- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.021
canlarım test yaptım sonuç pozitif foto ekleyemiyorum şimdi telefondan girdigim için ama kopkoyu ilk çizgi gıbi akşam ekleyecem Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu, benim yanımda olup umudunu yitirme diyen herkese binlerce kez teşekkür ederim
hancekimmm nuarinimm siz ne yapiyosunuzzzzz kii
Hancekim güya senden alıntı yaptım karıştı
yaaaaaaaaa ınanmıyorummm cokkkkkk sevındım bıanda nuarınımın yerıne kendımı koydummmm daa nekadarrr guzell bııı haberrrr allahımmmm saglıcakla kucagına allmayııı nasıp etsınnn nuarınımmmmmm cokk mutlu oldummm anlatamammmm yaaa cok guzel bır duygudur emınımmmmmm
nuarınımmm canımm allah gule gule kucagına almayı nasıp etsınnn nasıl sevındımmm anlatamammm bıtanemmmm nasıl bır duyguuuuu ???
telden tam sürüm görünüyor bende onu halletmeye calıstık caney
hancekimmm nuarinimm siz ne yapiyosunuzzzzz kii
insalalhhh o yerde gercekten olacann edammmmmmmmmmmmmnasip olan geliyo sükürler olsunnn
teşekkürler bitanem Rabbim sizlerede hemen nasip etsin inşallah,inan bilmiyorum karmançormanım tedirginım okadar oda ilkinden dolayı
aynennn canımmmm yaaaa allahımmm bızlerede nasıp etsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn'tennnn
Habibtemm nuarinimin telefonunda gebelik takvimi görünmemesi için uğraştık:))Diğer mesajları okuması zor oluyor dediya az önce
teşekkürler bitanem Rabbim sizlerede hemen nasip etsin inşallah,inan bilmiyorum karmançormanım tedirginım okadar oda ilkinden dolayı
yaaaaaaaaa ınanmıyorummm cokkkkkk sevındım bıanda nuarınımın yerıne kendımı koydummmm daa nekadarrr guzell bııı haberrrr allahımmmm saglıcakla kucagına allmayııı nasıp etsınnn nuarınımmmmmm cokk mutlu oldummm anlatamammmm yaaa cok guzel bır duygudur emınımmmmmm
insalalhhh edammmmmmmmmmmmmmmherkes böyle olsun insalahhh
kuzum sizlerde hemen arkamdan geleceksiniz buna inanıyorum dualarım sizle
kuzum sizlerde hemen arkamdan geleceksiniz buna inanıyorum dualarım sizle
simdik anladim hancekimmm saoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?