Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Cuma bos gunum o zaman giderim de ozelde ilgilenmiyo devlette uni hastanesine gidicem duruma gore randevu alirim.
Tatliseyler ben uyuyayim accik moreme soleyin canoma okudum Allah kabul etsin insallah
Telden mesaj atamiyomda

Evet ipeğim haklısın.. sanırım bi an panik oldum ne oluyor diye.... stres yapmış olabilirim farkında olmadan ya da mevsim etkisi gelecek bir iki güne eminimmmm inşallahhh

kıyamam canım benim.. bende hep koşuyorum tamam geldi diyorum yok.. ama ipeğimin cümleleri çok doğru dedittirdi bana...o yüzden en güzeli sakinleşip regl ve bebek konusundan uzaklaşmakkk sanırım farkına varmadan kafa yorup stres oluyoruz

Son düzenleme:

mersahcim bende cok yogunum bu aralar, wallahi hic biri bitmiyor, ama bunada sükür diyorum ben...stresteyim...calis isyerinde stres, evde stres, kayinvaliderle stres, walla bebis filan düsünmeye zamanim yok

QUOTE]

pureipek kiz sen doktora gidecektin birsey ciktimi ????

Cuma bos gunum o zaman giderim de ozelde ilgilenmiyo devlette uni hastanesine gidicem duruma gore randevu alirim.
Tatliseyler ben uyuyayim accik moreme soleyin canoma okudum Allah kabul etsin insallah
Telden mesaj atamiyomda

peki kusum hadi dinlen sen sölerim ilhanaza okuduğnu ben :)sıra sana gelmiş kızçem dualarda

ipekim üzme beni yaa rabbim herşeye kadirdir neden demiceklermiş kiii

inşallah Allah kimseye dert verip derman aratmasın ...

aha yasakım geldi kızçemm sen bu konuları biliyosn prolaktin falan kaçtan kaça normal

kutukutu pensem benim doktor 20 nin altinda olmasi normal ve hamile kalma kolaylasir üstü zorlastiri hamile kalmayi dedi..bazisi 25 in alti bazisinin doktoru 23 alti dermis normal olarakkkk

sana dedikleri gün bana da dicekler herşey yolunda diye yasakım üzülme sen :13::13::13:

cnm bişeyler çıktı işte iyisi de var kötüsü de .. hayırlısı dedim artık doktora güvendim, tevekkül ettim, Allah'ıma havale ediyorum dertlerimi dermanımı versin inşallah .. niyetim hayır akıbetim de hayır olsun inşallah .. 15 gün sona duruma göre devam işte kontroller tatlım ..

Ara vericem artikin bu ne yaw bebis beni istemiyo anneye kusmus galiba gelmiyo. bende bebise kustum

aha yasakım geldi kızçemm sen bu konuları biliyosn prolaktin falan kaçtan kaça normal

o benm de derdim ( 5 - 25 arası normal .. 30-35 arasını çok yüksek bulmayan drlar oluyo .. bazen biraz yüksek olmasına rağmen hamiş kalan insanlar da oluyo .. daha da yukarı olan değerleri düşürmeyi tercih ediyolar.. 80-100 kadar yüksekse beyin emarı istenyo canım ..

Ayni iste daa dun beni delirttiler yine hergun bisi buluyolar. okulda da orenciler.

ya mersahım sen diyince ben anladım zaten .. kayınvaliden eltile filan sıkıntı var, eşin de biraz ttiz senin.. iş güç koşturma da yorucu ( ama bak bunlar geçici, heppimiz çekyruz böle .. mühim olan senin sağlığın ve psikolojin .. kendine bişeyler bulmalısın yani bi yöntem .. ne yaparsan onları sallamak kolay oluyo mesela? çocuklara da ne yapınca seni daha az sinirlendirmiş olablirler mesela bunlara dair bişeyler bulabilirsek braz rahatlarsın belkim ???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…