Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nuarınımmm canımm allah gule gule kucagına almayı nasıp etsınnn nasıl sevındımmm anlatamammm bıtanemmmm nasıl bır duyguuuuu ???

insalalhhh o yerde gercekten olacann edammmmmmmmmmmmmnasip olan geliyo sükürler olsunnn

nuarınımmm canımm allah gule gule kucagına almayı nasıp etsınnn nasıl sevındımmm anlatamammm bıtanemmmm nasıl bır duyguuuuu ???

teşekkürler bitanem Rabbim sizlerede hemen nasip etsin inşallah,inan bilmiyorum karmançormanım tedirginım okadar oda ilkinden dolayı

teşekkürler bitanem Rabbim sizlerede hemen nasip etsin inşallah,inan bilmiyorum karmançormanım tedirginım okadar oda ilkinden dolayı

aminnn canııımmmm çok saollll ınsallahhh.... canım hıc umudunu yıtırmeee pozıtıf dusun herzamannnn allah saglıcakla dunyaya getırırr yavrunuuu

kuzum sizlerde hemen arkamdan geleceksiniz buna inanıyorum dualarım sizle

insalalhhh edammmmmmmmmmmmmmmherkes böyle olsun insalahhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....... agzından ballll damlıyorrr kuzucukummmm ınsallahhh ınsallah ınsalllah ınsallah ınsalllahhh ınsalllahhhhhhhhhhh

kızlar bağımlılık yapıyorsunuz valla:) eşim netteydi bi bakım ne yapıyorsunuz diye yine çıkmam lazım yarın görüşürük.ii gecelerr.

ya kızlar ksuruma bakmayıııınnn hamıle haberını duyuncaaa bıanda heycanlandımm selam vermeyıde unutuummm kuzuklarımm meraba kızlarrr nasılsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…