Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynen ben de öle konuşurum konuşurum bizimki fazla konuşmayı sevmez ..

ben de dert etmem onun yapısı diyorum öle sevdim diyorum ..
ama şu var ki gün oluyo kötüyüm gün oluyo üzgünüm o zaman konuşsun istyrum bişeyler desin ..
çünkü bizim evde ben susarsam hayat durdu gibi oluyo hoş değil ki ...

o söz çok doğruymuş .. ben evlenirken inşallah değişir diye değil, yaşı ilerledikçe belki biraz törpülenir diye ummuştum
kendim içib hiçibşey ön görmedim, ama beni değiştirdi çok zor bi karakteri olunca baktım ben de zor biri olmuşum onun gibi

canim benim adim nerde????

Günaydın canlarrr,temizlik arası bi kahve molası verdim kendime:)))Nasılsınız????

nazımmm çık artıkk geçmiştennn
nasılsın kuşum
ben sabah kan verdim hormoncuklarıma bakılacak
bi de folik asit aldımm

tamammmm kutumm geldimmmm

hayırlısı olsun kuzum ii yapmışsınnnnn

inş... bişey çıkmaz ama işte için rahat dursunn
benim dediğm folikasittenmı aldınn
onu gnde 1 dene iç olmu

tamammmm kutumm geldimmmm

hayırlısı olsun kuzum ii yapmışsınnnnn

inş... bişey çıkmaz ama işte için rahat dursunn
benim dediğm folikasittenmı aldınn
onu gnde 1 dene iç olmu

aynen canım kafamda duracağına elimde kağıtta olsun duramadım napam

senin folik asitten aldım kuzum aynısı
sabah aldım kahvaltıdan sonra
günde bir alcam canım

günaydin canim, nasilsin???
biz iyiz sükür.
temizlik gününmü bugün :)

İyiyim bitanemm şükür,salı cuma temizlik günlerim benim bitanemmm:)))Halıları yıkıyorum makinayla havayı güzel bulmuşken sererim balkonada havalanırlar hem:))))

hangi sorularıı ipemmmmm:44::44::44::44::44:

sorum yoktu yaww üstelik o smiley yanlış olmuş kızçem bu değil bu olcekti geçmişleri okurkene takıldımdı sana

canımmm bilmezmiyim bu duyguyu dün bende aynı şeyi yaşadım bir akrabamızın bebeğiydi çok acayip bi duygu rabbim gönlümüze göre versin inşallahh

üzülmeyin nolur bazen öle hassas oluyo insan çok zor değişik duygular ama dualar edin içinizden istiğfar salavat getirmeye çalışın şifa niyetine

ipemmmm döktürmüşünn moreeeee

elceslerine sağlıkkkkk

oohhh ohhhh bileydşm daha erken gelidmmmmmm

kaçırdın kızçem brunch verdm sonada mssler gibim kaveler yaptım ooohh

Günaydın canlarrr,temizlik arası bi kahve molası verdim kendime:)))Nasılsınız????

günaydın hamarat kızçem, yazışıyos işte sen nasılsın bakalım ??

canım benimki 5 yıllık tanıdığım ve emin olduğum sevdiğim biriydi evlendikten sonra herşeyin daha da güzel olacağını umuyordum sonrasında çocuk başta olmak üzere çeşitli sorunlar çıkınca kendimi tanıyamaz hale geldim bazen ilgili bazen ilgisiz halleri deli ediyor bütün bu birikimler bende hastalıkların çıkmasına neden oldu dün prolaktinimin yükseldiğini öğrendim stresten kaynaklanğını düşünüyorum bakalım emar sonucum bugün çıkacak anlayacağın olan bize oluyor her adet olunca ağlamam üzülmem sanki yalnız benim sorunummuş gibi beni azarlıyor üstelik bak üzüldün üzüldün hastalandın diyor ruhumu okşayıp teselli edeceğine, yani bu erkekler ruhsuz mu ne anlamadım:26::26::26:

yawww ipemmm taa ne isitonn benikide bir konuşş alahımm alahımmmm

bazen hiç susmuooo deli olasım gelioooo

ipeemmm geliyolar bazen öyle bi an oluyo ki hiç tutamıyosun kendini ama dediğin gibi canım dua etmek rabbimden hayırlısını istemek en doğrusu

slm kızlar naılsınız bakalım ben 15 gün bilemediniz 1 ay yokum sizden ayrı kalmak biraz zor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…