Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hoşgeldin bitanemmm,nasıl geçti günün

hoşbuldummm canımm wallla nasılll gecsınnn bugunnn baya gezdmmm arkasımaa gıtttımmm oturdukkk bol muabbet ettıkkk 23:00 de geldımm eve zaten dırek daldım buraya gecmısı okumaya calıstımmm hamıs haberlerını okuyunca dırek yazdmmm gerısını okuyamadımm heycandannn yaa cok guzell boyle haberlerr alahm bızede nasıp etwsıın en kısa zamandaaaa

Aminnn canımmm hayırlısıyla inşallah...Yorulmuşsun bugün,bende cuma günü koşturmaca yaşacağım istanbuldan kankam gelecek nişan koşturması yaşanacak tatlı telaşeleri başlayacak

iyi gecelerrr minikkuslarrrrrr

allaha emanett olunn cikimm artikinnnnn

yarin görüsürüzzz insallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

atlim süpürgeme haydinnnnnnnnnn hoscakalinnnnnnnnnnnn

Aminnn canımmm hayırlısıyla inşallah...Yorulmuşsun bugün,bende cuma günü koşturmaca yaşacağım istanbuldan kankam gelecek nişan koşturması yaşanacak tatlı telaşeleri başlayacak

owwww nısan ıslerııı cok zordurrrr yaaa bılrırımmm kosturmacanın babası hahha ama tatlı kosturmaca bunlarr tabısı onlara gore

owwww nısan ıslerııı cok zordurrrr yaaa bılrırımmm kosturmacanın babası hahha ama tatlı kosturmaca bunlarr tabısı onlara gore

Yarın kuaföre gidip randevu alıcam,ordan pastaneye resimli pastasının siparişini vericem ordan anneme geçip pazara çıkıp alışveriş yapıcamm.Soğan kürüne başlayacaım evde 1 tane soğan kalmadı:)))

ozaman yarın senın ıcın cokk yorucu bır gun olucakk tatlımmmm allah sabırlık versınnn

ozaman yarın senın ıcın cokk yorucu bır gun olucakk tatlımmmm allah sabırlık versınnn

Evet cumada nişanımız var inşallah:))))Sabahtan koşturmaca olacak yine,ve ben maalesef burada olamayacağım((Ama fırsat buldukca telden girmeye çalışırım

İyi geceler canlarımmm hepinizi koccaman öpüyorum Allaha emanet olun..Allah rahatlık versin tatlı rüyalar görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…