- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.801
Eki Görüntüle 680540 günaydınnnnnnn nasımmmmmm hayalimmmmmmmmm
yaww yasakımmmm aslında ben önümdeki ayy kendi kadın doğumcuma kontrolde gitcem 3 ay sonra gel dedi di
ona desem ben et yemiorummm vs die yönlendiri mi yada ben kendimii baktıraym herşeyeee :26::26::26:
Bende de var demir eksikligi ama demir baglama kapasitesi iyi demisti dr hamileykende hap kullanmistim kansizlik var diye
morem kendin bul bak benim haberim yokmuss vitamin eksikligim varmissss
Eki Görüntüle 680540 günaydınnnnnnn nasımmmmmm hayalimmmmmmmmm
Gelmedi beyaw dun aksam test yaptim yok bisi hayitli otlu karisim var bende icsem mi ondan
haziranın 1-2 hafta sonun a gelyoooo
kızçeleri çalışıo hafta içiiii ipemmmmmm :44::44::44::44:
bi ayar çekcenn artıkkk haaa olmamsıııı :18::18::18::18:
Şişli belediyesinde bitanemm nikah
Selam kizceler tekrar
kisciklarim hani tiroid icin endokrinolojiye gitmistim ya mektup atmis icinde recete vaa demir eksikligi cikmis onun icin hap yazmis 3 ayliktiroidden haber yok aradim telde mesgul hep neyse ulasirim yarin birgüne aslimda kan pihtilasma teslerinde demir eksikliginden süphelenmistim kadin doktoruma sordum bu ne diye önemli degil kanda bi vitamin eksik diye gecistirmisti adam neka iyimis bu adami birakmimda hormoncuklarima hep baksin barime zaten kendide gecen haftada demisti kadin doktorlari yogun oldugundan ilgilenemiyo sen gel bana hamilleikte nede hormoncuklarini hep kontrol altinda tutum demisti saolsun
Gecmis olsun tatlimyaw bilemedimmmmm mersahım bende olabilirr çünkm ben zatennn kansıızmm bide veremi atlatımmm
herşeyy olabülüüü
o gün sınav var cankusum benm
hmm karşıda yani ordaa buluşcanıs o zaman
hoşgeldin örtmenim :13::13:
ne güzel yasakım iyi edersin .. ben de ilk fırsatta ayarlıcam bi endokrin drinşallah tiroid de iyi çıkar sonucun
ablamla konusuyommmm moremmm
bilmiorum kiiii canımm bi dene bakalımmmmm :26::26::26::26: oluomu dı böleee :26::26::26:
ablamla konusuyommmm moremmm
Gecmis olsun tatlim
Ufff bu drlar neden doru ilgilenmiyokk dan dr cikacagiz. arastira arastira.
Deneyeyim bari gecen ay bi hafta erken geldi die mi bole oluyo acaba
o gün sınav var cankusum benm
hmm karşıda yani ordaa buluşcanıs o zaman
hoşgeldin örtmenim :13::13:
ne güzel yasakım iyi edersin .. ben de ilk fırsatta ayarlıcam bi endokrin drinşallah tiroid de iyi çıkar sonucun
Zaten bende onada sinir oldum. iyi kandirdik biznebilimmmm canımm bak ben kendim gitmesemmm bana bekle dio doktorr kan testi içinnn ben diorum ya varsaa yok die 3 düşükm olmadan bakmayızzz diooone kolay onlara göreee ohh
Sol kasigima argi ara ara girmeye basladi dra gideyim bari hic istemiyorummersahımmm mevsimseldir benceee seninn
bilmiorum kiiii canımm bi dene bakalımmmmm :26::26::26::26: oluomu dı böleee :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?