- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.981
yaa bu içilen şeyler de hormonların düzenini değiştiriyo önceden sonuçta vucuda alınmayan şeyler onlar da etkilemiş olabilir .. sen rahat olmaya devam et bugn salı cumaya kadar bi bak duruma . olmadı ctesi özele git bence yine sen biirisn tabi ??
en güzeli canım yaa .. ben bile herşeyi kafamdan çıkarıp beklemeye koyuldum bu ay ve bu kadar karışıklığa rağmen sıralasam bitmez siz biliosunuz .. kendi doktoruna kadar idare et gelirse zaten kafan rahatlar gelmezse gider sorarsın canım
Ne bilem ipeem yaw su anda ozel hayatim is hayatim hersey yogun stres cok.. ben etkileniyodum zaten kizken bile sinav donemi gecikiyodu. bu ay ama regle 2 3 hafta kaldan beri bole rahatim bebis olmazsa olmaz modundaydim. regl gelecek die dualarimi onceden okudum. Sanki gelmis gibi karnim ariyo bakiyom yok bi haftadir hep bole
Ne bilem ipeem yaw su anda ozel hayatim is hayatim hersey yogun stres cok.. ben etkileniyodum zaten kizken bile sinav donemi gecikiyodu. bu ay ama regle 2 3 hafta kaldan beri bole rahatim bebis olmazsa olmaz modundaydim. regl gelecek die dualarimi onceden okudum. Sanki gelmis gibi karnim ariyo bakiyom yok bi haftadir hep bole
QUOTE]
pureipek kiz sen doktora gidecektin birsey ciktimi ????
Cuma bos gunum o zaman giderim de ozelde ilgilenmiyo devlette uni hastanesine gidicem duruma gore randevu alirim.
Tatliseyler ben uyuyayim accik moreme soleyin canoma okudum Allah kabul etsin insallah
Telden mesaj atamiyomda
ipekim üzme beni yaa rabbim herşeye kadirdir neden demiceklermiş kiii
bende ama doktorun ilgisizliği umarsızlığı canımı sıktı biraz hiç bilgi vermedi bana normal normal dedi
:26::26::26::26:[/QUOTE
Buraninda bu özelligi güzel benin özel kadin doktorum bana saatlerxe hersey anlatirdi
ne güzel yaaaaa
bana da bi gün herşey yolunda dicekler mi acep
peki kusum hadi dinlen sensölerim ilhanaza okuduğnu ben :)sıra sana gelmiş kızçem dualarda
inşallah Allah kimseye dert verip derman aratmasın ...
banada banadaa
peki kusum hadi dinlen sensölerim ilhanaza okuduğnu ben :)sıra sana gelmiş kızçem dualarda
inşallah Allah kimseye dert verip derman aratmasın ...
aha yasakım geldi kızçemm sen bu konuları biliyosn prolaktin falan kaçtan kaça normal
banada banadaa
mersahcim bende cok yogunum bu aralar, wallahi hic biri bitmiyor, ama bunada sükür diyorum ben...stresteyim...calis isyerinde stres, evde stres, kayinvaliderle stres, walla bebis filan düsünmeye zamanim yok
banada banadaa
Ara vericem artikin bu ne yaw bebis beni istemiyo anneye kusmus galiba gelmiyo. bende bebise kustumEvet ipeğim haklısın.. sanırım bi an panik oldum ne oluyor diye.... stres yapmış olabilirim farkında olmadan ya da mevsim etkisi gelecek bir iki güne eminimmmm inşallahhh
kıyamam canım benim.. bende hep koşuyorum tamam geldi diyorum yok.. ama ipeğimin cümleleri çok doğru dedittirdi bana...o yüzden en güzeli sakinleşip regl ve bebek konusundan uzaklaşmakkksanırım farkına varmadan kafa yorup stres oluyoruz
mersahcim bende cok yogunum bu aralar, wallahi hic biri bitmiyor, ama bunada sükür diyorum ben...stresteyim...calis isyerinde stres, evde stres, kayinvaliderle stres, walla bebis filan düsünmeye zamanim yok
Ayni iste daa dun beni delirttiler yine hergun bisi buluyolar. okulda da orenciler.QUOTE]
kutukutu pensem benim doktor 20 nin altinda olmasi normal ve hamile kalma kolaylasir üstü zorlastiri hamile kalmayi dedi..bazisi 25 in alti bazisinin doktoru 23 alti dermis normal olarakkkk
banada banadaa
yandım benimki 29
bu doktor niye normal diyoo yaaaaaaaaaaaaaaaa
aha yasakım geldi kızçemm sen bu konuları biliyosn prolaktin falan kaçtan kaça normal
Ayni iste daa dun beni delirttiler yine hergun bisi buluyolar. okulda da orenciler.
Yasagim gelmis bende cikiyodum uyucam gel bi sarilalim da ole cikayim
Yasagim gelmis bende cikiyodum uyucam gel bi sarilalim da ole cikayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?