- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.361
benim kociş alıştı arada geç yatınca diyodu arkadaşların izin versede yatsak
napsın adam hadi dışarı çıkalım dediğinde olmaz kızlara uğramadım bugün diyodum
farkında değilsiniz ama baya baya varsınız bizim hayatımızda
napimmm karamelimm sütlüçöreimm topicimizin güzellikkllerini anlatıorummmm
İstanbuldaymışsın aslında yazları geliyormusunuz buraya gelirsenki mutlaka tanımak isterim bi kahve içmek isterim:))
Mesela bugün miamorem geldi almanyadan onunla tanışacağız kısmetse..Sizlerlede tanışmak isterim
kesinlikleeeeevet özellikle kocişlreee
ama şükürr burası olmasa zor geçerdi okaar ayy
valla bende istanbuldanim olursabende varim
onu bende yapyomm karamelimm hatta kociş akşam erken yattı sen hanım ları bırakıp gelmessin şimdii dedii
anlat anlat topiğin maaşsız bekçisi seniiii valla bu topik sen olmazsan napardı bilmem
cnm ben istanbulda değilim orda doğdum büyüdüm dolaşıyorum türkiyeyi şimdi ıspartadayım çok yakınım sana belki yaz gelsin yaparız bi buluşma
anlat anlat topiğin maaşsız bekçisi seniiii valla bu topik sen olmazsan napardı bilmem
cnm ben istanbulda değilim orda doğdum büyüdüm dolaşıyorum türkiyeyi şimdi ıspartadayım çok yakınım sana belki yaz gelsin yaparız bi buluşma
super valla bi ben degilmisim demekonu bende yapyomm karamelimm hatta kociş akşam erken yattı sen hanım ları bırakıp gelmessin şimdii dedii
nazım senin bat ne zamandı :44: senin kocişi yanlız yatırmışsın amaaaa bu bebişleri leylekler getirmiyo hatırlatim :78::78::78::78:
valla bende istanbuldanim olursabende varim
bi kk kartı blem alamadımmmm
inş.. iist. terardan geliisnizz karamelimmm ozaman kadar bende yemek yapmayıı öğrenirim saa kek yaparınn karammeliiii
İnşallah canımmm yaaa yapalım bir buluşma yaza inşallah,kalp kalbe karşıymış aynı anda mesaj atmışız birbirimize:)))
super valla bi ben degilmisim demek
evet hakkındır nazımburdan yüksek sesle sesleniyoruz
inşallah cnm ben burdan bir kaç arkadaşla buluştum geçmiş yıllarda kimiyle çok iyi anlaştık kimiyle uyuşamadık ama hala görüşürüz
daha çokk vaaaa cankuşummm yawww
erken kalıo oo saat 10 da dedi hadi yatakkböle kaldımm 20 dakka dil döktğm anca kaldım yaniii burda napem benim ıuykum gelmioo o saateee
nedir onlar acabaaaburdakii büütn kızçelerr böle diidemimm bırakamıorz birbirimizii bide yasakımızzz vaaa
hee erken demiş bize göre ama normal aslında
sen yataydın adamcağızı uyutaydınsonra geleydin kuşum batada çokmuş dahaaaa
inş. bizde buluşurzz bi güüünnnn
nedir onlar acabaaa
buluşuruz nazım
istanbulda uğrak yerim hala
kardeşlerim var orda haberleşir buluşuruz biyerde
yaww karemlim dioarki yumurtalama günüden sonraa şey yapmayınn doğrumu yapmasak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?