Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hancekimmmm nere gidecegini buldummmm minikkussssssss

yaw sogansiz evmi olur alin yeyin sürekli cigde olurr ama önce kürünü yapinn...

her yemegin yaninda kirin yumrukla bicak degdirmeyin vitamini ölmesin öyle yeyinn iste

günnayydınnn canllaaarrrrrr aldım randevuyu haftaya salıta gircem inşallahhh hayırlısı osunnnn

kizlar gitmisssssyaw bende uyuyamadimda bi bakim dedimm

söyle bi kk yi dolanim sonrda yatimmm

canım çok düzensiz senin uykunn baak sabaha karşı yatmışınnn şimdide öğlen kalkcan yazık be yasakım canına yazıkkk

gÜNAYDIN KIZLAR VAR MI BİR GELİŞME :)

günaydınn karabiberimmmm nuarinimmmizzz hamişşşşş en gzel gelişme buu bende karar verdişm kan pıhtılaşması testi yaptırcam bu sabah randemu aldımm hayılrlısı ile sen nasılsın bitanemm senşn bat yakındı sanırmm varmı bi gelişme

hancekşm nere yolculuk gene resimlli pastalar falann doğum günümü evlilik yıl dönümü müü

Evet cumada nişanımız var inşallah:))))Sabahtan koşturmaca olacak yine,ve ben maalesef burada olamayacağım((Ama fırsat buldukca telden girmeye çalışırım

oyy hancekimm seninde hiç işin biymio yawww çok yorma kendinide başka şey istemeyizzz solumda ağrı va diodun zati üşütme sakın koşuşturukenn

onun bat 19 du demı ayhhh super haber cok sevındım ya ıns rabbım banada nasıp eder.
inş qüzel cıkar bır problemın cıkmaz canım .
tatlım benım bat da qecen ay bır duzensızlık oldu bu ay ne zaman qelecek bılmıyorumm. tam net olarak bılemyorum yanı . çalısma yapıyorum ben ama calısmalara ara verecem qbıde qozukuyor pazartesim bana gribini sattı :'( :'( ev taşınma olayı vardı kocam vazqecdı sımdı tekrar eskı evıme yerlesdım kosusturmaca anlayacaqın

Nuarinim çok sevindim guzum topiğimizin ilk annesi sen oldun bakalım sırada kim var çok sevındım inş sağlıkla sıhatle alırsın bebeğini kucağına

gÜNAYDIN KIZLAR VAR MI BİR GELİŞME :)
Naber karabiberim nerdesin sen yaaaa.özlettin kendini. nuarinim hamiş.

İlhannazim neden yaptiriyon testi dr mu istedi.

kızlar bağımlılık yapıyorsunuz valla:) eşim netteydi bi bakım ne yapıyorsunuz diye yine çıkmam lazım yarın görüşürük.ii gecelerr.

ooyy canımm kıyamammmm gel gel biz hep burdayızzzz

Kolay gelsin canim. sen calismalara devam et ara verme

kıyamammm Allah kolylık verisn meleğimmmm aman dikkat kendinee üşütmee

Naber karabiberim nerdesin sen yaaaa.özlettin kendini. nuarinim hamiş.

İlhannazim neden yaptiriyon testi dr mu istedi.

samatyada canım sabahtan beri araştırdımmm buldum çok şükürr gene burdan buldum bir topik açmış arkadaşımıznın biri ist. oturan ark.samatya kadın doğuma gidebilir dieee bende aldımm randevvuu hayırlısı inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…