Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

benim eşimde tam tersi hiç konuşmaz o bi köşede ben bi köşede öyle geçer vakit bende öyle çok konuşkan değilim eşimde :) bizim işimiz çok zor

hoşgeldin nikiyycim hayırdır canım nereye

canım babamı özledim yaw buram buram burnumda tütüyo o yüzden memlekete gidiyorum.

hoşş geldinnn kuuzmm maşallahhhhh fındığımzaaaa

resim yokmu bizeeee

saol kuzum resim yükleyemiyorum ya çok denedim ama olmadı.canım calla çok şaşırdım tam 7 haftalık olmuş bir haftada baya büyümüş herhalde diger haftata tek kale mac yapar içimde

ohh masallah ne kalabaligiz gunaydinn

teyzesinin quzusu hoşgeldin nerelerdesin yaa

benim eşimde tam tersi hiç konuşmaz o bi köşede ben bi köşede öyle geçer vakit bende öyle çok konuşkan değilim eşimde :) bizim işimiz çok zor

neka güzel ses seda yokkk siz susarsınız bebe cırlar al sana ses

bende çok seviorummmmm bitanemm hatta eşim benim kankimdi yanii
kankilikten eşliğe yükseldiii herşeyimizi bilirizzz
alışığım ben onaa bende çok konuşıurumm görüşlğüü gibi ama o sinirlenincee hiç durmaz
normalde de laf çıkmazz
ama Allah razı olsunn hakkını ödeyemem kocişiminnn çok ii dir azcıkm kıskanç okada

ohh masallah ne kalabaligiz gunaydinn
hoşgeldin lorine
hoşgeldinnn

tr demisiniz siz canım şuan ??
hoşbulduk canım
oy maşallah kuzuna canım bol bol dinlen gidince
teyzesinin quzusu hoşgeldin nerelerdesin yaa

neka güzel ses seda yokkk siz susarsınız bebe cırlar al sana ses

yok be güzellik neresi güzel hiçbirşey paylaşmıyoruz nasılsın, iyimisin günün nasıl geçti yemek sonrada yatma vakti :2:

aaa szinki zorrr canımm benim bazen eve iş getirio hiç konuşmuo canım sıkılıooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…