- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.061
Evet cumada nişanımız var inşallah:))))Sabahtan koşturmaca olacak yine,ve ben maalesef burada olamayacağım((Ama fırsat buldukca telden girmeye çalışırım
Yarın kuaföre gidip randevu alıcam,ordan pastaneye resimli pastasının siparişini vericem ordan anneme geçip pazara çıkıp alışveriş yapıcamm.Soğan kürüne başlayacaım evde 1 tane soğan kalmadı:)))
günnayydınnn canllaaarrrrrraldım randevuyu haftaya salıta gircem inşallahhh hayırlısı osunnnn
kizlar gitmisssssyaw bende uyuyamadimda bi bakim dedimm
söyle bi kk yi dolanim sonrda yatimmm
gÜNAYDIN KIZLAR VAR MI BİR GELİŞME :)
aminnn aminn canımmm ınsallah senı duyann allahımm bızıdeee duyyyysunnnn ınsallahh
Yarın kuaföre gidip randevu alıcam,ordan pastaneye resimli pastasının siparişini vericem ordan anneme geçip pazara çıkıp alışveriş yapıcamm.Soğan kürüne başlayacaım evde 1 tane soğan kalmadı:)))
Güzellikler bende kaçtım gözler gitti hayırlı geceler
Evet cumada nişanımız var inşallah:))))Sabahtan koşturmaca olacak yine,ve ben maalesef burada olamayacağım((Ama fırsat buldukca telden girmeye çalışırım
günaydınn karabiberimmmmnuarinimmmizzz hamişşşşş en gzel gelişme buu bende karar verdişm kan pıhtılaşması testi yaptırcam bu sabah randemu aldımm hayılrlısı ile sen nasılsın bitanemm senşn bat yakındı sanırmm varmı bi gelişme
Naber karabiberim nerdesin sen yaaaa.özlettin kendini. nuarinim hamiş.gÜNAYDIN KIZLAR VAR MI BİR GELİŞME :)
günaydınn karabiberimmmmnuarinimmmizzz hamişşşşş en gzel gelişme buu bende karar verdişm kan pıhtılaşması testi yaptırcam bu sabah randemu aldımm hayılrlısı ile sen nasılsın bitanemm senşn bat yakındı sanırmm varmı bi gelişme
kızlar bağımlılık yapıyorsunuz valla:) eşim netteydi bi bakım ne yapıyorsunuz diye yine çıkmam lazım yarın görüşürük.ii gecelerr.
onun bat 19 du demı ayhhh super haber cok sevındım ya ıns rabbım banada nasıp eder.
inş qüzel cıkar bır problemın cıkmaz canım .
tatlım benım bat da qecen ay bır duzensızlık oldu bu ay ne zaman qelecek bılmıyorumm. tam net olarak bılemyorum yanı . çalısma yapıyorum ben ama calısmalara ara verecem qbıde qozukuyor pazartesim bana gribini sattı :'( :'( ev taşınma olayı vardı kocam vazqecdı sımdı tekrar eskı evıme yerlesdım kosusturmaca anlayacaqın
onun bat 19 du demı ayhhh super haber cok sevındım ya ıns rabbım banada nasıp eder.
inş qüzel cıkar bır problemın cıkmaz canım .
tatlım benım bat da qecen ay bır duzensızlık oldu bu ay ne zaman qelecek bılmıyorumm. tam net olarak bılemyorum yanı . çalısma yapıyorum ben ama calısmalara ara verecem qbıde qozukuyor pazartesim bana gribini sattı :'( :'( ev taşınma olayı vardı kocam vazqecdı sımdı tekrar eskı evıme yerlesdım kosusturmaca anlayacaqın
Kolay gelsin canim. sen calismalara devam et ara verme
Naber karabiberim nerdesin sen yaaaa.özlettin kendini. nuarinim hamiş.
İlhannazim neden yaptiriyon testi dr mu istedi.
Naber karabiberim nerdesin sen yaaaa.özlettin kendini. nuarinim hamiş.
hastyaım quzum . qeldım qeldım artık topıkteyım inş bir daha özletmem kendımı rabbımden bır aksilik qelmezse. evetduydum çok sevindim inş sağ sağlım olur yavrusunu kucaqına .
sağol quuzm benımGecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?