- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.621
canım benimki 5 yıllık tanıdığım ve emin olduğum sevdiğim biriydi evlendikten sonra herşeyin daha da güzel olacağını umuyordum sonrasında çocuk başta olmak üzere çeşitli sorunlar çıkınca kendimi tanıyamaz hale geldim bazen ilgili bazen ilgisiz halleri deli ediyor bütün bu birikimler bende hastalıkların çıkmasına neden oldu dün prolaktinimin yükseldiğini öğrendim stresten kaynaklanğını düşünüyorum bakalım emar sonucum bugün çıkacak anlayacağın olan bize oluyor her adet olunca ağlamam üzülmem sanki yalnız benim sorunummuş gibi beni azarlıyor üstelik bak üzüldün üzüldün hastalandın diyor ruhumu okşayıp teselli edeceğine, yani bu erkekler ruhsuz mu ne anlamadım:26::26::26:
yawww ipemmm taa ne isitonn benikide bir konuşş alahımm alahımmmm
bazen hiç susmuooo deli olasım gelioooo
valla görüdümmm ipemmmm zati gördümm karnım acıktııııı
tekrardan selam kizlar
beni nasil olurda silersin bacim
aaaa ama cok bozuldum simdiaglicam simdi....saka saka kiz ben bunun icin alinirmiyim
hosgeldin miamore...nasilsin, bebis nasil?
haberler yok sanirim daha, bizde bekliyoruz daha güzel haberleri
Uğrarım tabiki canım benimSen doğur hele,bebeğini kana kana emzir sonra düzelttiririz..Sende böyle benim gibi salar koşarsın mutlu mutlu
Çağırın canım,sizinle tanışmayı ÇOOOOKKK isterim
Güzel dımıÖzgür,rahat ohhh...
İyiyim bende cok sukurrrr. Mis gibi memleket gunesiiii ohhhh sabah kahvaltisina taze salata yaptimmm. Erkenden carsi islerimi hallettinmm. Kayisi caglasi yiyorum buri beni durdurmazsa tuvaletten cikamicam. Daha ne olsun:))))
Uğrarım tabiki canım benimSen doğur hele,bebeğini kana kana emzir sonra düzelttiririz..Sende böyle benim gibi salar koşarsın mutlu mutlu
Çağırın canım,sizinle tanışmayı ÇOOOOKKK isterim
Güzel dımıÖzgür,rahat ohhh...
Herkese merhabaaaaaaaaaa, ne haberler var?
İyiyim bende cok sukurrrr. Mis gibi memleket gunesiiii ohhhh sabah kahvaltisina taze salata yaptimmm. Erkenden carsi islerimi hallettinmm. Kayisi caglasi yiyorum buri beni durdurmazsa tuvaletten cikamicam. Daha ne olsun:))))
o kesinlikle stresten yükseliyo canım çok yüksek olunca emarla adenoma bakılıyo .. benm de bazen yüksek çıkıyo ama şimdilik emar çekilmedm ilaç kullanyrum .. seni çok iyi anlıyorum canım benm, ne anlatysan ben de yaşyrum( ne yapabilirim diyo bi de benmki, hani bu durum için elimden ne gelir diyo, oysaki benm kafamı dağıtmak için bi parça ilgi göstermesi veya çaba sarfetmesi yeter benm için.. anlarım ki en azından düşünüyo ama aklına bişey gelmiyo yapamıyo ama çabalıyo derm ama yokk nerdee .. sen kendi derdini kendin çekysun o hayatına devam ediyo gibi oluyo .. elbette üzülüyo o da ama destek olmak başka bişeydir ya çok başka .. haaa bi de sorun bende mesela düşünüyorum onda olsaydı nasl kahrolucaktı .. ama ben o zaman onu neşelendirmek için kırk takla atıcaktım , şimdi ben iyi hissetmek için kendimi zorlamalıym kesinlikle beklenti içine girersem boşuna olur .. ruhsuzlar canım bu test edildi onaylandı .. kimisi de farklı ama ölesi çok az erkeklerde .. hem de bana vurmadıktan sonra napym düşünceli erkeği Allah sahibine bağışlasın .. benmki biraz kendi halinde bi tip ..
sen çok yaşa yaa çok tatlısınız karı koca
böle acıktırırım işte
balım hoşgeldin
hem de ne koşarımmm
hoşgeldim maimorem hamişim
kızçelerim ben kaçtım öpüldünüz hepiniz
hosbudum ipegim gel bende opem:
o kesinlikle stresten yükseliyo canım çok yüksek olunca emarla adenoma bakılıyo .. benm de bazen yüksek çıkıyo ama şimdilik emar çekilmedm ilaç kullanyrum .. seni çok iyi anlıyorum canım benm, ne anlatysan ben de yaşyrum( ne yapabilirim diyo bi de benmki, hani bu durum için elimden ne gelir diyo, oysaki benm kafamı dağıtmak için bi parça ilgi göstermesi veya çaba sarfetmesi yeter benm için.. anlarım ki en azından düşünüyo ama aklına bişey gelmiyo yapamıyo ama çabalıyo derm ama yokk nerdee .. sen kendi derdini kendin çekysun o hayatına devam ediyo gibi oluyo .. elbette üzülüyo o da ama destek olmak başka bişeydir ya çok başka .. haaa bi de sorun bende mesela düşünüyorum onda olsaydı nasl kahrolucaktı .. ama ben o zaman onu neşelendirmek için kırk takla atıcaktım , şimdi ben iyi hissetmek için kendimi zorlamalıym kesinlikle beklenti içine girersem boşuna olur .. ruhsuzlar canım bu test edildi onaylandı .. kimisi de farklı ama ölesi çok az erkeklerde .. hem de bana vurmadıktan sonra napym düşünceli erkeği Allah sahibine bağışlasın .. benmki biraz kendi halinde bi tip ..
sen çok yaşa yaa çok tatlısınız karı koca
böle acıktırırım işte
balım hoşgeldin
kızçelerim ben kaçtım öpüldünüz hepiniz
Kiz ben bu hafta okuyamam daha (hani annannem vefati yüzünden ve iki eve bir bakiyorum ya) bu hafta beni yazmicaksin haftaya baslaya bilirim daha ....haberin olsun canim
Hosbuldummm hint ipekcinmmm:)))
yawww ipemmm valla bazennn zor tahammül ediroum hele kızmışsa alaaaa gelmeyin yanınaa bir çene bi çene aklın dururrr
kulağıma pamuk tıkıorummm çaktırmadannn
hoşçakal canım
kızçem öpecenmi yanacıklarımı yiyecenmi napacan annamadım
yaw logolarin numarasini hep karistiriyorum daha alisamadim kusura bakma cnm
Ben cikiyorumm kizlarrrr. Esimi berbere goturcem hahahahahahaha))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?