Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaww yasakımmmm aslında ben önümdeki ayy kendi kadın doğumcuma kontrolde gitcem 3 ay sonra gel dedi di
ona desem ben et yemiorummm vs die yönlendiri mi yada ben kendimii baktıraym herşeyeee :26::26::26:

morem kendin bul bak benim haberim yokmuss vitamin eksikligim varmissss

Bende de var demir eksikligi ama demir baglama kapasitesi iyi demisti dr hamileykende hap kullanmistim kansizlik var diye

yaw bilemedimmmmm mersahım bende olabilirr çünkm ben zatennn kansıızmm bide veremi atlatımmm
herşeyy olabülüüü

haziranın 1-2 hafta sonun a gelyoooo
kızçeleri çalışıo hafta içiiii ipemmmmmm :44::44::44::44:
bi ayar çekcenn artıkkk haaa olmamsıııı :18::18::18::18:

o gün sınav var cankusum benm

Şişli belediyesinde bitanemm nikah

hmm karşıda yani ordaa buluşcanıs o zaman

Selam kizceler tekrar

hoşgeldin örtmenim :13::13:

ne güzel yasakım iyi edersin .. ben de ilk fırsatta ayarlıcam bi endokrin dr inşallah tiroid de iyi çıkar sonucun

yokk ipemmmm o tarihde gelyo kızlarrrr biz hafta içi görüşces gibii :26::26::26::26::26:

Gecmis olsun tatlim
Ufff bu drlar neden doru ilgilenmiyo kk dan dr cikacagiz. arastira arastira.

nebilimmmm canımm bak ben kendim gitmesemmm bana bekle dio doktorr kan testi içinnn ben diorum ya varsaa yok die 3 düşükm olmadan bakmayızzz diooo ne kolay onlara göreee ohh

nebilimmmm canımm bak ben kendim gitmesemmm bana bekle dio doktorr kan testi içinnn ben diorum ya varsaa yok die 3 düşükm olmadan bakmayızzz diooo ne kolay onlara göreee ohh
Zaten bende onada sinir oldum. iyi kandirdik biz dr bana cok detayli sordu hangi yil hangi ay diye sana da sordu mu ole
mersahımmm mevsimseldir benceee seninn
Sol kasigima argi ara ara girmeye basladi dra gideyim bari hic istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…