Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

onu bende yapyomm karamelimm hatta kociş akşam erken yattı sen hanım ları bırakıp gelmessin şimdii dedii

napimmm karamelimm sütlüçöreimm topicimizin güzellikkllerini anlatıorummmm

anlat anlat topiğin maaşsız bekçisi seniiii valla bu topik sen olmazsan napardı bilmem

cnm ben istanbulda değilim orda doğdum büyüdüm dolaşıyorum türkiyeyi şimdi ıspartadayım çok yakınım sana belki yaz gelsin yaparız bi buluşma

bi kk kartı blem alamadımmmm

inş.. iist. terardan geliisnizz karamelimmm ozaman kadar bende yemek yapmayıı öğrenirim saa kek yaparınn karammeliiii

İnşallah canımmm yaaa yapalım bir buluşma yaza inşallah,kalp kalbe karşıymış aynı anda mesaj atmışız birbirimize:)))

nazım senin bat ne zamandı :44: senin kocişi yanlız yatırmışsın amaaaa bu bebişleri leylekler getirmiyo hatırlatim :78::78::78::78:

daha çokk vaaaa cankuşummm yawww

erken kalıo oo saat 10 da dedi hadi yatakk böle kaldımm 20 dakka dil döktğm anca kaldım yaniii burda napem benim ıuykum gelmioo o saateee

bi kk kartı blem alamadımmmm

inş.. iist. terardan geliisnizz karamelimmm ozaman kadar bende yemek yapmayıı öğrenirim saa kek yaparınn karammeliiii

evet hakkındır nazım burdan yüksek sesle sesleniyoruz

İnşallah canımmm yaaa yapalım bir buluşma yaza inşallah,kalp kalbe karşıymış aynı anda mesaj atmışız birbirimize:)))

inşallah cnm ben burdan bir kaç arkadaşla buluştum geçmiş yıllarda kimiyle çok iyi anlaştık kimiyle uyuşamadık ama hala görüşürüz

inş. bizde buluşurzz bi güüünnnn

daha çokk vaaaa cankuşummm yawww

erken kalıo oo saat 10 da dedi hadi yatakk böle kaldımm 20 dakka dil döktğm anca kaldım yaniii burda napem benim ıuykum gelmioo o saateee

hee erken demiş bize göre ama normal aslında
sen yataydın adamcağızı uyutaydın sonra geleydin kuşum batada çokmuş dahaaaa

hee erken demiş bize göre ama normal aslında
sen yataydın adamcağızı uyutaydın sonra geleydin kuşum batada çokmuş dahaaaa

yaww karemlim dioarki yumurtalama günüden sonraa şey yapmayınn doğrumu yapmasak mı

buluşuruz nazım
istanbulda uğrak yerim hala
kardeşlerim var orda haberleşir buluşuruz biyerde

ülemi bak bu süperrr karamellimmmm inşallhhh zatii senii 2 km öteden tanıırm beynime kazıdım seniii

ist.da bi hayranıı vaaaa

yaww karemlim dioarki yumurtalama günüden sonraa şey yapmayınn doğrumu yapmasak mı

ben şuna şöle bi cvp verim nazım benim oğlan evlendikten birbuçuk ay sonra oldu bu denilen doğruysa bizde sorun var demek
şimdi malum evlilik yaşını aldı al bak olana kadar göbeğimiz çatlıyor şimdi benim yerimde olsan hangisine inanırdın
geçen ayda yumurtlama gününden sonra 2 günde bir çalıştırdım adamı
bilemicem şimcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…