Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım ben de yemek yemedm işte bi saate kadar çıkarm yerm .. takıldım kk da ya işler sakin neyseki çok daralmadım böle işte nolsun .. sende öle yapcan tabi dinlen güzelce sakin sakin bakalım yemeğni de ye, iğnelerine de dikkat et tammaı

bak kuşum böle yapcannn

Oyyy kapattık şükür:))))Amma konuşurmuşum bende beyaa:)))

hey maşallah çeneye kuvvet :99::99:

hosbulduk yavruceylanimm sorma bizimki iki gun izinliydi evdeydi haliyle

hmm anladım meşgul oluyo insan öle olunca tabi

Yemek yiyim gelirim canlar

ok

canim ya ben bu isi beceremicem hizli yazayim diye harfleri yiyorum

ne şeker ya alışana kadar olur öle sen saydır gitsin :99: istedğin gibi yap smiley anlarıs bis zaten :13::13::13::13::13:

hosbulduk naziimm ohh ne guzel yazi getirmissin

Nasılsın loorim elma çekirdeğimiz nasıl???Ben kısa kolluyum duştan çıktım saçlarımda ıslak hava harika burada:)))Dün kapalıydı yağmur atıştırdı ama bugün harika:))))

siz bu isin ustasisiniz anlarsiniz tabiii13::13::13

Nasılsın loorim elma çekirdeğimiz nasıl???Ben kısa kolluyum duştan çıktım saçlarımda ıslak hava harika burada:)))Dün kapalıydı yağmur atıştırdı ama bugün harika:))))

oohhhhh misssss

maşlalh hancekimmm laf lafı açtıı tabee teldee
baurada kupadamı içiosun kaveniii hgeneee

İstanbuldaki kankam kına için malzeme almaya gittide ben kahve içiyorum diyince oda cafeye oturdu kahve içtik telefonda konuşa konuşa:)))Doğal olarak laf lafı açtı:)))Eeee tabiki nazımmm ondan başkasında içemiyorum ben kahvemi maalesef kesmiyor 3-4 tane içmektense onda içiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…