuldanim olursabende varimİstanbuldaymışsın aslında yazları geliyormusunuz buraya gelirsenki mutlaka tanımak isterim bi kahve içmek isterim:))
Mesela bugün miamorem geldi almanyadan onunla tanışacağız kısmetse..Sizlerlede tanışmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?