- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.041
ya kızlar ksuruma bakmayıııınnn hamıle haberını duyuncaaa bıanda heycanlandımm selam vermeyıde unutuummm kuzuklarımm meraba kızlarrr nasılsınızz
Hoşgeldin bitanemmm,nasıl geçti günün
edoşe hosgeldın bitanem
kızlar bağımlılık yapıyorsunuz valla:) eşim netteydi bi bakım ne yapıyorsunuz diye yine çıkmam lazım yarın görüşürük.ii gecelerr.
hoşbuldummm canımmwallla nasılll gecsınnn bugunnn baya gezdmmm arkasımaa gıtttımmm oturdukkk bol muabbet ettıkkk 23:00 de geldımm eve zaten dırek daldım buraya gecmısı okumaya calıstımmm hamıs haberlerını okuyunca dırek yazdmmm gerısını okuyamadımm heycandannn yaa cok guzell boyle haberlerr alahm bızede nasıp etwsıın en kısa zamandaaaa
iyi gecelerrr minikkuslarrrrrr
allaha emanett olunn cikimm artikinnnnn
yarin görüsürüzzz insallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
atlim süpürgeme haydinnnnnnnnnn hoscakalinnnnnnnnnnnn
iyi gecelerrr minikkuslarrrrrr
allaha emanett olunn cikimm artikinnnnn
yarin görüsürüzzz insallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
atlim süpürgeme haydinnnnnnnnnn hoscakalinnnnnnnnnnnn
Aminnn canımmm hayırlısıyla inşallah...Yorulmuşsun bugün,bende cuma günü koşturmaca yaşacağım istanbuldan kankam gelecek nişan koşturması yaşanacak tatlı telaşeleri başlayacak
hosbuldum bıtanem senın heycanından slm veremedımm ahahha
oy kuzum benim allah razı olsun inş. en kısa sürede hayırlı hamis haberınlerınızi alacam Rabbim duysun sesımi amın amin
owwww nısan ıslerııı cok zordurrrr yaaa bılrırımmm kosturmacanın babası hahha ama tatlı kosturmaca bunlarr tabısı onlara gore
Yarın kuaföre gidip randevu alıcam,ordan pastaneye resimli pastasının siparişini vericem ordan anneme geçip pazara çıkıp alışveriş yapıcamm.Soğan kürüne başlayacaım evde 1 tane soğan kalmadı:)))
Güzellikler bende kaçtım gözler gitti hayırlı geceler
ozaman yarın senın ıcın cokk yorucu bır gun olucakk tatlımmmm allah sabırlık versınnn
İyi geceler canlarımmm hepinizi koccaman öpüyorum Allaha emanet olun..Allah rahatlık versin tatlı rüyalar görün
iyi geceler bıtanemmm sende guzel ruyalar gorrr sımdıden kolay gelsınnn sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?