Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Zuhalim bende bu drlar yuzunden ne ozele nede devlete gitmek istemiyorum. ama regl de hala gelmedi sol kasigim ara ara ariyo napcam bilemedum.dr herzaman bisi yok diyip yolluyo zaten.

kasık ağrısı bende de var birde yumurtalıklarımla ilgili kafa karıştırdı bu zaten gecikme yapar dedi hiç gecikme yaşamam ben deyince ama bu tip yapar diyor hala boğazlayacktım ne tipse artıkkkk.........kac doktora gittim ilk kez duydumm fsh hep normal çıktı bu zamana kadar............beklemek sakin olmak en güzeli ipeğimin dediği gibi ben buün yarın olurum diye düşünüyorum... cumartesi ye kadar bekleme niyetindeyim sonra da kendi doktorumaa

Son düzenleme:

mükemmel kızçesin ipekim yauu

Kafana takma canim herseyde vardir hayır hic ummadigin anda hamis kalacaksin insallah

tatlım ekimde hamile kalmıştım ben ilk ayımda aralıkta kürtaj oldumm kalp atışı alamadık.... üzüldüm ettim ama nasip değilmiş demekki.... yeniden denemelere yeni başladık hayırla sağlıkla geleceği zaman versin Rabbim.. sanırım üstüne düştük birşeylerin farkına varmadan stres olduk.....en iyisi sakinleşip bu mevzudan biraz uzak durmak

en güzeli canım yaa .. ben bile herşeyi kafamdan çıkarıp beklemeye koyuldum bu ay ve bu kadar karışıklığa rağmen sıralasam bitmez siz biliosunuz .. kendi doktoruna kadar idare et gelirse zaten kafan rahatlar gelmezse gider sorarsın canım

Ne bilem ipeem yaw su anda ozel hayatim is hayatim hersey yogun stres cok.. ben etkileniyodum zaten kizken bile sinav donemi gecikiyodu. bu ay ama regle 2 3 hafta kaldan beri bole rahatim bebis olmazsa olmaz modundaydim. regl gelecek die dualarimi onceden okudum. Sanki gelmis gibi karnim ariyo bakiyom yok bi haftadir hep bole

Canim benimde ilk hamileligim düşükle oldu ama allahim ikinciyi nasip etti sende hic üzülme allahin izniyle hersey yoluna girecek

yaa bu içilen şeyler de hormonların düzenini değiştiriyo önceden sonuçta vucuda alınmayan şeyler onlar da etkilemiş olabilir .. sen rahat olmaya devam et bugn salı cumaya kadar bi bak duruma . olmadı ctesi özele git bence yine sen biirisn tabi ??

iyiyim örtmenimm sen nasılsın
yok canım ben oldum bittim ovulasyon takibine başladım bugün 12. günümdeyim
ben öylesine bir kontrol için gittim doktora
İnsallah yolundadir hersey tatlim
Bende bekliyom da korkmaya da basladim artik
daha önce de hiç gecikmişmiydi kızçem ya benimde bu ay iki gün gecikti stres diyorum ben
doktora dedim ki korunmayı bırakalı 2-3-4 gün gecikiyor 10 güne kadar normal dedi çıktı

Gecen ay hormon testi yaptirmak icin gittim. Aynen basindan savdi sinir oluyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…