Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kıslar yaw bana bi akıl verin ben şimdi memlekete gidince annemgilde kalmak istiyorum eşime dedim ki biraz sizde biraz bizde kalim dedim o da tamam dedi sonra eşimin babası gıcıklık yapmış diyoki ev burası gündüz gider akşam gelir var ya gittigimdede boyna arıyo alayımmı seni diye ne yapacam bilmiyorum moralim çok bozuk eşimde diyo bana laf getirtme babam ne derse o diyo sonra bak babam agır konuşur sinirlenir vurur falan diyo bende dedim iyi işte dedim bidaha o eve gitmemek için bahanem olur dedim aslında aramız iyi onlarla hep k.b laflarını alttan alan hep ben oluyorum ama bu konuda cok moralimi bozdu ben zaten babamı çok özledigim için gidiyorum ben orda bi gece lovabaya kalksam baştan aşa giyiniyorum ben rahat olmak istiyorum madem biraz kafa dinlemek istiyorum kendi evimde dinleyim bide abim gelcek askerden off ya bu adam beni ailemle görüştürmeyecek.eger öyle bişey yaparsa valla eşimle geri dönerim ben aglamak degil gülmek istiyorum orda

Zaten bende onada sinir oldum. iyi kandirdik biz dr bana cok detayli sordu hangi yil hangi ay diye sana da sordu mu ole

Sol kasigima ari araa girmeye basladi dra gideyim bari hic istemiyorum

sormasmııı canımm hatta gece aklıma gelyo acaba gene soramı çünkü hatrılamıorummmm tarihleriii

cvanım senn hayıt falan içmee ozaman :26::26::26: şimdii içimden bişeyy içme diooo

dr gitt bekm ne dicekkk belkimmm hamişisinnnn

hiçöle şey olmuu canım onlarda senşn anan baban kalcan tabiiiii siz söleyn kayınbabaya olmas öle şeyy sen demede eşin desinn usulca anlattsınnn olayıı olumu hiçç beaaaa

sizde de erişim engeli çıktımı kızlarr

hiçöle şey olmuu canım onlarda senşn anan baban kalcan tabiiiii siz söleyn kayınbabaya olmas öle şeyy sen demede eşin desinn usulca anlattsınnn olayıı olumu hiçç beaaaa

canım yaw eşimin babasına laf anlatamazsınki hiç ordan girer burdan çıkar o lafda ne kadarda haklı olsanda kendine cevirir ama bu sefer öyle olmayacak ben onlar için degil kendi ailem için gidecem valla ben hiç kinçi degilimdir ama bi insandan da sogarsam bi daha asla onun yüzüne bakmam bu adamın gidişide ona benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…