- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.961
Zuhalim bende bu drlar yuzunden ne ozele nede devlete gitmek istemiyorum. ama regl de hala gelmedi sol kasigim ara ara ariyo napcam bilemedum.dr herzaman bisi yok diyip yolluyo zaten.
haklısın canım... doktor ne hikmetse hep ameliyatta zaten... kendi doktoruma kızıyordum adam yoğun filan diyee amann yok o en iyisiymiş..
Napalim cnm burda kizlarla iki lafine belini kırıyoruz sen naptin hersey yolundami cnmhoşbulduk dilekim naptın kızçemm
Tatlim nasilsin senin de mi regl gelmedi
Ewt severim arkadas toplantilarini
afiyet olsun canım herşey sizler için
mersahım etkisinde mi kalysunuz acaba bişeylerin burda okuyunca filan psikoloji stres mevsim herşey etkilio bu mereti( benm önceden beri bazenleri olur da hiç olmayanların da birkaç gün sekmesi oluo demekki ?? mersah sen geçen ay soğan filan bişeyelr de yapmıştın erken de gelmişti normaldir belki ?? braz bekle canım bebe yoksa gelir gelmezse gidersin olur mu nereye kadar ertelicen ???
Kafana takma canim herseyde vardir hayır hic ummadigin anda hamis kalacaksin insallah
kasık ağrısı bende de var birde yumurtalıklarımla ilgili kafa karıştırdı bu zaten gecikme yapar dedi hiç gecikme yaşamam ben deyince ama bu tip yapar diyor hala boğazlayacktımne tipse artıkkkk.........ka doktora gittim ilk kez duydumm fsh hep normal çıktı bu zamana kadar............beklemek sakin olmak en güzeli ipeğimin dediği gibi ben buün yarın olurum diye düşünüyorum... cumartesi ye kadar bekleme niyetindeyim sonra da kendi doktorumaa
afiyet olsun canım herşey sizler için
mersahım etkisinde mi kalysunuz acaba bişeylerin burda okuyunca filan psikoloji stres mevsim herşey etkilio bu mereti( benm önceden beri bazenleri olur da hiç olmayanların da birkaç gün sekmesi oluo demekki ?? mersah sen geçen ay soğan filan bişeyelr de yapmıştın erken de gelmişti normaldir belki ?? braz bekle canım bebe yoksa gelir gelmezse gidersin olur mu nereye kadar ertelicen ???
4 unde olmam lazimdi 5 gun gecti
tatlım ekimde hamile kalmıştım ben ilk ayımda aralıkta kürtaj oldumm kalp atışı alamadık.... üzüldüm ettim ama nasip değilmiş demekki.... yeniden denemelere yeni başladık hayırla sağlıkla geleceği zaman versin Rabbim.. sanırım üstüne düştük birşeylerin farkına varmadan stres olduk.....en iyisi sakinleşip bu mevzudan biraz uzak durmak
Napalim cnm burda kizlarla iki lafine belini kırıyoruz sen naptin hersey yolundami cnm
Ne bilem ipeem yaw su anda ozel hayatim is hayatim hersey yogun stres cok.. ben etkileniyodum zaten kizken bile sinav donemi gecikiyodu. bu ay ama regle 2 3 hafta kaldan beri bole rahatim bebis olmazsa olmaz modundaydim. regl gelecek die dualarimi onceden okudum. Sanki gelmis gibi karnim ariyo bakiyom yok bi haftadir hep bole
toktur yolunda didi bebemm yolundaymışşşşş bakalım
toktur yolunda didi bebemm yolundaymışşşşş bakalım
İnsallah yolundadir hersey tatlimiyiyim örtmenimm sen nasılsın
yok canım ben oldum bittim ovulasyon takibine başladım bugün 12. günümdeyim
ben öylesine bir kontrol için gittim doktora
Bende bekliyom da korkmaya da basladim artikkasık ağrısı bende de var birde yumurtalıklarımla ilgili kafa karıştırdı bu zaten gecikme yapar dedi hiç gecikme yaşamam ben deyince ama bu tip yapar diyor hala boğazlayacktımne tipse artıkkkk.........kac doktora gittim ilk kez duydumm fsh hep normal çıktı bu zamana kadar............beklemek sakin olmak en güzeli ipeğimin dediği gibi ben buün yarın olurum diye düşünüyorum... cumartesi ye kadar bekleme niyetindeyim sonra da kendi doktorumaa
daha önce de hiç gecikmişmiydi kızçem ya benimde bu ay iki gün gecikti stres diyorum ben
doktora dedim ki korunmayı bırakalı 2-3-4 gün gecikiyor 10 güne kadar normal dedi çıktı
Çok şükür sevindim cnm
bana da bi gün herşey yolunda dicekler mi acep[/
INsallah canim sen inanirsan hersey yolunda gider
bende ama doktorun ilgisizliği umarsızlığı canımı sıktı biraz hiç bilgi vermedi bana normal normal dedi
:26::26::26::26:[/QUOTE
Buraninda bu özelligi güzel benin özel kadin doktorum bana saatlerxe hersey anlatirdi
İnsallah yolundadir hersey tatlim
Bende bekliyom da korkmaya da basladim artik
Gecen ay hormon testi yaptirmak icin gittim. Aynen basindan savdi sinir oluyom yaa
bana da bi gün herşey yolunda dicekler mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?